(vlastní) Obytné auto a přívěs na motokáru

Založil Vasyk, 03.04.2006, 23:24:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Vasyk

Soused vedle práce prodává Harleye a má obytňák s přívěsem, protože jeho syn jezdí motokáry, tak jsem se nechal inspirovat.  :)

Vasyk

...

Vasyk

...

Vasyk

...

Vasyk

...

Vasyk

...

Vasyk

a poslední..

Micho

Citace od: Vasyk kdy 03.04.2006, 23:24:08
Soused vedle práce prodává Harleye a má obytňák s přívěsem, protože jeho syn jezdí motokáry, tak jsem se nechal inspirovat.  :)

A to si urobil veľmi dobre.  8)

Mne sa to veľmi páči a musím vyzdvihnúť aj výbornú fotodokumentáciu, ktorá je snáď úplne vyčerpavajúca a maximálne informatívna. Môže slúžiť ako príklad pre ďalších.  ;)

Hansel

Také se mi to velmi líbí, opravdu detailní zpracování, fotky taky super. Jen ta bílá není vždy skutečně bílá ;D Ale třeba to není nový vůz a lak také stárne, takže je to jen detail ;)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Colonel32

jsem tu jediny, komu to prijde naprosto priserne?

ass

No, mně se to taky nelíbí, ale zasunovací rampa a motokára jsou dobrý.

chadzi

priserny je dost silny slovo. podle me by takovejhle typ auta nikdy nemoh v tomto meritku vypadat nejak uzasne. ten predek vypada trochu jako hlava sloniho muze  ;)

muzzo

Marťan

Mě se taky líbí motokára i ten přídavný vozík  ;)....s tím autem je to ale už o něco horší... :-\

Vasyk

Citace od: Colonel32 kdy 04.04.2006, 02:00:10
jsem tu jediny, komu to prijde naprosto priserne?

Děkuji za kritiku, jsem TU na ní zvyklý, ale spíš by mě zajímalo CO PŘESNĚ se ti nelíbí? Rád bych se toho vyvaroval a ponaučil pro příště.  ;)

Citace od: chadzi kdy 04.04.2006, 08:20:16
priserny je dost silny slovo. podle me by takovejhle typ auta nikdy nemoh v tomto meritku vypadat nejak uzasne. ten predek vypada trochu jako hlava sloniho muze ;)

Snažil jsem se to udělat v aspoň podobném měřítku, jako je ta sanitka, ale i s interierem atd. No, Jde to docela blbě, jednak nemám dostatek zkušeností a jednak je tam i dost málo místa na nějaké detaily.   :)
Citace od: Marťan kdy 04.04.2006, 08:56:26
....s tím autem je to ale už o něco horší... :-\
Zřejmě jsem zvolil špatnou barvu, v bílé vynikne vše, ale bohužel ten obytňák je dělaný podle toho co jsem viděl, a ten byl bílý.  :)

Marťan

Možná ta barva....nevím...celkově se mi zdá, že to auto má až moc prvků a je až moc rozkladatelné. Udělal bych to ve větším měřítku a tam by to možná pak vyniklo už o něco lépe....

Vasyk

Citace od: Marťan kdy 04.04.2006, 09:05:30
Možná ta barva....nevím...celkově se mi zdá, že to auto má až moc prvků a je až moc rozkladatelné. Udělal bych to ve větším měřítku a tam by to možná pak vyniklo už o něco lépe....
Rozkladatelné je schválně, aby jsem se jednoduše dostal dovnitř.
Dělal jsem to do měřítka jako je nová sanitka (viz. poslední obr.)

rdk

IMO v rámci měřítka to není vůbec špatné. Akorát by to chtělo vykoupat v savu. ;) ;D

Vasyk

Citace od: rdk kdy 04.04.2006, 09:10:33
IMO v rámci měřítka to není vůbec špatné. Akorát by to chtělo vykoupat v savu. ;) ;D

Dělal jsem to včera večer, dneska na světle to vidim taky. Až bude čas, poputuje do vany.  ;D

chadzi

Citace od: Vasyk kdy 04.04.2006, 08:59:30

priserny je dost silny slovo. podle me by takovejhle typ auta nikdy nemoh v tomto meritku vypadat nejak uzasne. ten predek vypada trochu jako hlava sloniho muze ;)

