LEGO World Copenhagen 2024 "POSLEDNÍ?"

Založil Chairudo, 31.10.2024, 17:50:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

V únoru jsme se s Danyboy účastnili možná posledního LEGO Worldu v Kodani.

účast byla omezená na pouhých 25 vystavovatelů, tak jsme měli veliké štěstí, že nás vybrali.
Letos jsem nefotil, místo toho zde mám asi 25min. video prohlídku se všemi těmi úžasnými modely v češtině  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=NxYpt0TFnMg

Návštěvnost na akci každoročně klesá, když jsem tam byl poprvé v 2016, tak měli přes 60,000 návštěvníků a akce se konala na cca 100.000m2 plochy, letos bylo myslím 12.000 návštěvníků a asi poloviční prostory.

Loňský Legoworld Stockholm co jsem slyšel byl taky propadák a další výstava v Dánsku ani Švédsku se zatím neplánuje.

Legoworld Utrecht co proběhl minulý a tento týden (7dní) měl prý limit 16000 návštěvníků na den a jen dva dny nebylo vyprodáno. Oficiální čísla nejsou, ale návštěvnost mohla být kolem 100.000 lidí.... docela úspěch  :D
Poslední dva roky ale byla účast ometená pouze na místní, snad se nám podaří dostat se příští rok  :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Anatyt

Chairudo

Citace od: Anatyt kdy 31.10.2024, 18:24:30Čím to je?

klesající zájem? horší ekonomická situace? Těžko říct.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

hobby

Asi to bude tím, že všechno se jednou okouká, omrzí a Lego si samo způsobuje inflaci distribucí milionů nových stavebnic týdně. A také to může být tím, že ochotně naskakuje na všechny ty ´západní´ progresivistické pakárny od multi-kulti, přes politickou korektnost, gender ideologie, až po zelené šílenství a všudypřítomné lži a pokrytectví. Tohle plno lidí znechutí.

444martinhanak

Díky Tome za video.
Je pěkné se podívat za hranice. A zjistit, že i naše české výstavy se vůbec neztratí mezi těmi světovými.