Star Wars 2018

Založil Rakeťák, 06.10.2017, 08:00:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Mr. Cube

papluh

kým to zmizlo tak tam mali 376 dielov, release 1.1.

Ubrickkian 9000 je niečo takéto
https://kitbashed.com/blog/ubrickian-landspeeder-9000-z001

Rakeťák

Novou kantýnu bych uvítal. Pořádnou! Bez Lukova speederu, s pořádnou porcí figů.  >:D

Mr. Cube

Jak odkaz na Ubrickkian 9000, tak odkaz na rebelscum jsem tu dával.  ;)

Rakeťák

Citace od: Mr. Cube kdy 04.12.2017, 17:14:57
Jak odkaz na Ubrickkian 9000, tak odkaz na rebelscum jsem tu dával.  ;)
V zápalu boje jsem odkaz úplně přehlédnul...

STARHAWK

Zmensene je OK, aj tak nikdy nespravia taku cantynu, aby to bolo hodne nechat postavene - vzdy to treba dorabat/prerabat aby to stalo za to.
Ale figy budu asi humus reciklat. Wuher chybal jak sol uz v predoslej ale dal sa celkom lahko spravit aj vlastny (bola nejaka hlava s kotletami a nevrlim xichtom), Greedo bude zas bez potlace ruk co mal ten povodny, Han bude zas bez doublemold noh a potlace cervenych pruhov na boku, sandtrooper zas ten isty co bol v predoslom sete lebo su lenivy spravit dalsiu variaciu pieskovej potlace brnenia.
Vozitko teda neviem ako spravia tu muni kopulu aby sa do nej dalo vobec vojst ale mohli tam radsej dat zas dewbacka. Ledaze by to vozitko malo tu kopulu spravenu v jednom kuse priehladnom z toho stareho balonoveho dielu a potlacene - to by aspon bol zaujimavy dielik a vypadalo by to spravne.

Tak uvidim co z toho vyleze a ci nahodou motyka nevystreli a neprekvapia ma. Ak to bude ako popisujem hore, tak to si pockam na 50% zlavy na ten set lebo tam nebude nic co by som nutne chcel -> a to staviam Tatooine takze presne tie veci vyuzivam a zhanam.

Ja by som bol radsej keby konecne spravili alienov z cantiny ako: Dr. Evazan (nato by stacil len potisk - ziadny mold), Ponda Baba (radsej moldova hlava), defel (novy mold), gothal (novy mold) a ine rasy ktore zatial v SW legu uplne chybaju - nejake sem tam pribudnu (ako bith, duros) ale ide to pomaly.

Rakeťák

danyboy

STARHAWK

Citace od: Rakeťák kdy 13.12.2017, 05:32:33
Nová kantýna má svoji finální podobu: https://www.promobricks.de/lego-star-wars-mos-eisley-cantina-75205-offizielle-bilder-und-set-info/48512

Takze ako som tusil, uplne onicom set pre tych co uz maju lega dost.
Han stale rovnaky a stale bez doublemold ciziem a cerveneho pasika na gatiach.
Greedo bez potlace ruk - horsi ako ten prvotny
Sandtrooper ten isty ako predosli, lenivost spravit novu potlac.
Wuhera mam uz vlastneho s lepsim xichtom - mrzutejsim - takehoto
https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/93056-custom-cantina-bartender/
https://www.bricklink.com/v2/search.page?q=3626cpb0954#T=A

U9000 - zbytocne vozitko, bral by som ho len ak by to bolo vyriesene tak aby sa cez okienta dalo vidiet dovnutra a to by dosiahli pri tej mierke len potlacenim priehladneho tohto dielu
https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?id=169#T=C

Takze vo finale, pass a budem zvazovat ci ho vobec potrebujem za 50% ceny ked budu o rok nan akcie. Mozno iba BL torzo Wuhera aby som ho skombinoval s horeuvedenim xichtom.

Mr. Cube

Já bych to teda tak černě neviděl.

(+) Wuher poprvé vydán.
(+) Han s touhle vlasovou pokrývkou se zatím objevil pouze v druhé Hvězdě smrti a pak v 75174, čili pro sběratele další možnost pro získání figurky updatovaného Hana.
(+) Greedo má nový potisk = nová figurka do sbírky, ale...(-) chybí potisk rukou jako u původního
(+) Sandtrooper vypadá opravdu stejně, ale na druhou stranu se tento typ objevil (akorát s černým pauldronem) jen v 75052, takže mi to nevadí, je to pořád dost unikátní figurka a není zdaleka všude, jako třeba býval Gimli v setech z LotRa.
(+) S pár úpravami poslouží set jako rozšíření 75052
(-) Já se na dalšího Dewbacka prostě těšil a (-) Ubrikkian pro mě není dostatečnou náhradou :D

STARHAWK

Citace od: Mr. Cube kdy 13.12.2017, 10:37:45
Já bych to teda tak černě neviděl.