Snažil jsem se to udělat v aspoň podobném měřítku, jako je ta sanitka, ale i s interierem atd. No, Jde to docela blbě, jednak nemám dostatek zkušeností a jednak je tam i dost málo místa na nějaké detaily.   :)

jj, tak to zkus priste ve vetsim, lego town kary (6ti nebo 4 studovy) nikdy neudelas tak detailni... btw kdyz sem byl malej tak jsem chtel postavit tuto klasiku  8):

Vasyk

Citace od: chadzi kdy 04.04.2006, 09:16:44
Citace od: Vasyk kdy 04.04.2006, 08:59:30

jj, tak to zkus priste ve vetsim, lego town kary (6ti nebo 4 studovy) nikdy neudelas tak detailni... btw kdyz sem byl malej tak jsem chtel postavit tuto klasiku 8):

TATRA je super, měl sem ji jako malej plechovou a pak i papírovou.

Souhlasím, ve větším měřítku se dají dělat divy, ale zkouším (teprve zkoumám a učím se) kam se dá zajít právě v 6ti a 4stud měřítku. Sice k tomu mám ještě daleko, ale nějak se začít musí.  ;)

chadzi

jasne, ja taky zatim jen kopiruju cizi kreace z brickshelfu abych to dostal do ruky a oka. postavit neco vlastniho a aby to navic k necemu vypadalo neni jen tak...

Vasyk

Citace od: chadzi kdy 04.04.2006, 09:24:55
jasne, ja taky zatim jen kopiruju cizi kreace z brickshelfu abych to dostal do ruky a oka. postavit neco vlastniho a aby to navic k necemu vypadalo neni jen tak...

Snažím se nekopírovat, ale některé nápady prostě jinak udělat nejdou. :D

btw.. možná zkusim udělat tu tatru v 6ti studu

chadzi

nebud pako ;D to je spis na model team scale...

Vasyk

možná jsem pako  ;D ale mě se ty malé věci líbí

časem možná zkusim větší..  >:D

Aki

Citace od: Vasyk kdy 04.04.2006, 09:26:52
btw.. možná zkusim udělat tu tatru v 6ti studu
A nebyl by pro ní lepší 8 stud? Aby jsi jí měl v měřítku, k ostatním autíčkům?

Jinak ten obytňák je v 6 studu super. Chtělo by to sice asi ještě trochu doladit, příjde mi z pohledu z vnějšku takové neucelené. Základní tvar je super ale celé to vypadá příliš poslepované. Možná by třeba pomohla vyměnit tu šedivou také za bílou. No a o savu to tu už zaznělo.  ;) Interier je skvělý.  :D

Colonel32

tak se omlouvam, zjistil jsem, ze mi naprosto strasne prijdou i nakladak a sanitka, takze jsem asi zaujatej proti novejm 6tistudovejm autum... i kdyz ty jindrousovy zas tak spatny nebyly... rozhodne bychale neco udelal s tema trans-orange dilama, je to pest na oko

peter

Heh, tak mě tak napadá. Dlouho tu nebyla žádná soutěž, tak co takhle udělat takovou rychlovku. Sešlo se tu dost názorů, jak kladných tak i opačných na tento obytný vůz. Tak co udělat soutěž o postavení co nejlepšího a třeba i předloze nejvěrnějšího obytného vozu?

Podmínky bych viděl např. takovéto:

• Auto je tzv. "Obytný vůz" tj. bez přívěsu
  • Barva auta libovolná
  • Rozměry modelu: šířka max. 8 studů (včetně přesahu blatníků/kol), délka max. 24 studů, výška max 11 bricků (včetně antén apod.)
  • Auto musí být vč. interiéru (tj. např. WC, postel, stůl, židle, kuchyňka apod.)
  • Auto musí být schopno pojmout 4 člennou minifigovou rodinku :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

J_BOB

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Vasyk

Citace od: Colonel32 kdy 04.04.2006, 12:13:50
tak se omlouvam, zjistil jsem, ze mi naprosto strasne prijdou i nakladak a sanitka, takze jsem asi zaujatej proti novejm 6tistudovejm autum... i kdyz ty jindrousovy zas tak spatny nebyly... rozhodne bychale neco udelal s tema trans-orange dilama, je to pest na oko

Není se za co omlouvat, 4studové auta jsou lepší a každému se přeci nemůže líbít vše, ale bohužel teď dělají 6studová auta a ta se mi líbí.
Jsem rád, že se někdo nebojí tvrdé kritiky, ta je potřeba.
Jinak ty oranžové jsou sice jako pěst na oko, ale jinak mě ty blinkry nenapadly.
Co se týče Jindroushe, tak jeho stavitelské umění je na špičce, ale on také nějak začínal.  ;)