Star Wars 2024

Založil Kubos.cz, 31.07.2023, 18:42:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Citace od: Polux kdy 16.04.2024, 11:56:11Loni s novým X-Wingem podle mě tak úplně netrefili měřítko u motorů (byly vůči trupu mnohem dominantnější, než by měly být), u nového Interceptoru se mi zdá velikostně malinko přestřelený celý kokpit, ale to je možná tím použitím jiné stavební techniky, než kterou použili u Fightera a/nebo zvolenými fotkami a na živo bude celý set působit lépe. Počet samolepek uvnitř kokpitu trochu vyděsil, naštěstí alespoň ten infosheet na plaketě je opět natištěn.

Práve naopak - u X-Wingu konečne trafili merítko motorov! :D Doteraz boli malé. Odporúčam pozrieť si fotografie filmového X-Wingu a pozrieť pomer šírky motorov k šírke kokpitu. ;)

Citace od: Polux kdy 16.04.2024, 11:56:11Obecně velký palec nahoru za to, že se Lego postupně vrací ke starých UCS setům z OT a vydává nové (zpravidla předloze věrnější a funkčně vylepšené) verze pro fanoušky, kteří začali sbírat řadu později a nechtějí utrácet jmění na druhotném trhu (tak jako já). Teď už jen doufat v nový TIE Advanced a AT-ST. První mi utekl, druhý vlastním, ale novou verzi by si zasloužily oba sety.

Áno, toto je fajn že Lego postupne robí reedície, ktoré sú väčšinou aj premakanejšie ako predošlý model. Už otázne ako sa na to pozerajú zberatelia a najnovšie aj tzv. Lego "investori". ;)

Citace od: Polux kdy 16.04.2024, 11:56:11V každém případě Interceptor je pro mě jasná koupě :). Původní Interceptor měl spoustu chyb (barevně byl úplně mimo, část solárních panelů byla nepochopitelně řešena žebrováním, počet kostek byl tristní a věrnost předloze stran detailů měla tím pádem také své mezery) a byť jej ve sbírce úplnou náhodou mám, na novou verzi čekám od 2013, kdy vyšel X-Wing 2.0 a dalo se předpokládat, že dříve nebo později dojde i na něj a konečně je to tady :D.

Súhlas! Prvý UCS Interceptor bol skutočne nepochopiteľne odlišný oproti "reálnej" predlohe. Hlavne krídla mali úplne iný tvar ako by mali mať. Rozmýšlal som nad tým a mohlo to byť tým, že vtedy nemali taký uhol Wedge Plates. Farebná schéma prvých Lego TIE letúňov bola nepochopiteľne čierno-modrá, miesto čierno-šedej. Neviem či to nebolo tým, že chceli aby to bolo farebnejšie aj na úkor "reálnej" predlohy. Neskôr to zmenili. ;)

Polux

Citace od: Anatyt kdy 16.04.2024, 12:58:17Práve naopak - u X-Wingu konečne trafili merítko motorov! :D Doteraz boli malé. Odporúčam pozrieť si fotografie filmového X-Wingu a pozrieť pomer šírky motorov k šírke kokpitu. ;)

Model od Revellu na poličce mám nadohled ;), ale koukal jsem se samozřejmě i na fotky originálního modelu od ILM. Motory u v2.0 byly špatné ve všech ohledech (jak celkově poměrově k trupu, tak nerozlišením větší přední a menší zadní části motoru) a v případě v3.0 jsou rozhodně nejvěrnější předloze ze všech tří variant, ale vstupy do motorů vůči kokpitu jsou o pár procent větší, než by měly být. Ale to je dáno spíše tím, že zatímco velikost motorů Lego "opravilo", u kokpitu použilo starý díl překrytu kabiny z v2.0, který tvarem neodpovídá filmové předloze a je o něco menší, než by měl být, takže obě části k sobě poměrově nesedí tak přesně jako u originálního modelu.

Citace od: Anatyt kdy 16.04.2024, 12:58:17Áno, toto je fajn že Lego postupne robí reedície, ktoré sú väčšinou aj premakanejšie ako predošlý model. Už otázne ako sa na to pozerajú zberatelia a najnovšie aj tzv. Lego "investori". ;)

Tak musí počítat s tím, že Lego je spotřební zboží pro děti/afoly a jakousi pomyslnou sběratelskou hodnotu/investici (po ukončení výroby) jim při nákupu daného setu nikdo negarantoval (pokud nejde vyloženě o nějakou limitku). Během uplynulých let vyrostla další generace fanoušků Lega i SW a nevidím jediný důvod, proč by si i oni nemohli retailově koupit nějaký oblíbený model tak, jako to udělala generace fanoušků před nimi. 

