ICONS

Založil MLT, 19.11.2024, 18:16:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MLT

Na shopu je již nahozen první set z této řady, a to lego 10359 Zahrada s fontánou.

https://www.lego.com/cs-cz/product/fountain-garden-10359

Anatyt

Jak prvý? Z akej rady?

ditetemnaporad

Citace od: Anatyt kdy 19.11.2024, 18:23:04Jak prvý? Z akej rady?

"Odpočiňte si při skládání složitých detailů a uspořádejte stromy, květiny, pergoly i všechny 4 rohy zahrady, abyste dosáhli dokonalého vzhledu." + "Tento přírůstek do kolekce Zahrady světa byl inspirován krásou a rozmanitostí krajinářské architektury."

A tady je i další popis série Gardens of the World.

Anatyt

Áno, ale to nie je prvý set v tejto sérii.

ditetemnaporad

Citace od: Anatyt kdy 19.11.2024, 20:24:10Áno, ale to nie je prvý set v tejto sérii.

V tom odkazu na Brick Fanatics je to víceméně popsané.

BlazejHolen

Novy modular bude "Tudor corner"... první fotka už koluje po internetech ;)

Anatyt

Bol už v Legu kominár? ;) Možno v CMF?

Daniel

Citace od: BlazejHolen kdy 20.11.2024, 06:41:14Novy modular bude "Tudor corner"... první fotka už koluje po internetech ;)
Na první pohled vypadá úžasně, ale co mi pije krev je jejich pojetí hrázdění (už se objevilo stejně blbě i v castle setech). Hrázdění by mělo mít v rohu sloup, ne bílou výplň...
A tím, jak mnozí do svých MOCů pouze kopírují, tak se teno trend bude asi objevovat stále častěji :(

Anatyt

Predpokladam, že u Lega (hračky) ide hlavne o efekt. A ten dosiahnu ľubovolným hrazdením. ;D

MLT

Citace od: Anatyt kdy 19.11.2024, 20:24:10Áno, ale to nie je prvý set v tejto sérii.

Já to myslel jako první z této řady v roce 2025. když je to téma o setech v 2025. Možná jsem to špatně formuloval :-)

Anatyt

Málo nás, málo nás, poď ty ďalšia F1 medzi nás... ;D

https://brickset.com/sets/10353-1/Williams-Racing-FW14B-Nigel-Mansell

poMOCník

Citace od: MLT kdy 19.11.2024, 18:16:59Na shopu je již nahozen první set z této řady, a to lego 10359 Zahrada s fontánou.

Vidím dobře, že je tam tohle jehličí v Dark Green?

Weapon Bladed Claw SpreadGreen101876329651Bricklink

milanv

Citace od: poMOCník kdy 21.11.2024, 23:16:25
Citace od: MLT kdy 19.11.2024, 18:16:59Na shopu je již nahozen první set z této řady, a to lego 10359 Zahrada s fontánou.

Ano, ale ještě neumím najít elementID. Umíš?

Druhá kostka, co mě zaujala, je ta schovaná ve fontáně, jak z ní vedou ty "proudy vody". Je jich totiž šest, takže ta skrytá kostka musí mít šest úchytů. Nic mě nenapadá. Kdyby ten proud vody měl na konci stud, tak Technic belt wheel, ale jinak?
Pán na Žlutém hradě

poMOCník

Citace od: milanv kdy 21.11.2024, 23:38:00
Citace od: poMOCník kdy 21.11.2024, 23:16:25

Ano, ale ještě neumím najít elementID. Umíš?

Druhá kostka, co mě zaujala, je ta schovaná ve fontáně, jak z ní vedou ty "proudy vody". Je jich totiž šest, takže ta skrytá kostka musí mít šest úchytů. Nic mě nenapadá. Kdyby ten proud vody měl na konci stud, tak Technic belt wheel, ale jinak?

