Pirates sety - fotografie

Založil Karel K, 08.02.2006, 20:14:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Karel K

Připojte další fotky pirates setů.

standa

mám doma  Eldorado Fortress, http://guide.lugnet.com/set/6276 , ale musím jí vyfotit a hlavně si od někoho půjčit digi foťák:-))))
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

Aki

Tedy set to tak úplně není, ale zato je to k tématu.
Moje varianta na katamarán. Málo ostrovanských vlasů jsem řešil pro dívku šátkem a pro "náčelníka" ukořistěným trojrohákem.  ;)

rdk

Přemisťuju sem obrázek, co byl v jiným threadu a nepatřil tam. 8)

Blake

Závidím ti tvoji pirátskou loď 6285 z roku 1989 Karlos! Pořád když ji někde uvidím tak si vzpomenu na svoje dětská léta, denně otevřeným LEGO katalogem a na rodiče kteří mi ji nechtěli koupit  :). Vcelku je chápu, tuším že to stálo kolem 2.400,- (nevím už přesně). Škoda že už pirátům odzvonilo. HOJ

peter

Citace od: Blake kdy 09.02.2006, 18:12:36
Závidím ti tvoji pirátskou loď 6285 z roku 1989 Karlos! Pořád když ji někde uvidím tak si vzpomenu na svoje dětská léta, denně otevřeným LEGO katalogem a na rodiče kteří mi ji nechtěli koupit  :). Vcelku je chápu, tuším že to stálo kolem 2.400,- (nevím už přesně). Škoda že už pirátům odzvonilo. HOJ

Pokud si dobře pamatuji, tak ještě loni byla k mání na S&H.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Llevelyn

Kdeže loňské sněhy jsou... ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Peetrs

Konečně jsem se dopracoval k tomu, že mám co ukázat, aniž bych se styděl před dlouholetými sběrateli zde na fóru!  ;D 8)

1. Variace na foto z katalogu 89 - http://www.peeron.com/catalogs/1989/medium/21/

Peetrs

2. Má knihovna (1. a 2. patro)

Peetrs

3. Polička

Tomášek

:o :o :o Tak to je slušná sbírečka !!! Závidím  :'( .
Procházím DARK AGE.

Peetrs

Tak mi přibyla další loďka. Teď ještě Skull's Eye Schooner, Porsche do garáže a jsem spokojen! 8) ;D

Poco

Citace od: Peetrs kdy 18.02.2006, 21:18:52
Tak mi přibyla další loďka. Teď ještě Skull's Eye Schooner, Porsche do garáže a jsem spokojen! 8) ;D
Kolko si za nu dal, Peetrs, ak sa mozem spytat?

Peetrs

Citace od: Poco kdy 18.02.2006, 21:31:54
Klidně ti to sdělím. 25,- EUR. Myslím, že to je docela slušná cena.  ;D

Colonel32

vzhledem ke stavu asi ano... jen ten zlutej ptak, kterej patri na prid, se regulerne prodava za 5 euro

Poco

Citace od: Peetrs kdy 18.02.2006, 21:46:41
Tak to je hodne slusne, gratulujem! :o
Ja som za to dal o dost viac, povodne zo zamerom predat to, ale nejak som zmenil nazor. ;D

mustafa

Něco málo z mé sbírky.

Peetrs

Citace od: Peetrs kdy 18.02.2006, 21:18:52

Tak, a teď už mi chybí jen to Porsche!  8)

***Banana.com

Citace od: Peetrs kdy 18.02.2006, 21:46:41

No, to je super cena..Já tento set dostal nový v roce 1989 z Tuzexu, a byl za tehdejších 1800 Kčs... ;D

Karel K

Několik Pirates & Soldiers setů.