Citace od: Anatyt kdy 16.04.2024, 12:58:17Súhlas! Prvý UCS Interceptor bol skutočne nepochopiteľne odlišný oproti "reálnej" predlohe. Hlavne krídla mali úplne iný tvar ako by mali mať. Rozmýšlal som nad tým a mohlo to byť tým, že vtedy nemali taký uhol Wedge Plates. Farebná schéma prvých Lego TIE letúňov bola nepochopiteľne čierno-modrá, miesto čierno-šedej. Neviem či to nebolo tým, že chceli aby to bolo farebnejšie aj na úkor "reálnej" predlohy. Neskôr to zmenili. ;)

Jestli některý ze starých UCS setů nutně potřeboval "upgrade", tak rozhodně tento. Původní model už když vyšel působil spíše jako nějaký koncept, než finální verze setu hodného nálepky UCS, natož z dnešního pohledu. Stačí se podívat jen na počet kostek ve srovnání s X-Wingem v1.0., o zmíněných designových chybách, kterých se na něm Lego dopustilo, ani nemluvě. TIE Fightera jsem tehdy koupil dvakrát, abych jeden z nich mohl přestavět na Interceptora, tak jsem vlastně rád, že nová verze je stran kokpitu řešena jinak a nebudu mít ve sbírce dva skoro stejné sety :)

Anatyt

Ešte dve pekné porovnávacie fotky - pôvodný Interceptor vs. nový a UCS TIE Fighter vs. UCS TIE Interceptor.

Skyrider

Je škoda, že oproti UCS Tie fighter jsou křídla hodně studová :P
Naštěstí to půjde při stavění vyřešit prohozením pár černých platů za tily  8)

Anatyt

Anatyt

Anatyt

ditetemnaporad

Valentin Dobrotivý

tipnul bys si, že to jsou dobří kandidáti na výprodej alá Vidiyo.

Tomik

Citace od: Anatyt kdy 20.06.2024, 00:02:47Co je tohle?? :O

https://brickset.com/article/111017/two-star-wars-sets-revealed!
Vypadá to, že i Star Wars budou brzy 3 v 1. Já si myslím, že to je fajn nápad parodizovat hvězdné války a LEGO je pro to dobrým médiem. >:D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Robbed

Citace od: Valentin Dobrotivý kdy 20.06.2024, 11:38:23tipnul bys si, že to jsou dobří kandidáti na výprodej alá Vidiyo.

Já naopak četl, že o to bude hrozný zájem a bude to bude neustále vyprodané kvůli přeprodejcům. Kvůli těm unikátním figurkám (minimálně ten Falcon).

Anatyt

Aha, čiže to je mimo SW kánon, je to vymyslené Legom. Chápem to správne?

STARHAWK

Citace od: Anatyt kdy 20.06.2024, 23:28:17Aha, čiže to je mimo SW kánon, je to vymyslené Legom. Chápem to správne?

Ano, bude to nejaka vymislena parodicka blbost v style "what if".

Citace od: Robbed kdy 20.06.2024, 15:06:18
Citace od: Valentin Dobrotivý kdy 20.06.2024, 11:38:23tipnul bys si, že to jsou dobří kandidáti na výprodej alá Vidiyo.
Já naopak četl, že o to bude hrozný zájem a bude to bude neustále vyprodané kvůli přeprodejcům. Kvůli těm unikátním figurkám (minimálně ten Falcon).

Tak urcite to bude mat vecsiu cenu ako posledny Falcon zo Sequel Trilogie. Darth Jar-Jar je nahodou celkom prca

STARHAWK

A trochu mi to pride aj ako snaha predat SW produkty s heslom, ze si clovek moze vymysliet aj tak vlastny pribeh a prestavit to podla seba (aj ked dany set zrovna nie je na zaklade popularneho filmu/serialu).

Uvidime do akej miery to bude zabavne, az tak ze to ludia budu chciet prave pre tie postavy tak ako budu v tej parodii.
Darth Jar-Jara chcem uz teraz :D "Mesa going to hurt yousa"

Anatyt

Nevyzerá zle. ;)

Daniel

Kdyby k němu byla ve stejném měřítku i ta druhá plechovka, tak bych to snad i na poličku koupil.  ;)

Anatyt

Vyzerá to tak, že JE v rovnakom merítku (našťastie). ;)

STARHAWK

Citace od: Daniel kdy 16.04.2024, 08:22:05Tak ti asi udělám radost...  ;)
Citace od: STARHAWK kdy 16.04.2024, 00:18:32A aspon usetrim na Jabbovu jachtu ... ak to bude dobry set.