No, kdybych to stavel ja, tak bych tam zadne uchyty nedal a proste je tam jen skripnul mezi 2 disky :)

Anatyt

milanv

Krom toho, že je to pěkný model (a @Tomik bude nadšený z figurky :) ), tak bych chtěl upozornit na hnědé obloukové Bary a hlavně na světlé provázky!!
Pán na Žlutém hradě

milanv

Citace od: milanv kdy 26.11.2024, 21:36:21Krom toho, že je to pěkný model (a @Tomik bude nadšený z figurky :) ), tak bych chtěl upozornit na hnědé obloukové Bary a hlavně na světlé provázky!!
Našel jsem video s předváděčkou od autorky modelu (a grafického designéra). Kromě pěkně předvedené funkce mávání křídel je tam v čase 0:42 na zlomek vteřiny vidět i seznam nových dílů, doporučuji zastavit video a prohlédnout. Jsou tam ta světlá lana a "obloukový bar", jak jsem psal, ale i jiné díly v zajímavých barvách. Dřevěný tlumič je fakt cool, ten musím mít :D Ale také je tam zajímavé táhlo, s úchyty otočenými vůči sobě o 90 stupňů. Zatím bylo jen šedivé, v jediném setu (lunární vozítko), teď bude ještě oranžové (či jaká je to přesně barva).

Technic Link 1 x 6 PerpendicularLight Bluish Gray45146452875Bricklink
Bar Curved with Axle End and 1 x 1 Round PlateWhite40426515510Bricklink
Pán na Žlutém hradě

poMOCník

Citace od: milanv kdy 28.11.2024, 23:11:25
Citace od: milanv kdy 26.11.2024, 21:36:21Krom toho, že je to pěkný model (a @Tomik bude nadšený z figurky :) ), tak bych chtěl upozornit na hnědé obloukové Bary a hlavně na světlé provázky!!
Našel jsem video s předváděčkou od autorky modelu (a grafického designéra). Kromě pěkně předvedené funkce mávání křídel je tam v čase 0:42 na zlomek vteřiny vidět i seznam nových dílů, doporučuji zastavit video a prohlédnout. Jsou tam ta světlá lana a "obloukový bar", jak jsem psal, ale i jiné díly v zajímavých barvách. Dřevěný tlumič je fakt cool, ten musím mít :D Ale také je tam zajímavé táhlo, s úchyty otočenými vůči sobě o 90 stupňů. Zatím bylo jen šedivé, v jediném setu (lunární vozítko), teď bude ještě oranžové (či jaká je to přesně barva).

Technic Link 1 x 6 PerpendicularLight Bluish Gray45146452875Bricklink
Bar Curved with Axle End and 1 x 1 Round PlateWhite40426515510Bricklink

Vazne se jim to povedlo. Ten dreveny tlumic chci!

Anatyt

Jaky

Colonel32

Citace od: Anatyt kdy 03.12.2024, 09:26:45Nový modulár je tu!

https://www.lego.com/cs-cz/product/corner-kiosk-40757

A k němu také promo set, který dostanete jen když koupíte nový modulár z oficiálního zdroje za plnou cenu v prvních hodinách prvního ledna.

Anatyt

Valentin Dobrotivý

kdyby udělali krabici setu ve stylu 80. let, tak bych o to uvažoval...

peter

Předpokládám, že obal bude v podobném duchu, jako loňský set ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

STARHAWK

Citace od: peter kdy 19.12.2024, 10:15:21Předpokládám, že obal bude v podobném duchu, jako loňský set ...

Je uz na tom linku, je iny - skor v style ICONS.
Ale hadam to zvysi cenu toho setu :) jeden mam navise, tak si pockam. EDIT: tak uz sa zacina masivne kupovat, za december od 20 do 40e. Este pockat kym vymiznu tie pod 30 za BL a uz to bude hodne na predaj

Takze kto ten setik zmeskal, najvissi cas to kupit za 20e dokial este nejake za takuto cenu su.

Anatyt

Áno, tej krabice v štýle 80. rokov je škoda. To fakt mohli dať, keďže ide o retro set. Zaijímavé je tiež, že je to de facto prvotina nového dizajnéra Jea Won Lee. Pripájam ešte porovnanie pôvodného setu s novým. Na tomto novom sa mi veľmi páči mechanizmus nakladania a vykladania autíčka. ;) Odporúčam nájsť si video s dizajnérom.

Valentin Dobrotivý

Citace od: peter kdy 19.12.2024, 10:15:21Předpokládám, že obal bude v podobném duchu, jako loňský set ...

právě, že nebude...

Anatyt

Dočkáme sa Futuron základne? Tajomný odkaz v Blacktron Renegade návode dáva nádej. 8)

MLT

Dalším setem z řady Icons má být Remake 4184 Černá Perla .

Sem tam se už dají na netu najít i obrátky.

BlazejHolen

Citace od: MLT kdy 27.01.2025, 23:59:32Dalším setem z řady Icons má být Remake 4184 Černá Perla .

Sem tam se už dají na netu najít i obrátky.

Vazne? A kde?