(polovlastni) forestmen's fortress

Založil chadzi, 15.03.2006, 21:56:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

niessnet

Citace od: chadzi kdy 20.03.2006, 22:52:08
jak rikam hodne zabralo to 'ocumovani', pak jsem to taky puvodne mel na zelenejch baseplates a pak to musel cely predelat na modry jakmile dorazily. dilku nevim, ale hodne klasickech old gray brick, pak old gray slope 45, old gray arch 1x2x6, corner walls (hlavne cerny) a hlavne hodne toho zelenyho na stromy, toho neni nikdy dost... zkusim to pak spocitat
Ok. Pro zajímavost by to nebylo špatný.
Teď sem si vzpomněl co mi to připomíná. Hrad z Age of Empires 2. Tvarově je to přesně von.
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Hansel

Stavba je to opravdu grandiozní :o Jako vzor sis vybral špičkového stavitele. Závidím počet dílků...
Teď sis otestoval, že toho máš opravdu hodně a můžeš se pustit do stoprocentních MOCů. Už se na ně moc těším :D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

otaznik

Je to fakt moc dobrej nápad a i to hezky vypadá.

Ale musím si rýpnout:  >:D

- některý fotky jsou neostrý
- proč nemají koně na bricku, který je místo sedla, ještě tile 1 x 2?
- občas zažloutlý díl

To samozřejmě nic nemění na tom, že se mi to líbí.

rdk

Citace od: otaznik kdy 20.03.2006, 23:58:17
- proč nemají koně na bricku, který je místo sedla, ještě tile 1 x 2?

To bude tím, že maj vod samýho ježdění děsně vodřený hřbety. ;D ;D 8)

muzzo

Hezký počin, opravdu se mi to líbí, jen jeden dotaz: Proč mají zamřížovaná okna i ve vyšších patrech, nebo to má být vitráž?

rdk

Citace od: muzzo kdy 21.03.2006, 09:15:55
Proč mají zamřížovaná okna i ve vyšších patrech, nebo to má být vitráž?

A proč by tam nemohly ty mříže být? Vadí to něčemu? ;) 8)

Peetrs

Je to opravdu mooc pěkný, ale zkus ty koně nakrmit alespoň dvakrát denně, mají nějak propadlé hřbety!   ;D

muzzo

Citace od: rdk kdy 21.03.2006, 09:23:08
A proč by tam nemohly ty mříže být? Vadí to něčemu? ;) 8)

Kov je vzácná surovina a takovéhle plýtvání zvyšuje investiční náklady a potom to také trochu vypadá jako nápravné zařízení.  ;D

Colonel32

Citace od: muzzo kdy 21.03.2006, 09:15:55
Hezký počin, opravdu se mi to líbí, jen jeden dotaz: Proč mají zamřížovaná okna i ve vyšších patrech, nebo to má být vitráž?

protoze proradni nepratele jsou vsehoschopni, napr. lezeni po lane...

chadzi

k tem komentarum - okna s diamond lattice pattern sem nemel tak tam jsou mrize, kone dodelam nak sem nemel ty tiles po ruce. jinak tam je vic nedodelku:
* v salu u krbu maji byt na podlaze tiles + tam chybi dodelat ten koberec (red 1x1 tile/plate). Tiles nemam (resp. jsou zahrabany nekde v dalsich setech), takze priste...
* vevnitr ma bejt 'voda' - bohuzel nemam tolik blue baseplates
* zevnitr stromu jsem nekde nechal red bricks...
* obcas zazloutlej dil - byl sem rad ze jsem nektery vyhrabal, musim nejdriv vytridit vsechny svoje sety do tech MARS skrinek abych pak mel vsechny good dily po ruce

Ja sem strasne netrpelivej clovek takze tydle pididodelavky sem vypustil jen abych to sem moh hodit... ;)

jinak nez se vrhnu na vlastni tvorbu, zkusim jeste par veci okopirovat (od nej a dalsich). jedna vec co se mi dost libi je a co chci vyhledove postavit je toto, zatim zkoumam co mi kde chybi a kolik by to stalo...

PS: fotky stoji za prd, musim update

Shi-So

teda neklades si male cile ;)
Me se moc libi ty doky ,k tomu nejaka ta stredoveka koga (aspon doufam ze to byly kogy) ;D

krosik

je to krásný, hlavně ty stáje jsou super. :)