...i kdyby to byl dobrý set (což je dost subjektivní), tak tady stejně napíšeš slohovku, že má špatnou figurku, ještě horší potisk a vlastně (po přečtení cca dvaceti řádků textu) se dozvíme, že si ho vůbec nebudeš ho kupovat...  ;D  ;D  ;D

Videl som dalsi rumor a zacina to vypadat zle. Barka samotna nemusi bbyt spatny model ale za 600e by musel byt velky a dokonaly.
Ale nepaci sa mi rumor o Slave Lei (ktoru musia premenovat na huttslayer Leia, lebo woke kultura aj pri sete urcenom pre dospelych), ktora ma vraj dualmold nohy, coz jej vytvara miesto tej plachticky zakryvajucej zenstvo rovno trensle!
Cize Landovy zo skiffu, ktory ma pieskove gate a hnede boty a malu plachticku pod opaskom nedaju dualmold, kde si to silne pyta - daju tam len podivny print. A tam kde dualmold nema co robit, lebo na bokoch su jej vidno hole stehna jej daju dualmold ? WTF LEGO ! Tu nie je ziadna pochybnost ze to je set pre dospelych tak to nema co byt takto spotvorene.

PS: este ze vlastnim vsetky predosle nahatsie verzie otrokine Lei, ak to tak spotvoria, tak ich cena poleti hore.

Kubos.cz

Huttslayer Leia bude vypadat skvěle vedle mojí Boba Fett's Firespray gunship  :laugh:

STARHAWK

Tak kedze su uz obrazky vonku, tak mozem zacat nadavat. Lego ma neprekvapilo a odflaklo to ako vzdy.

K figurkam:
Gamorean - chybaju mu dualmold nohy aby bolo vidno jeho zelene hole nohy - pozeram na 6" figurku od Hasbro a tam tie nohy su dost prominentne - takze dalsi fail kde mali pouzit doublemold
Inak pozeram ze ta predosla verzia co nemala prsty na nohach printnute, ale mala zelene nohy celkovo vypada vlastne lepsie.

Bib - neakceptovatelne prepouzitie tlstich lekku z predoslej figurky a tiez mu chyba plast (lebo latka je prelego dnes taaaaaaak rahaaaaa)

Kithaba - uz sme ho mali (sw0397), tu ma minimalne zlepsenie,ale OK - ten dielik na hlavu je presnejsi oproti piratskej satke. Stale ale chybaju doublemold nohy ktore by ani len print nepotrebovali (mozno tie existujuce cervine s cienymi botami sa hodia - skusim na svojej verzii co mam)

Vizam - nie najhorsi, tiez by sa mu hodili dualmold nohy a pokryvka hlavy co pouzili je vcelku OK volba ak teda nechceli spravit presnejsi novy mold (lebo ved to sa do 500euroveho setu nerobi - to sa robi len pre CMF alebo skrachovalu vidyo seriu ktora prekypovala novymi moldami)

Wooof - vcelku OK ale nohy mali dostat print tej vlnenej suknice co ma na sebe, dielik na hlavu je dobry

Leia - NEAKCEPTOVATELNE, doublemold je tuna uplne zbytocne pouzity len kvoli politickej korektnosti co je neakceptovatelne ri zberatelskom sete za 500e. Nijak ani nezlepsili tu figurku - ziaden potisk tych naramkov ani potisk ornamentalnych cizmiciek
svoju z predosleho setu vystavujem v skrinke a hned som ju dal dole z cuplikov, aby jej nepraskly nohy

3PO - maly tam dat toho isteho ako bol v predoslom UCS Landspeedry alebo e teraz aktualne s jeho sochou - to je najvhodnejsia verzia - pokial by teda nespravili doublemold nejak este lepsie trochu inej zlatej farby - cize zase nepouzili doublemold tam kde mali
(osobne nemam UCS landspeeder any tu sochu - nie su to pre mna zaujimave sety)

R2 - ok, dalsi R2 ktoreho hodim na kopu R2jek

Max - ok, prepouzity predosli, nevidim ale print jeho pupku (asi setrili, zase ...), mna nijak nezaujima, kedze ho mam uz 2x a je to minimalne repouzitelna figurka - ortholana ako paseraka, vojaka, jediho som teda nevidel 😃

Salacious B. Crumb - ok mold, hrozne oci (pozrite predoslu verziu, clovek tam snad tie zornicky bude muset dokreslovat fixou ...)

