Reklamace Lega přes Lego Customer Service

Založil muzzo, 09.02.2006, 13:58:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

muzzo

Už se to tu párkrát zmiňovala, takže přidám i svojí zkušenost. Koupil jsem si 4512 u Legacka ve slevě a mimo jiné jsem oběvil nedostatečnost, kterou předkládám na fotce. Čtyři Windscreen 5 x 2 x 1 & 2/3 Red byli v jedné červené a čtyři v druhé. Tak to hned reklamuju a za měsíc mi přišlo tohle 2* a jednou tohle Zvažuji jestli reklamaci opakovat a vystavit se tak podezření, že jsem podvodník a nebo se smířit s tím, že mám sajtny od vagónku v různých barvách.

werrac

Reklamovat neustale dokola :-)
Tohle jsem reklamoval tez, ale i ty co prisly jako nahradni jsou ve 2 ruznych odstinech :-) Ty mas aspon jednu stranu 4ks a jednu stranu 4ks. Ja mel puvodne mix 5 ku 3 ........ Ale ze tri sad 4512 a jedne reklamace mam tri vagony dva cele tmave, jeden cely svetly :-) Nejlepsi dil k reklamaci "bokem" od Lega me potkal v podobe PNEUMATIKY, pri reklamaci najezdu SLOPE 10 6x8 ve stare sede, mimochodem dostal jsem ho v BLEY, nova reklamace se snad uz vyrizuje .......

ass

Já jsem u 4512 taky měl světlejší a tmavší ty červený panely. 4 světlý a 4 tmavý. Ale na tý tvý fotce je to už dost velkej rozdíl, u mě je to celkem nepatrný...

Hana129

My u toho vagónku máme taky různé barvy, ale zatím jsem to nereklamovala. Je tady prosím někde odkaz jak reklamovat?
Koupila jsem taky totiž i 4511 a tam byla totiž špatná oblouková kolej-zkrátka bez kovu.
Díky

J_BOB

prides sem : http://www.lego.com/eng/service/replacementparts.asp?bhcp=1

a uz len vyplnujes.....

btw, myslim, ze ak budu vidiet, ze stale reklamues tu istu vec....tak to imo pochopia.....  :) ale reklamovat reklamaciu na reklamaciu je imho dost blbe.....by ma zaujimalo co za megablocks to tam robi !  :-\ >:(

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

hobby

Jak tady čtu o reklamacích a nedostatcích, nebo že  něco chybělo ap., tak je mi líto, že už ani Lego není co bývalo. Dříve nějaký nedostatek? Absurdní ! Za 10 let mi prošlo rukama mnoho a mnoho stavebnic bez jediné vady. Pokaždé, když jsem si myslel, že tentokrát už skutečně zapomněli na nějaký dílek, tak se pochopitelně našel (na zemi, v pytlíku,  přímo v hromádce, zakutálený na stole).
Asi to bude tím, že výroba se přesunula k nám a podepisuje se tuzemský šlendrián. >:(

werrac

To je spis tim, ze na rade setu, co uz temer nejsou lego, se vetsina napr. tvarovych odchylek nepozna ....... A vahou se tezkou kontroluje, ze je neco jinak barevny nebo pri vytahovani z lisu zkrouceny ...... A mimochodem, ted ten material dilu prijde trochu jinej, mekci ......

stepan

Mě se taky stalo, že jsem reklamoval dil, a přišel mi uplně jinej, než jsem chtěl. Hlavně že se ptají na jaký je to straně, a jakej krok v návodu. >:( >:( >:(

Raistlin M

Tak já kvůli tomu založil nový téma a najednou vidim, že se tu o tom už mluví. Dokud jsem podobné odchylky nenašel i u dalších setů, tak jsem to nějak v záplavě jiných non-lego činností neřešil.
Skusím to také reklamovat. :)

Llevelyn

Podle toho kolik toho máme/ máte..tak se nedivím, že je firma Lego v megablocks...až jim pošlem všechny reklamace vyhlásí úpadek ;D ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

otaznik

Já mám s LEGO reklamačním oddělením jen ty nejlepší zkušenosti. Chtěl jsem vyměnit jeden díl, torso. Na fotce na krabici bylo jiné než uvnitř, ale od LEGA to byl záměr, prostě použili ne úplně finální fotku (nebo zjistili, že těch tors mají málo, nevím).

Napsal jsem na reklamace, že chci to torso z fotky na krabici, odpověděli mi, že mám správné torso, že dovnitř dávají trochu jiné. Odepsal jsem, že jsem sběratel a chci mít to, co je na krabici a oni mi ho poslali.

To mě dost potěšilo.