Lego hlava nad vchodem do metra?!

Založil Mates, 02.03.2006, 16:01:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Mates

Ahoj lidi, všimli jste si někdo, nad vchodem do metra "A - Nám.Míru" od zastávky tramvají, hlavy sestavené s LEGA a zřejmě nalepené? :o :o :o
Je to velmi nenápadné, za normálních okolností bych si toho ani nevšiml, ale jakmile jsem vstoupil na schody směřující do podchodu, tak jsem to tam náhodou uviděl. ;D
Už jsem tu to chtěl napsat minulý týden, ale nějak jsem na to zapomněl. Myslím, že je to červeno-bílé barvy ;D

Cavelon

Mates

Jo, já vím, ale nemám foťák pořád po ruce... možná se mi to časem podaří vyfotit ;) ;D

Spíše mě zajímalo, zda si toho všiml i někdo jiný?!? >:D ;) ...zdá se, že ne... ::)

betakaroten

Neviděl jsem to, a přesto si dovolím pochybovat: není to spíš z kvádrů polystyrenu než z LEGA? U Národního divadla (a nejen tam) jsou na značkách tramvajových zastávek červenomodrobílí polystyrenoví pajduláci, co zdánlivě vypadají jako LEGO.

Mates

Citace od: betakaroten kdy 03.03.2006, 10:54:26
Neviděl jsem to, a přesto si dovolím pochybovat: není to spíš z kvádrů polystyrenu než z LEGA? U Národního divadla (a nejen tam) jsou na značkách tramvajových zastávek červenomodrobílí polystyrenoví pajduláci, co zdánlivě vypadají jako LEGO.
No rukou jsem si na to nešáhl, ale je to poskládáno z brick 2 x 2 a možná i jiných velikostí. Takže tu tvoji verzi "polystyrenovou" bych zavrhl hned!  >:D ;D
Jen nevím, kdo je autorem... ::)

betakaroten

Dneska jsem to viděl na vlastní bulwy (žel, foťák zůstal doma) a ten polyestyrén odvolávám :-X :-[
Je to mozaika z kostek 2x2, hlavně červených a bílých; jsou nejspíš nalepené. Kromě toho je tam ještě obličej z kartonu - dvě oči a ústa

Mates

Citace od: betakaroten kdy 07.03.2006, 21:53:01
Dneska jsem to viděl na vlastní bulwy (žel, foťák zůstal doma) a ten polyestyrén odvolávám :-X :-[
Je to mozaika z kostek 2x2, hlavně červených a bílých; jsou nejspíš nalepené. Kromě toho je tam ještě obličej z kartonu - dvě oči a ústa
Vidíš, jsem ti to říkal...  ;D Jestli se mi někdy podaří mi foťák sebou, tak to vyfotím... 8)
jen mi pořád zůstává záhadou, kdo to tam dal a proč? Má to nějaký hlubší význam? Přiletí UFO? Že by Jan Tleskač?!? ;D ;D ;D

muzzo

Tak jsem to dnes nafotil, ale nic převratného to není  ;D

muzzo

myth

Hehe. Ja som myslel, že je to niečo _oveľa_ väčšie. :)

Je to naozaj Lego? Ani po zväčšení fotky na studoch nevidím žiaden náznak nápisu Lego.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

muzzo

Na 100% to říci nemohu, ale vypadalo to hodně jako Lego  ;)

Shi-So

TAky jsem to zoomoval co to slo ,ale jiste jsem napis LEGO nikde nenasel.Nejvic mi prijde na tech cernych kostkach...

Dansson

Jo asi to bude lego, je to takzvaný streetart(čili umění ulice), dělají to mimojiné i grafiťáci, kteří tak chtějí ozvláštnit dané místo a upozornit na sebe, většinou se to dělá z malých nálepek(z klasických cenovek z obchodů), ale lego takto použito vidím prvně!!
No holt se na to každý díváme jinak, jim přináší jistě větší požitek to tam takdle šoupnout, což by asi nikdo z nás jen tak dobrovolně neučinil, žee? ;)

Shi-So

Bych na zed jen tak nenalepil ani kosticku... :'(

Dansson

No ono to asi fakt lego nebude, ale někde jinde možná na zdi visí skutečné lego, možná i minifigové....
Tito klucí mají totiž různé nápady!

myth

Citace od: muzzo kdy 18.03.2006, 23:14:43
Na 100% to říci nemohu, ale vypadalo to hodně jako Lego  ;)

Myslel som, či to náhodou nebude nejaký Lego-klon ;) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

corelxt

imho to je megablocks.. ted se mi nejaky dostalo pod ruku a s velkou prsti muzu rici, ze to je MB... hladky, leskly, bez jakyhokoliv napisu na studu...

Systematik

Je to space invader, street art.

Originály jsou z malých mozaikových kostiček, megablocks ovšem mohou při jejich zastoupení konečně odvést nějakou dobrou práci  ;D

http://www.space-invaders.com/