Jabba - mam 2x, nevidim poriadne v com je vlastne novy, mozno print trochu inak

---------------------------------------------------------

Takze pre mna (ako vlastnika predoslich 2 verzii) tam su tak 2 pouzitelne nove figurky a aj tie nie su dokonale
btw Barada (ten dalsi klatoonian podobny Kithabovi, ktory tu nie je) vypada ze nosi podobne gate ako Han z ep4 - modre gate s cervenim pasikom na boku a cierne cizmy - keby spravili toho, mohli vyrobit dielik na spravneho Ep4 Hana (ktoreho sme mali uz mat v Cantine)

Cize - toto nie je hodne kupy hned v prvy den aj ked k tomu daju trapny Lukov mecik (ktory si poskladam z kociek a 100e by som za take lego nedal -radsej si kupim ozajstnu repliku meciku za tu sumu -- co som aj urobil cca 130e -- ktora ma cepel krasne svietiacu, zuky, da sa s tym sermovat a je to kovove)

Tu mate obrazok co ta barka ma mat vnutri (vpodstate je to skoro 3poschodove)

https://x.com/ClassicStarWars/status/520174409886085122/photo/1

Anatyt

BlazejHolen

Citace od: STARHAWK kdy 16.09.2024, 22:12:35Tak kedze su uz obrazky vonku, tak mozem zacat nadavat. Lego ma neprekvapilo a odflaklo to ako vzdy.

K figurkam:
Gamorean - chybaju mu dualmold nohy aby bolo vidno jeho zelene hole nohy - pozeram na 6" figurku od Hasbro a tam tie nohy su dost prominentne - takze dalsi fail kde mali pouzit doublemold
Inak pozeram ze ta predosla verzia co nemala prsty na nohach printnute, ale mala zelene nohy celkovo vypada vlastne lepsie.

Bib - neakceptovatelne prepouzitie tlstich lekku z predoslej figurky a tiez mu chyba plast (lebo latka je prelego dnes taaaaaaak rahaaaaa)

Kithaba - uz sme ho mali (sw0397), tu ma minimalne zlepsenie,ale OK - ten dielik na hlavu je presnejsi oproti piratskej satke. Stale ale chybaju doublemold nohy ktore by ani len print nepotrebovali (mozno tie existujuce cervine s cienymi botami sa hodia - skusim na svojej verzii co mam)

Vizam - nie najhorsi, tiez by sa mu hodili dualmold nohy a pokryvka hlavy co pouzili je vcelku OK volba ak teda nechceli spravit presnejsi novy mold (lebo ved to sa do 500euroveho setu nerobi - to sa robi len pre CMF alebo skrachovalu vidyo seriu ktora prekypovala novymi moldami)

Wooof - vcelku OK ale nohy mali dostat print tej vlnenej suknice co ma na sebe, dielik na hlavu je dobry

Leia - NEAKCEPTOVATELNE, doublemold je tuna uplne zbytocne pouzity len kvoli politickej korektnosti co je neakceptovatelne ri zberatelskom sete za 500e. Nijak ani nezlepsili tu figurku - ziaden potisk tych naramkov ani potisk ornamentalnych cizmiciek
svoju z predosleho setu vystavujem v skrinke a hned som ju dal dole z cuplikov, aby jej nepraskly nohy

3PO - maly tam dat toho isteho ako bol v predoslom UCS Landspeedry alebo e teraz aktualne s jeho sochou - to je najvhodnejsia verzia - pokial by teda nespravili doublemold nejak este lepsie trochu inej zlatej farby - cize zase nepouzili doublemold tam kde mali
(osobne nemam UCS landspeeder any tu sochu - nie su to pre mna zaujimave sety)

R2 - ok, dalsi R2 ktoreho hodim na kopu R2jek

Max - ok, prepouzity predosli, nevidim ale print jeho pupku (asi setrili, zase ...), mna nijak nezaujima, kedze ho mam uz 2x a je to minimalne repouzitelna figurka - ortholana ako paseraka, vojaka, jediho som teda nevidel 😃

Salacious B. Crumb - ok mold, hrozne oci (pozrite predoslu verziu, clovek tam snad tie zornicky bude muset dokreslovat fixou ...)