(+) Wuher poprvé vydán.

Uz mal byt v tej predoslej kantine kde ho ako vidim asi zamerne nedali - aby mohli vydat novy verziu kantiny kde uz ho daju.
Aj tak sa mi nezda ten xicht whodny na neho.

(+) Han s touhle vlasovou pokrývkou se zatím objevil pouze v druhé Hvězdě smrti a pak v 75174, čili pro sběratele další možnost pro získání figurky updatovaného Hana.

Hej, bol uz 2x a ocovidne kazdy dalsi set kde bude Han bude mat uz tieto vlasy - cize v najblizsom Microfightery :) alebo nejakom dalsom sete, ktory bude este mensi a lacnejsi.

(+) Greedo má nový potisk = nová figurka do sbírky, ale...(-) chybí potisk rukou jako u původního

Kde vidis novy potisk ? Mne sa vidi rovnaky ako v predoslej kantine - ak to jemnulilililinko upravili, tak to uz ako novy potisk neratam.

(+) Sandtrooper vypadá opravdu stejně, ale na druhou stranu se tento typ objevil (akorát s černým pauldronem) jen v 75052, takže mi to nevadí, je to pořád dost unikátní figurka a není zdaleka všude, jako třeba býval Gimli v setech z LotRa.

OK, hodi sa ale nie je to dovod kupovat set kvoli nemu. Navyse uz mi zacinaju tie pauldrony z latky liezt na nervy - skusim si zohnat nejake plastove custom co aj budu vypadat ako puldrony a nie plachta cez celu ruku.
Inak aj tie ruksaky na sandtrooproch by uz mohli spravit ako samostatny mold ruksaku pekne a detailne, ked uz robia aj parasutisticky a snad uz 2 verzie turistickych.

(+) S pár úpravami poslouží set jako rozšíření 75052

skor dost vela upravami - rovno rozburat obe kantiny a postavit jednu. Ak by to bolo rozsirenie bolo by tam viac boxov a nie bar znovu, ktory sa nebude dat presne napojit na povodny a znovu vchod.

(-) Já se na dalšího Dewbacka prostě těšil a (-) Ubrikkian pro mě není dostatečnou náhradou :D

Dewback by im ocividne zvisil cenu. Ja som sa nimi dost zasobil (mam ich min 5-6ks) ale urcite este do buducna bude. Napr Sandtrooper battlepack s 2 sandtrooprami, 1 commanderom a 1 dewbackom by bol fajn.

A ked uz chcely spravit rozsirenie a dovod aby si to clovek co ma predosle 2 kantiny kupil (som normalne rad ze mam aj tu uplne prvu kvoli Greedovi) tak by tam dali 1-2 NOVYCH alienov. Napr Ponda Baba + Dr. Evazan, alebo Shistvanen & Gotal etc -> nie oni len zreciklovali figi a ochudobnili povodnu verziu kantiny, aby ju mohli vidat zas a znovu.

Cize ja si pockam az spravia kantinu s novymi rasami a na tuto mozem hodit bobek.

mesje

Citace od: STARHAWK kdy 13.12.2017, 13:25:33
Dewback by im ocividne zvisil cenu. Ja som sa nimi dost zasobil (mam ich min 5-6ks) ale urcite este do buducna bude. Napr Sandtrooper battlepack s 2 sandtrooprami, 1 commanderom a 1 dewbackom by bol fajn.

to by bolo fajn, ale dost nerealne - oni taketo velke zvery potrebuju dat do vacsieho setu, aby zvysili predajnost. Ak by sa vyskytli v malom sete, potom dalsich 10 rokov nemozu vyuzit potencial zvera na zvysenie atraktivity vacsieho, drahsieho setu.

inak suhlasim, je to sklamanie. tak priserne odflaknuty set som uz dlho nevidel.
Remaky su ok, zvykli sme si aj na tie po kratkej dobe, ale ked uz, tak mali ist niektorou z tychto ciest:
1) podobna verzia ako predosla, ale s nejakym upgradom - bud vacsia stavba alebo ina kombinacia figov.
2) mensia verzia, ale s viacerymi novymi figami  -kantina bola plna zaujimavych ksichtov, takze dost velka zasobaren, stale by ostalo dost aj do buducna.
3) UCS verzia - to by bola pecka, potencial na to tato stavba ma a bola by to playsetova nahrada za konciaci ASSault on Hoth.
ale oni spravia mensiu, ovela horsiu verziu, a s menej figmi... trapas.
Ale mozno chystaju do buducna UCSko a nechcu sa teraz vybuchat s figmi - to jedine by davalo logiku, preco takyto nepodarok vydali...

