Reklamace Lega

Založil werrac, 10.01.2006, 08:52:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DaKan

Mohly by poslat nějakýho z http://guide.lugnet.com/set/?qc=lego/accessories/keychains.

EDIT: A stalo se někomu, že reklamaci nevyřídili a museli jste jim napsat znova?

Raistlin M

Citace od: DaKan kdy 03.03.2006, 22:02:50
Mohly by poslat nějakýho z http://guide.lugnet.com/set/?qc=lego/accessories/keychains.

EDIT: A stalo se někomu, že reklamaci nevyřídili a museli jste jim napsat znova?

Nám poslali kostičku a tile. :P :) :(

otaznik

Obě mé reklamace byly vyřízeny během cca 5ti dnů.

J_BOB

ja mam aj vadera :) ked som zas reklamoval bonanzu, pac mi prisli zle diely tak som ho dostal :) je tak super, az je mi ho luto dat na kluce, aby sa neposkodil :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

DaKan

Tak moje reklamace není ještě pořád vyřešena. Ani se mi neozvali a to jsem jim to tam posílal 12.2.2006 (už skoro před 50 dny).

Trvalo to taky někomu tak dlouho??

DaKan

Tak díl, který mi chyběl už konečně došel 8). Předtím mi ale přišel dvakrát špatný dílek. Takže až třetí pokus. S jejich službami jsem spokojen, jen ta doba byla trochu delší (3 měsíce) :-\.

Numbi2

Nemáte někdo zkušenost s reklamací archu samolepek přes TLC? K novému přístavu přišel v dosti zuboženém stavu ::), vlivem pohybu v krabici byl pokrčený a některé kousky se rozhodly přilepit na sáčky, které jej v průběhu cest formovaly.

Nebo raději přes prodejce? Díky za tip !
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

Vasyk

Citace od: Numbi2 kdy 18.11.2007, 10:17:29
Nemáte někdo zkušenost s reklamací archu samolepek přes TLC? K novému přístavu přišel v dosti zuboženém stavu ::), vlivem pohybu v krabici byl pokrčený a některé kousky se rozhodly přilepit na sáčky, které jej v průběhu cest formovaly.

Se samolepkama zkušenosti nemám, ale reklamoval jsem set 8675 kvůli technickým problémům a zhruba do 10-ti dnů mi přišel celý nový střed auta i s battery boxem a omluvou. Takže z vyřízení reklamace jsem nanejvýše spokojen a mohu jen doporučit, funguje to perfektně.

TomKQT

Citace od: Numbi2 kdy 18.11.2007, 10:17:29

Když jsem se o reklamace začal zajímat já (4 dílky v 8421 jsem měl jiné než měly být), tak jsem tohle fórum ohledně reklamací docela prolezl a mám pocit, že kontrétně o samolepkách tu někdo mluvil, že je měl poškozené a reklamace byla v pohodě vyřízená (u TLC). Snad si to s něčím nepletu.
Jinak moje reklamace taky v pohodě, bylo to i rychlé a ty chybné 4 dílky mi zůstaly (ve formuláři mají jen volbu na chybějící dílky, nikoliv na zaměněné).
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

patrix

Mám otázku,

ked ste reklamovali dieliky, mali ste nejakú spätnú väzbu z reklamačného oddelenia ? Alebo ste čakali a čakali a možno sa aj dočkali ?

Všeobecne pri reklamáciách som zvyknutý dostať nejakú spätnú väzbu, či už kladnú, že bola schválená a budú danú vec posielať, alebo zamietnutie reklamácie.

A tak teda čakám a vôbec neviem na čom som....  :'(

Vasyk

Citace od: patrix kdy 07.05.2008, 15:54:06
Mám otázku,

ked ste reklamovali dieliky, mali ste nejakú spätnú väzbu z reklamačného oddelenia ? Alebo ste čakali a čakali a možno sa aj dočkali ?

Všeobecne pri reklamáciách som zvyknutý dostať nejakú spätnú väzbu, či už kladnú, že bola schválená a budú danú vec posielať, alebo zamietnutie reklamácie.

A tak teda čakám a vôbec neviem na čom som....  :'(

Já jsem nedostal žádnou odpověď, pouze u dokončení reklamace naběhlo poděkování a že mám čekat. Vyreklamované dílky přišly cca do týdne. U mě tedy spokojenost.