POZOR! NOVÝ TERMIN! SVĚT FANTAZIE Z KOSTEK Ostrava 2025 (24. a 25.5.)

Založil danyboy, 21.10.2024, 18:41:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

danyboy

Další ročník se uskuteční 24. a 25. 2025
Víc info již brzy :)

peki

Přidán link do globálního kalendáře akcí
odkaz

Prosím o (až bude) :
-popis akce v AN
-plakát

Po akci :
počet vystavovatelů
link pokud bude na soc média
počet návštěvníků celkem
ideálně odhad
0-12
13-18
19 - a více

pifik

Jako každý rok určitě přijedeme pifik a Matthes_CS - Pavel a Matěj

Katerina42

Katka

poMOCník

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

danyboy

Ahoj, pro zájem o vystavování prosím psát jako vždy na msoviarova@seznam.cz
Prosím brát na vědomí, že kapacity jsou omezené, zájem nezaručuje účast. U nováčků prosím udávat rovnou foto modelu. :)

danyboy

Milí afolove, kteří se hlásíte na Ostravu, bohužel dochází ke změně termínu a místa konání. S největší pravděpodobností se Svět fantazie z kostek bude konat v aule VŠB Ostrava-Poruba. Zatím čekáme na volné termíny. Jakmile je budu vědět ihned dáme zde k diskuzi. Věřím že vás to neodradí k přihlášení a věřím se nám společně akce podaří a taková maličkost nás nerozhází. Chápu že pro někoho to muže být komplikace, ale věřím, že to společně zvládneme. Leták je hotový jen čekáme až opravíme, at může jít nejen na kostky ale i ven. Omlouvá vše a těší Monika a Danyboy.

danyboy

Tak nový termín: 24. a 25.5.
Prosím stávající účastníky o potvrzení, zda se budou chtít přidat i na nový termín s novým místem konání. Kapacita bude omezenější bohužel, než na ZŠ Dětská.

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Borun

Samozřejmě,že si čas najdu ! A mimo jiné přivezu i několik nových menších modelů.

kladovec

wynnova

samy405

poMOCník

yoshimaka

Lust och fägring stor

mirek

Termín OK ... rád přijedu.

Matthes_CS

Bohužel je v tento termín akce ve výtopně. Takže s tátou nedorazíme.

Valouch

Skyrider

Borekity

pifik

Uvažoval jsem o možnosti přijet bez Matěje, ale vzhledem ke vzdálenosti, letos budu muset vynechat. Jestli to vyjde sejdeme se ve výtopně v srpnu. Pavel

Vočko

Ahoj všem, koukal jsem na google mapy a zajímá mě, jak to je reálně s bezbariérovým přístupem? Pokud je to OK, tak bysme se s Fenixem rádi zúčastnili. Díky za info.
vočko

danyboy

Citace od: Vočko kdy 12.02.2025, 09:17:04Ahoj všem, koukal jsem na google mapy a zajímá mě, jak to je reálně s bezbariérovým přístupem? Pokud je to OK, tak bysme se s Fenixem rádi zúčastnili. Díky za info.
vočko

Ahoj, jako vystavovatele tě rádi uvidíme, co se týče fénixu, ozvi se msoviarova@moporuba.cz  ;)

danyboy

Hlásím příjemnou změnu, podařilo se prostory rozšířit, místa prý bude dost. Kdo by se chtěl přidat, pište přímo Monice na msoviarova@moporuba.cz 8)  :)

Foton

Jestli je ještě místo, tak se taky přidám. Mám tedy jen Přístavní Jeřáb a Fotbálek. Batmobil by rozebrán aby byl znovustvořen.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

yoshimaka

Citace od: peki kdy 30.10.2024, 14:21:40Přidán link do globálního kalendáře akcí
odkaz

Prosím o (až bude) :
-popis akce v AN
-plakát

Po akci :
počet vystavovatelů
link pokud bude na soc média
počet návštěvníků celkem
ideálně odhad
0-12
13-18
19 - a více

Jen upozorňuji, že na Global eventu je pořád původní dubnové datum - jestli to něčemu nevadí
Lust och fägring stor

samy405

DarrickCZ

Soudruzi asi se někde stala chyba https://ibb.co/VY4ZKwZx  a se změnou místa si nikdo nevšiml že je změna elektronických vstupenek na 80kč, takže kolik budou stát vstupenky na místě? taky 80? to nemá pak cenu předplácet když mají být platné jen 2 hodiny ty elektronické, nebo to bude mě nějaký sekuryťák hledat když bude lístek končit?

danyboy

Seznam vystavovatelů Ostrava 24.-25. května 2025.V případě že jsem nechtěně na někoho zapomněla, tak prosím volejte na můj telefon Monika Soviarová 720 735 354,775 383 801

Jakub Dvorský - Kuba + Vojta
Daniel Soviar - Danyboy
Dominika Roudná - Dominika95
Ondřej Uherek - Ongon
Pavla Grigarová - Jezurka
Štepán Valouch - Valouch
Martin Jankovič - Jojik
Radek Bart Popík  -  Skyrider
Mirek Endrle - Mirek
Tomáš Jírů - Tomaslambo
Ladislav Kolař - Yoshimaka + Eva
Jan Valenta - Samy405