Nové LEGO krabice?

Založil Anatyt, 18.05.2024, 11:21:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Anatyt

Asi prichádzajú nové typy krabíc. Môžu sa otvoriť bez poškodenia obalu, môžu sa splošťiť a znova rozložiť pre potreby skladovania setu. Za mňa palec hore!

https://brickset.com/article/110075/is-this-the-perfect-lego-box

peki

A ještě něco :)ödkaz

Pool

Hmmmm, jako nevím, podle obrázků to asi moc bytelně nevypadá. Já třeba ty současné krabice používám ke skladování panáčků, zvířat, různých velkých dílků... Vydrží ty krabice věčně, navíc je jde skládat na sebe a zvládají velké zatížení. Tyhle vypadají tak koukat a nesahat.

Anatyt

Podľa mňa súčasné krabice moc bytelné nie sú - mäkké, ľahko deformovateľlné. Aspoň teda tie z bežných setov. Nemyslím, že kvalita týchto skladacích krabíc by šla dolu čo do pevnosti. Ale tak uvidíme. ;)

milanv

Mně ty skládací přijdou jako skvělý nápad. Až bych to nazval slovy: "konečně někdo použil hlavu". Fakt super - neskladnost klasických krabic byla vždycky do očí bijící. Trošku mi to připomíná nahrazení těch šílených kelímků v LEGO shopech normálními skladnými krabičkami, navíc z papíru.
Pán na Žlutém hradě

otaznik

Citace od: milanv kdy 18.05.2024, 18:18:54Mně ty skládací přijdou jako skvělý nápad. Až bych to nazval slovy: "konečně někdo použil hlavu". Fakt super - neskladnost klasických krabic byla vždycky do očí bijící. Trošku mi to připomíná nahrazení těch šílených kelímků v LEGO shopech normálními skladnými krabičkami, navíc z papíru.
Kdo chtěl, tak si krabice dokázal složit i teď.

peter

Citace od: otaznik kdy 18.05.2024, 19:20:13Kdo chtěl, tak si krabice dokázal složit i teď.
Přesně, myslím, že hodně přes 95% krabic mám splácnutých. Vlastně asi jediné, které splácnuté nemám, jsou ty staré, kde byl buď nějaký další obal (šuplík/vanička), nebo plastový insert.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

winring

Též rozkládám, ale protože ne vždy je krabice slepená stejně, stále to vytváří "pružinu", což skladování ztěžuje. Řežu jen boky, ne delší hranu.

peter

Citace od: winring kdy 20.05.2024, 13:07:41ale protože ne vždy je krabice slepená stejně, stále to vytváří "pružinu"

Skus ji složit na druhou stranu. Ještě se mi nestalo, že by to pružilo na obě strany.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

winring

Anatyt

Myslím že tento nový systém je oveľa praktickejší a aj šetrnejší ku krabiciam. Ale až prax ukáže.

mesje

hlavny problem krabic nevyriesili - nalepky na drahych krabiciach namiesto perforovanych otvorov ako pri mensich krabiciach - takze je to uplna blbost... je uplne jedno ako sa ta krabica da splostit.
nechapem koho napadlo na drahsich vacsich krabiciach davat menej pevny a labilny system nalepiek, ktore sa po case roztahuju, pripadne uplne zosuchnu... niekolko sto eurove krabice potom po nejakom case vyzeraju ako hnus, horsie ako krabica k par eurovej lampe...

Omalia

krabice bývaly silnější