Mr. Cube

Já se snažil o pozitivní přístup  :D ale beru, že to někdo může vidět v černých barvách. Nový potisk u Greeda vidím v tom, že má na vestě kapsy celé, předtím byly vnější okraje do ztracena, potisk na nohou je taky trošku jinak (opasek). Pokud to nepočítáš jako nový potisk, tak moc nechápu zklamání ze stejného Sandtroopera, protože co pak vymyslet u něj kromě jinak umístěného zaprášení od písku? S dewbackem souhlasím s tím, že by zvýšil cenu, tím pádem nevidím vůbec reálně ten battle pack s ním.

Citace od: STARHAWK kdy 13.12.2017, 13:25:33
Cize ja si pockam az spravia kantinu s novymi rasami a na tuto mozem hodit bobek.

Ale takhle to přece nechodí, komu by pak prodávali Mos Eisley Cantina Battle Pack? :D Tím chci říct, že se vůbec kantýny s novými rasami dočkat nemusíme a vyřeší to battle packem, když už do nich v poslední době začali dávat konkrétní postavy.

Rakeťák

Taky bych si přál UCS verzi kantýny s mnoha figy ála DS.  >:D Třeba nás Lego potěší a překvapí...

ThomasMorta

Citace od: HY3N4 kdy 15.12.2017, 02:06:59
(...)lebo aj detská si chcú často kupovať niečo čo poznajú a nie nejaké ich nexo knights sračky.

Děcka chtějí Ninjago:-) To je alespoň moje zkušenost:-)
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

Darth

Na Lego shopu už jsou lednové sety nahozené (vč. kantýny).

papluh

V tom prípade sem môžem dať porovnanie starého a nového Vadera ... trocha narástol

jerzeeg

A crystal fox nic...

Anatyt

Mr. Cube

Různých seků v katalozích jsme viděli už hodně, ale tohle je fakt ostuda. Oficiální shop a jsou schopní tam napsat tohle:

"Mos Eisley™ a jeho kantýna - Zastav se u Mose Eisleyho v jeho kantýně na planetě Tatooine."  ;D  ::)

https://shop.lego.com/cs-CZ/Mos-Eisley-a-jeho-kantyna-75205

Anatyt

Ty wole, tak je husté! ;D ;D ;D U Mose Eisleyho. ;D ;D ;D

Jezevec

Kdybych to právě na vlastní oči neviděl, tak asi neuvěřím.  :D :D Jako co na to říct, měli by si aspoň sakra platit korektora, aby tam nepsali takové blbiny. I když na co korektor, tohle bije do očí každého, kdo viděl SW. Noční můra fanouška SW - kantýna U Mose Eisleyho. :D facepalm
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

ThomasMorta

Korektor je člověk, který kontroluje pravopis a gramatiku - věcnou správnost by měl kontrolovat odborný redaktor. A ano, měli by si někoho takového zaplatit - u NK setů se často stává, že zaměňují místopisná jména se jmény osob, překlady setů Mincraftu jsou velmi krkolomné a doslovné... Divím se, že jim to ještě někdo neomlátil o hlavu, protože když vráží tolik peněz do reklamy, tak by jednoho člověka při výrobě katalogu navíc mohli zaplatit...
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

Foton

A už jste jim napsali, ať si to opraví?
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Mr. Cube

Já jim napsal, tak snad nebudu za potížistu a hnidopicha.  :D Kdyby to byl překlep, tak to neřeším, ale tohle je z věcného hlediska prostě blbost, tak ať o tom vědí.

papluh

Ďalší do série polybagov s pripojiteľným podstavcom. Výskyt zatiaľ neznámy

STARHAWK

Aaaa DJ, takze mozem kludne pass nakolko ma post E6 prestalo zaujimat :)

Futurion

Na netu jsou fotky setů ze Solo: A Star Wars story. Tak bacha na spoilery ;)

STARHAWK

Ah vidim ze moj prispevok bol zmazany. Nestacilo teda zmazat len ten link ? Aj popis co tam je tu uz nemoze byt - rata sa aj slovny popis za leak ?

papluh

s Disney-m sa nezahráva  >:D

Najmä ak sú Kostky teraz LUG Tier 2 kde majú "ísť príkladom"  >:D