Globus končí s LEGO?

Založil Jindroush, 21.12.2005, 17:19:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Opavský Globus měl neustále zmenšující se prostor pro LEGO, už měsíc před Vánocemi se to smrsklo asi na 80cm. Dneska jsem tam byl a na vše je -30%

Mě osobně nic nezaujalo, byli to 4+ piráti, nějaký HP, co už byly ve slevách jinde, hromada Belville a Dupla, nějaký Blijonykle.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Mičánek

Před 14 dny jsem byl v Globusu a překvapilo mě, že tam nemají žádnou stavebnici Lega. Odchytil jsem prodavačku, která měla na starosti hračky a ta mi potvrdila, že Globus s Legem skončil. Velice by mě zajímalo proč se rozešli.

Maci

Tak to je děs, další místo kde jsem ráda nakupovala je v háji..
Za chvíli budeme škemrat před bránou fabriky na Kladně  ;D

Dejv

Všiml jsem si, že v hodně obchodech je Lego vytlačováno jakýmsi Playmobilem.. Např v Carrefouru ho připravil asi o metr místa. To je nechutný.. Doufam, že to bylo jen dočasný..

hombre

Osobně Playmobilu nefandím ale je to tradiční německá značka hraček, mají trašně moc setů a 30. letou historii. Za totáče se to snažili kopírovat i u nás jako Igráčky.

viz. www.playmobil.de

tazzy

Citace od: hombre kdy 17.02.2006, 19:49:07
Osobně Playmobilu nefandím ale je to tradiční německá značka hraček, mají trašně moc setů a 30. letou historii. Za totáče se to snažili kopírovat i u nás jako Igráčky.

viz. www.playmobil.de

Souhlasím pro německé děti je Playmobil good, protože je to pro ně reálnější (německá pošta, policie atd.) narozdíl od Lega, které musí věci dělat neutrální

Dejv

Nevím.., ale mám doma dva sety s policajtama ( tuším, že z r. 2005 )
a v krabici byly dvě sady samolepek - černé ( POLICE ) a zelené ( POLIZEI )

A navíc se mi ten Plymobil nezdá moc kvalitní a univerzální...
- není náhodou z Číny? >:D

tazzy

Citace od: sparkz kdy 19.02.2006, 11:47:03

Není

Osobně Playmobilu nefandím ale je to tradiční německá značka hraček, mají trašně moc setů a 30. letou historii.

viz. www.playmobil.de

Lego nápisy Polizei teď dělá podle mě hlavně kvůli konkurenci Playmobilu v Německu

Maci

Playmobil má stejně kvalitní plast jako lego. Hlavní rozdíl mezi Playmobilem a legem je v tom, že Playmobil není STAVEBNICE. Například ten holubník jehož foto přikládám je z jednoho kusu, taktéž většina ostatních věcí. Občas se dá něco odklopit, ale zcela rozebrat a postavit z toho něco jiného nelze. Je to úplně jiný způsob hraní než s legem. Mým dětem se celkem líbí ta zvěř, panáčci a to ostatní je nebere.

Dejv

Citace od: tazzy kdy 19.02.2006, 12:52:41
Citace od: sparkz kdy 19.02.2006, 11:47:03

Není

Osobně Playmobilu nefandím ale je to tradiční německá značka hraček, mají trašně moc setů a 30. letou historii.

viz. www.playmobil.de

Lego nápisy Polizei teď dělá podle mě hlavně kvůli konkurenci Playmobilu v Německu

Tomu bych i věřil, Německo je bohatá země, kde se prodej lega určitě vyplatí..
Je to hrdý národ a když zmerčí nějaký německý nápis na mezinárodně prodávaném  a oblíbeném  produktu, tak jdou do toho ;D