Disney 2024

Založil Anatyt, 02.05.2024, 12:28:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

otaznik

Simba je luxusní, to budou dcery určitě potřebovat.  ;D

Drobuliatko

Ooooo Simba!! :D  Co dcery, toho aj ja musim mat! >:D

Tomik

Nemůžu si pomoct, ale na těch obrázcích vypadá Simbova tlama a čumák nějak divně...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Hardegon

Citace od: Tomik kdy 02.05.2024, 16:54:41Nemůžu si pomoct, ale na těch obrázcích vypadá Simbova tlama a čumák nějak divně...

Protože má zavřenou tlamu, řekl bych...
Taky mi tam něco nehraje. Set super, ale kdyby mohl otevřít tlamu, vypadal by věrněji. Ale když koukám na reálnou velikost, tak se ani nedivim, že je s tím problém.

Anatyt

Tomik

Citace od: Anatyt kdy 13.05.2024, 12:56:16A UCS verzia... ;)

https://brickset.com/article/109971/18-lion-king-set-revealed!
Když jsem tohle zahlédl na bricksetu, tak mě nejprve napadlo, že je to ten již známý set 43243 s opraveným čumákem. Nicméně hned vzápětí jsem zjistil, že jde o úplně nový set ve větším měřítku. Uznávám, že tento lví král se mi líbí na rozdíl od toho malého s nepovedeným čumákem
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Drobuliatko

Neviete kde sa da zohnat tento polybag? Diky. ;)

Colonel32

Soukromá inzerce v ČR. Byly v Albertu se slevou za body, spousta lidí je nabízí dál.

STARHAWK

Citace od: Drobuliatko kdy 18.07.2024, 10:21:00Neviete kde sa da zohnat tento polybag? Diky. ;)

u nas cim dalej tym horsie su tieto polybagi zohnatelne. Tesco uz ich mava minimalne. Aktualne som videl len nejaku kvetinku a duplo tusim.

starbuilder

Citace od: Drobuliatko kdy 18.07.2024, 10:21:00Neviete kde sa da zohnat tento polybag? Diky. ;)

https://www.briky.cz/lego/30671/zobrazit

Zrovna tenhle polybag byl kromě Albertu pak poměrně nedávno i na LEGO Shopu jako dárek k nákupu myslím.

Drobuliatko

No ja som myslela, ze to bude normalne v Tescu, ale nic. Aspon na Slovensku. V Cechach som pozerala ale tiez som zatial nenasla.

Hardegon

Citace od: Drobuliatko kdy 18.07.2024, 15:46:49No ja som myslela, ze to bude normalne v Tescu, ale nic. Aspon na Slovensku. V Cechach som pozerala ale tiez som zatial nenasla.

Používám všichni stejný internet? V ČR normálně dostupný na eshopech za cca stovku...

Drobuliatko

Myslim v kamennych predajniach. :D

papluh

Na polybagy máš z kamenných obchodov najlepšie Mueller za hranicami hneď v Kittsee. Dva dni dozadu a bolo ešte -20% na hračky objednané online aj rezervované do predajne  :-X 
Zrovna tohoto tam tuším v stredu ešte dosť. Možno tam zbehnem cez víkend tak možem zobrať jeden do Petržalky.

Drobuliatko

Dakujem vam vsetkym velmi pekne, aj tym co ste mi sukromne pisali. Polybag je aj vdaka vam uz na ceste! :)