Jabba - mam 2x, nevidim poriadne v com je vlastne novy, mozno print trochu inak

---------------------------------------------------------

Takze pre mna (ako vlastnika predoslich 2 verzii) tam su tak 2 pouzitelne nove figurky a aj tie nie su dokonale
btw Barada (ten dalsi klatoonian podobny Kithabovi, ktory tu nie je) vypada ze nosi podobne gate ako Han z ep4 - modre gate s cervenim pasikom na boku a cierne cizmy - keby spravili toho, mohli vyrobit dielik na spravneho Ep4 Hana (ktoreho sme mali uz mat v Cantine)

Cize - toto nie je hodne kupy hned v prvy den aj ked k tomu daju trapny Lukov mecik (ktory si poskladam z kociek a 100e by som za take lego nedal -radsej si kupim ozajstnu repliku meciku za tu sumu -- co som aj urobil cca 130e -- ktora ma cepel krasne svietiacu, zuky, da sa s tym sermovat a je to kovove)

Tu mate obrazok co ta barka ma mat vnutri (vpodstate je to skoro 3poschodove)

https://x.com/ClassicStarWars/status/520174409886085122/photo/1

🤦🏻�♂️🤦🏻�♂️🤦🏻�♂️

tomas.

Citace od: BlazejHolen kdy 24.09.2024, 11:15:24🤦🏻�♂️🤦🏻�♂️🤦🏻�♂️
To je supr příspěvek do diskuze o nových setech  :D

BlazejHolen

To byla vseshrnujici reakce na ten kompilat hejtu. Ale abych taky pridal neco do placu tak...

Set je naopak moc fajn a povedeny. Cenzuru a mini detaily ktere zpusobujou infarkt nekterym nerdum neprozivam. Co ale prozivam je cena. Za to co je v krabici se zda adekvatni 350 USD. Dobre 400 kdyz zavru obe oci a zhasnu svetla. Ale 500 je ustrel galaktickych rozmeru ktery bych si neobhajil ani kdybych 1000x chtel. A v tom vidim problem. To ze lego je drahy spas plati od zlatejch 80-90. let. Ale ted uz splha nekam kde to neni drahy, ale v zasade nedostupny pro mainstream. Velky sety jsou cool, kazdej kdo si trochu vydelava a nespoleha jen na kapesny od rodicu po tom kricel roky. Velky sety, detaily atd. Tady to mame. Ale cena je proste mega mimo. A v ramci dostupnejsich setu to neni zadna velka hitparada. Nejen Star Wars.

poMOCník

Citace od: BlazejHolen kdy 25.09.2024, 09:54:38To byla vseshrnujici reakce na ten kompilat hejtu. Ale abych taky pridal neco do placu tak...

Set je naopak moc fajn a povedeny. Cenzuru a mini detaily ktere zpusobujou infarkt nekterym nerdum neprozivam. Co ale prozivam je cena. Za to co je v krabici se zda adekvatni 350 USD. Dobre 400 kdyz zavru obe oci a zhasnu svetla. Ale 500 je ustrel galaktickych rozmeru ktery bych si neobhajil ani kdybych 1000x chtel. A v tom vidim problem. To ze lego je drahy spas plati od zlatejch 80-90. let. Ale ted uz splha nekam kde to neni drahy, ale v zasade nedostupny pro mainstream. Velky sety jsou cool, kazdej kdo si trochu vydelava a nespoleha jen na kapesny od rodicu po tom kricel roky. Velky sety, detaily atd. Tady to mame. Ale cena je proste mega mimo. A v ramci dostupnejsich setu to neni zadna velka hitparada. Nejen Star Wars.

Ten tvůj předchozí minimalistický komentář byl vtipný, ale teď sis to trochu pokazil.

STARHAWK

Toz chlapci, ked ste takto nekriticki a kritika je pre vas len hejt, tak to je radost byt Lego managerom, lebo dokial im toto bude prechadzat, tak nadej na zlepsenie nie je.

Na strane druhej my to lieci FOMO a zavislost na legu, to je ako ked zavislakovi davate do predmetu jeho zavislosti nieco hnusne co mu to postupne znechuti.

Potom nech nevyplakavaju ze SW IP ide do kytek a cisla predajov klesaju, ale to nie je moj problem ako zakaznika.

