Potřebuji pomoci najít

Založil Mičánek, 08.07.2004, 23:42:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 15 Hosté prohlíží toto téma.

Mičánek

Mám dva problémy. Velice nutně potřebuji určit pořadí postaviček ze stavebnice č.3425. Protože se mi nepodařilo na Internetu tento plánek objevit, prosím o zhotovení skenu stránky (pokud tuto stavebnici vlastníte) na které jsou postavičky. Kdyby někdo věděl, kde je na Internetu možnost si tento plánek prohlédnout, byl bych mu moc vděčný za upozornění.
Druhý problém mám v určení čísla stavebnice ke které patří postavičky na přiloženém obrázku. Ví někdo, která je to stavebnice a kde bych našel  její plánek?

Za pomoc předem děkuji.

KLF

Huh... predpokladam, ze brickshelf.com si uz skusal. A co tak napisat na LUGNET ? Tam to neikto 100% ma ! Ja som tak hladal navod na jeden model, co nikde nebol a... nasiel som. Idealne je, ked si das vyhladat na Lugnete ten set, pozres kto ho vlastni a napises im mail, ci by ti neprefotili navod, alebo neporadili kde ho na nete najst. Ja som bol uspesny.
Terminated.

Mičánek

Problém je v tom, že neumím anglicky a neznám nikoho, kdo by to za mě mohl udělal. Jsem na jazyky levej a i ruštinu jsem měl na prumce za 4.

Jindroush

Já jsem to prolez za tebe a na Peeronu / Bricksetu / Brickshelfu / Lugnetu jsem nic nenašel. Hledal jsem teda nohy s logem Adidas ;-)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Mičánek

Citace od: Jindroush kdy 10.07.2004, 08:54:22
Já jsem to prolez za tebe a na Peeronu / Bricksetu / Brickshelfu / Lugnetu jsem nic nenašel. Hledal jsem teda nohy s logem Adidas ;-)

Já to také prohledal a nikde jsem se nedopracoval k plánku. Bohužel, na korespondenci s někým kdo nemluví česky nemám a dost mi to vadí. Hrozne nadávám na to že nás učili jen rusky. Kdyby byla místo ruštiny angličtina, aspoň bych znal základy.

otaznik

IMHO 3425 nebo 3421, jestli se nepletu, tak se přidávali k těmhle setům samolepky tak, že se dali udělat různý nároďáky, tady je zrovna Francie.

Mičánek

Citace od: otaznik kdy 13.07.2004, 16:00:48
IMHO 3425 nebo 3421, jestli se nepletu, tak se přidávali k těmhle setům samolepky tak, že se dali udělat různý nároďáky, tady je zrovna Francie.

Ve stavebnici 3425 jsou postavičky s nátiskem původních barev bez samolepek a potřebuji okopírovat stránku s postavičkami. postavičky na obrázku jsou původní a nemají nálepku. Jsou z nějaké, mě neznámé stavebnice.
Pokud vím, tak se samolepky přikládaly ke stavebnicím č.3404-3407.

Mičánek

Tomu (prvnímu), kdo mi pošle snímek stránky s postavičkami ze stavebnice č.3425, pošlu těchto 6 postaviček basketbalistů. Pokud vím, nepatří do žádné běžně prodávané stavebnice ani nejsou ze stavebnic č.3560-3567. Také je dám tomu, kdo mi určí číslo stavebnice, kam patří těch 5 fotbalistů v původní zprávě a pošle snímek stránky na které jsou tyto postavičky.

gruzinec

CitaceTomu (prvnímu), kdo mi pošle snímek stránky s postavičkami ze stavebnice č.3425, pošlu těchto 6 postaviček basketbalistů. Pokud vím, nepatří do žádné běžně prodávané stavebnice ani nejsou ze stavebnic č.3560-3567. Také je dám tomu, kdo mi určí číslo stavebnice, kam patří těch 5 fotbalistů v původní zprávě a pošle snímek stránky na které jsou tyto postavičky.

Už ti to někdo poslal? Co přesně potřebuješ? Vidět jak vypadají postavičky? A nebo celý návod?

Mičánek

Už ti to někdo poslal? Co přesně potřebuješ? Vidět jak vypadají postavičky? A nebo celý návod?
Citace

Ze stavebnice č.3425 potřebuji pouze tu stránku na které jsou vyobrazeny postavičky. K těm pěti fotbalistům potřebuji číslo stavebnice a také stránku na které jsou tyto postavičky vyobrazeny. Zatím se nikdo neozval. :'(

gruzinec

CitaceZe stavebnice č.3425 potřebuji pouze tu stránku na které jsou vyobrazeny postavičky. K těm pěti fotbalistům potřebuji číslo stavebnice a také stránku na které jsou tyto postavičky vyobrazeny. Zatím se nikdo neozval. 

Ok, večer to sem pastnu, teďko jsem v praci :(

gruzinec

gruzinec

gruzinec

Mičánek

Citace od: gruzinec kdy 27.07.2004, 23:41:47
Kam to mam poslat?

Pošli to na adresu: micanek@mistral.cz. Připiš svoji adresu, abych mohl poslat ty postavičky.

gruzinec

Ok, vecer to poslu az dorazim z prace. Figurky si nech :-) To ja jen z dobre vule

Magesan

Soccer Player French Team Player 2
Talhle se to jmenuje na bricklinku
http://www.bricklink.com/search.asp?pg=12&itemType=M&catString=473.224&viewFrom=sf&sz=100&searchSort=P
Zkusil jsem napsat nekolika prodavacum, zda nevedi, odkud to je. Asi to vedet nebudou, ale drobne nadeje vkladam do Holandana, co jich ma 84 :)

Mičánek

Dodnes se mi nepodařilo k těmto postavičkám přiřadit číslo stavebnice. Kdyby se Ti to podařilo zjistit byl bych moc rád. Kdyby ještě byl obrázek stránky s těmito postavičkami, byl bych Ti fakt moc vděčný

Maci

Možná, že už si tuhle stránku našel
http://www.peeron.com/cgi-bin/invcgis/inv/sets/7399-1?withpics=yes
a že ti nesděluji žádnou novinu, ale vypadá to , že se ty fotbalisti vyskytovali u setu 7399-1: Football Stadium Clock. Jsou tam dvě verze triček, dřívější zelený a červený a pozdější  ty co sháníš. Snad ti tahle informace pomůže při pátrání.

Mičánek

Ten budík jsem viděl prodávat  v Shop Lego com. Bohužel, nemá nic společného s těmi pěti fotbalisty. Pravděpodobně k této stavebnici patří postavička, kterou mám jako neurčenou na své www stránce. Přesto díky za pomoc.

Maci

Tak jak to dopadlo? Odkud jsou ti paňáci fotbalisti?
Taky mám doma nějaká torza po mých synovcích (jsou to demolishmani - lepší jim do ruky lego nedávat), která nedovedu zařadit a jsem líná to hledat na internetu. Jinak na těch torzách mám tu kšiltovku cos sháněl, je to ještě aktuální?