(polovlastni) forestmen's fortress

Založil chadzi, 15.03.2006, 21:56:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

tak jsem konecne dokoncil prvni velkou kreaci. zamerne nepisu MOC protoze se jedna o skoro 100% kopii modelu wolfpack fortress z brickshelfu (btw od manika co delal ty kralovske staje, royal baker's guild, atd...) kopii jsem delal zamerne protoze jsem si prvne chtel overit jestli vubec neco vetsiho dokazu postavit, jak jsem na tom s dilkama a hlavne - je to jednodussi nez neco vymyslet. fotky jsou strasidelny (z mobilu) ale chtel jsem to sem co nejdriv dat. pristi tyden hodim detaily z digitalu.

zdroj: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=128619

EDIT: Ostatní fota smazána pro zcela nevyhovující kvalitu.

chadzi

dalsi foto

EDIT: Fota smazána pro zcela nevyhovující kvalitu.

Dansson

Vypadá to úžasně! jenom ty fotky jsou krapet slabší, ale samotná stavba super, no ten maník se nezapře. ;)

otaznik

Je to dost dobrý, už se těším na pořádný foto.  :o

Shi-So

Jejejeje tolik zelenejch lesnich dilku a castle dilku... ;D
Je to paradni ,jestli nekdy nasyslim stejny mnozstvi chci si to taky postavit :D
Ale dej co nejdrive lepsi foto  ;)

rdk

Prosííím, fota z mobilu ne, to je horší než PCho "skvosty".... >:(

chadzi

skoda, ostatni by to mozna zajimalo i v teto kvalite. za 4 dny bych to sice prohodil takze nevidim duvod proc by to tu chvili nemohlo viset...  :( no nic, hadat se kvuli tomu nebudu, holt 'ordnung muss sein'

rdk

Citace od: chadzi kdy 15.03.2006, 22:56:56
skoda, ostatni by to mozna zajimalo i v teto kvalite. za 4 dny bych to sice prohodil takze nevidim duvod proc by to tu chvili nemohlo viset...  :( no nic, hadat se kvuli tomu nebudu

Jako teaser sem tam kvůli tomu jednu fotku nechal. Všichni se moc těšíme na lepší fotky, ale toto je fakt strašný...

BTW, stavba samotná vypadá lahůdkově. 8)

chadzi

ok, ted sis u me splhnul  ;) ono me to trochu zamrzelo kdyz sem se s tim tak dlouho  d*bal...

TomG

A jo, je to pevnost, az ted koukam na nazev toho dila. Ale ty fotky fofrem vymenit za lepsi :)
Mimochodem to jen prazdny skelet nebo to ma i posadku?
Only the best can survive.

muzzo

Tak kouká, že jim na střeše rostou dva stromy. To tu stavbu moc dlouhej život nečeká  ;D

Aki

Citace od: muzzo kdy 16.03.2006, 09:24:31
Tak kouká, že jim na střeše rostou dva stromy. To tu stavbu moc dlouhej život nečeká  ;D
;D ;D ;D ;D Spíš bych řekl, že prorůstají.  ;)

Já bych to tak striktně nebral. Autorova licence je jasná. Jde o rozvinuté téma Forestmenů, v poněkud reálnější podobě i měřítku. Mi se to líbí. I to, že Chadzi změnil původní "Vlky" právě za Forestmeny.
Jen by mne také (jako TomG-ho) zajímalo, zda jde "jen" o skelet, nebo to má i interiér.  ;)

chadzi

ma to samo i interier ale mel sem tady jen fotky z mobilu tak mi to smazli  ;) v nedeli hodim lepsi fotoz

Aki

Citace od: chadzi kdy 16.03.2006, 09:50:12
ma to samo i interier

Ten jsi ale už vymýšlel sám, že? U té vlčí varianty jsem na fotky interiéru nikde nenarazil.

chadzi

nene rikam ze sem to kopiroval, ten interier je tady

chadzi

novy foto

chadzi

next

chadzi

..

chadzi

...

chadzi

a posledni

Shi-So

Nemam slov,
ten vnitrek mas udelanej jako celej vyndavaci?
Husty ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A ten sal s tim krbem taky nema chybu ;)

niessnet

Citace od: Shi-So kdy 20.03.2006, 22:05:21
Nemam slov,
ten vnitrek mas udelanej jako celej vyndavaci?
Husty ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A ten sal s tim krbem taky nema chybu ;)
Přesně. Já úplně zírám. To je nádhera.Líbí se mi, že pamatuješ na přístup z vody. A  ty stáje...
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

chadzi

dik, ale nezapominejte ze to je kopie, ja se jen vezu s puvodnim autorem... (viz muj prvni prispevek)

niessnet

Citace od: chadzi kdy 20.03.2006, 22:23:55
dik, ale nezapominejte ze to je kopie, ja se jen vezu s puvodnim autorem... (viz muj prvni prispevek)
Jasně, ale i tak, ta snaha se cení. Ono i postavit tohle podle návodu není nic lehkýho.Navíc určitě jsi někde musel zaimprovizovat.

Shi-So

Jak dlouho jsi to vlastne stavel? :P

Micho

Tieto fotky to sú už iné kafé. Veľmi sa mi to páči, fakt podarené dielko.  8)

chadzi

no dost, mam cas jen po vecerech, navic jsem to musel okoukavat z pc a prijit na to jak to ma postaveny takze velkou cast zabralo prave toto. cistiho casu celkem to odhaduju na min 30 hodin

niessnet

Citace od: chadzi kdy 20.03.2006, 22:43:21
no dost, mam cas jen po vecerech, navic jsem to musel okoukavat z pc a prijit na to jak to ma postaveny takze velkou cast zabralo prave toto. cistiho casu celkem to odhaduju na min 30 hodin
No, tak to je slušná doba. Ale i tak bych řekl, že na takovouhle stavbu je to celkem odpovídající doba.
Nevíš, kolik tě to stálo kostek?

Shi-So

Citace od: niessnet kdy 20.03.2006, 22:45:49
Citace od: chadzi kdy 20.03.2006, 22:43:21
No, tak to je slušná doba. Ale i tak bych řekl, že na takovouhle stavbu je to celkem odpovídající doba.
Nevíš, kolik tě to stálo kostek?

Taky me zajima ,kolik mi jich jeste chybi....  ;D

chadzi

jak rikam hodne zabralo to 'ocumovani', pak jsem to taky puvodne mel na zelenejch baseplates a pak to musel cely predelat na modry jakmile dorazily. dilku nevim, ale hodne klasickech old gray brick, pak old gray slope 45, old gray arch 1x2x6, corner walls (hlavne cerny) a hlavne hodne toho zelenyho na stromy, toho neni nikdy dost... zkusim to pak spocitat