Je az udivujuce pre mna, ako su niektory ludia spokojny s podradnym produktom - motto: "Only the best is good enough" (iba to najlepsie je dostatocne dobre) Lego uz absolutne ignoruje a mali by to prehodit na "bare minimum for maximum price" (uplne minimum za maximum ceny)

Ako je ta nenazranost a lemravost rozlozena medzi samotnym legom a Disney ako vlastnikom znacky mi nie je znama.

Vecsina recenzentov, ktory tento set dostali darom od lega, bol len minimalne kriticky a vypichli ozaj len to co kole do oci (cena a 3PO bez dualmold nohy s bocnou potlacou). Gule (obrazne povedane) na to mala co som videl len jedna baba a aj to podla mna mohla zahrat svojou zenskou kartou, lebo ak hovorim ja to co ona, oznacuju ma za sexistu a pod ...

To ze frflem, ked je to opravnene (podla niektorych vas len hejtujem) je znamka, ze my na tejto IP a produktoch spojenych s nou este stale zalezi a mam o ne zaujem.
Lego a disney celkovo ma ale tlaci blizsie k apatii a ignoracii tejto znacky - mozno sa o tom raz bude pisat v ekonomickych ucebniciach - "ako ne/zruinovat uspesnu znacku"

BlazejHolen

Citace od: STARHAWK kdy 25.09.2024, 16:07:01Toz chlapci, ked ste takto nekriticki a kritika je pre vas len hejt, tak to je radost byt Lego managerom, lebo dokial im toto bude prechadzat, tak nadej na zlepsenie nie je.

Na strane druhej my to lieci FOMO a zavislost na legu, to je ako ked zavislakovi davate do predmetu jeho zavislosti nieco hnusne co mu to postupne znechuti.

Potom nech nevyplakavaju ze SW IP ide do kytek a cisla predajov klesaju, ale to nie je moj problem ako zakaznika.

Je az udivujuce pre mna, ako su niektory ludia spokojny s podradnym produktom - motto: "Only the best is good enough" (iba to najlepsie je dostatocne dobre) Lego uz absolutne ignoruje a mali by to prehodit na "bare minimum for maximum price" (uplne minimum za maximum ceny)

Ako je ta nenazranost a lemravost rozlozena medzi samotnym legom a Disney ako vlastnikom znacky mi nie je znama.

Vecsina recenzentov, ktory tento set dostali darom od lega, bol len minimalne kriticky a vypichli ozaj len to co kole do oci (cena a 3PO bez dualmold nohy s bocnou potlacou). Gule (obrazne povedane) na to mala co som videl len jedna baba a aj to podla mna mohla zahrat svojou zenskou kartou, lebo ak hovorim ja to co ona, oznacuju ma za sexistu a pod ...

To ze frflem, ked je to opravnene (podla niektorych vas len hejtujem) je znamka, ze my na tejto IP a produktoch spojenych s nou este stale zalezi a mam o ne zaujem.
Lego a disney celkovo ma ale tlaci blizsie k apatii a ignoracii tejto znacky - mozno sa o tom raz bude pisat v ekonomickych ucebniciach - "ako ne/zruinovat uspesnu znacku"

A muzu teda otazku? Ocekavas, ze Lego vyrabi 100% presne modely na zaklade licencovanych predloh? A pokud ano tak proc? Nebo v cem je ten problem (krome ceny)?

Jinak k te "kriticnosti" LAN clenu, ja se vubec nedivim. Jednak jsou odtrzeni od reality co se cen tyce (aby ne kdyz kazdej velkej set maj gratis), a zaroven nebudou kousat do ruky, ktera je zivi :) Uz davno neresim nazory tehle "recenzentu". Kdyz uz tak Jang, obcas Tiago (i kdyz ten je taky chycenej). Ale jinak je to bida.

BlazejHolen

Citace od: poMOCník kdy 25.09.2024, 11:50:48
Citace od: BlazejHolen kdy 25.09.2024, 09:54:38To byla vseshrnujici reakce na ten kompilat hejtu. Ale abych taky pridal neco do placu tak...

Ten tvůj předchozí minimalistický komentář byl vtipný, ale teď sis to trochu pokazil.

😱😩🫠

Anatyt

Citace od: BlazejHolen kdy 25.09.2024, 16:25:39A muzu teda otazku? Ocekavas, ze Lego vyrabi 100% presne modely na zaklade licencovanych predloh?

No tak u licencovaných setov, kde si (aspoň u Lega) zákazník za tú licenciu slušne priplatí, by som POPROSIL aby boli presne podľa licencovanej preldohy!