Friends 2018

Založil papluh, 21.11.2017, 12:37:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

papluh

čoraz viac online obchodov nahadzuje katalógy aj s obrázkami  takže už to preberajú aj veľké stránky >:D

https://brickset.com/sets/theme-Friends/year-2018

- nový 1x1 round plate s kvetinovým vzorom v ďalších farbách a veľa tých nových zelených listov
- mierne sa zmenila grafika niektorých postáv - Olivia je napr tmavšia a má brýle
- Modified 1 x 1 Rounded with Handle v Reddish Brown - na stromy môže poslúžiť fajn
- 41340: Friendship House - zas dostanú Friends budovu za ktorú by sa ani Creator (nie Expert!) nemusel hambiť
- 41335 - tá lanovka s hajzlového prkna a riaditiek je super  8)
- 41339: Mia's Camper Van - zaujímavý systém stanu

Jezevec

Sakryš, tak  41340: Friendship House je dost dobrý domek, nad limit 3 in 1 creator.. To budou v novém roce lítat investice  :D Mně osobně se prostě Friends líbí hlavně pro ty barvy dílků, velká přednost. Jen teda ty minifigy naprd  :D Jako doufám, že všecko zboží (i to letošní) bude další rok na skladě pekelně dlouho.
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

milanv

Na lanovce by mě zajímalo to lano (s klipy na koncích).
Pak jsem si v jiných setech všiml třeba oranžového dalekohledu (zatím byl jen v jednom setu 2017).
41334: dítě v zavinovačce nové, zvláštně jedovaté, barvy - asi hodně naředěný špenát. Nebo brokolice? :)
41340: co je přesně nahoře v těch skleničkách? Vypadá to na round plate 1x1 with hole  a třešinky. Ale ty druhé vypadají jako dark red. Jenom stín?
To azurové nářadíčko je strašidelné :)
Pán na Žlutém hradě

peter

Citace od: milanv kdy 21.11.2017, 13:46:12
41340: co je přesně nahoře v těch skleničkách? Vypadá to na round plate 1x1 with hole  a třešinky. Ale ty druhé vypadají jako dark red. Jenom stín?

Ano je to to co píšeš, tedy round plate 1x1 s dírou v barvě TrOrange a třešně jsou pak Lime a Magenta
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Brickuška

Náhodou, netušíte někdo, proč Friends figurky dostaly "facelift"?

Olivia dostala brýle, Andrea má jiný účes a makeup, obecně všechny vypadají poněkud starší; kluci mají také zřejmě jiné účesy + ty obličeje jsou trochu jiné... na krabicích mají úplně jiný styl vyobrazení (myšleno ten nakreslený obrázek celé holčičí pětky)... přijde mi to jako poměrně velká změna, tak jestli se o tom někde píše (a já to nezaznamenala), koresponduje to nějak se seriálem, a nebo je to prostě jenom "přirozený vývoj" série?

Lega v domě se mění na Brickušku ;) e-shop a kamenná prodejna na adrese Bolevecká 114, Praha 15, přidejte si nás na Facebooku, ať nezmeškáte žádné informace, soutěže či akce!

Anatyt

Brickuška

Tak kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak oficiální vyjádření je tady https://brickset.com/article/32587/lego-friends-is-changing-in-2018

a tady jsou holky před a po http://brickingaround.com/2017/12/06/lego-friends-team-addresses-the-2018-friends-redesigns/ když už nic jiného, tak Olivia bude totálně jiná osoba.
Lega v domě se mění na Brickušku ;) e-shop a kamenná prodejna na adrese Bolevecká 114, Praha 15, přidejte si nás na Facebooku, ať nezmeškáte žádné informace, soutěže či akce!

STARHAWK

Blbi krok. Nase zatial Friends nepoznaju, Elves uz spoznavaju (dufam ze tie nezmenia). Politicka korektnost nespravne implementovana. Miesto aby doplnili kopu chlapov a par cernochov/siek, Azijcov a pod tak zacnu pretvarat povodne postavy WTF. Citam ze niektory ludia s tym maju dost problem bo sa ich decka pytaju preco sa jej oblubenej postave zmenila tvar.

Cavelon

Že sa zmení tvár, to by sa dalo ešte vysvetliť napr. vekom. Ale že sa zmení farba očí, tak to je fakt už choré...

milanv

Já je podezřívám, že to udělali naschvál, aby zase bylo o čem plamenně diskutovat - a celé Friends se dostalo do popředí zájmu na sociálních sítích :)

Já osobně mám kliku, ze jsem stavitel a ne holka "utopená v příběhu". Takže pro mě je to vítané zpestření palety dílů. Škoda že nedošlo na modré oči na tmavé pleti, taková zvláštní kombinace, ale mě by se moc hodila na jeden MOC...
Pán na Žlutém hradě

RTG

Citace od: Cavelon kdy 08.12.2017, 07:57:04
Že sa zmení tvár, to by sa dalo ešte vysvetliť napr. vekom. Ale že sa zmení farba očí, tak to je fakt už choré...

Ze sa zmeni farba oci sa da vysvetlit napr. farebnymi kontaktnymi sosovkami :)
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304

Villa Legina

Citace od: Cavelon kdy 08.12.2017, 07:57:04

Čudujem sa Tvojmu komentáru, akoby si nechápal o čo ide.

Cavelon

Nuž, asi som nechápavý. O čo teda ide?

Drobuliatko

Nahodou, mne tie zmeny nevadia. Ved aj my baby sa v reale niekedy dost radikalne menime. :)))))))

STARHAWK

Citace od: Drobuliatko kdy 26.12.2017, 09:10:29
Nahodou, mne tie zmeny nevadia. Ved aj my baby sa v reale niekedy dost radikalne menime. :)))))))

ale asi nenosite kontaktne cocky inej farby dozivotne

Drobuliatko

Haha. ;D No by si sa mozno cudoval co vselico niektore z nas podstupuju dozivotne! ;D A kde je napisane, ze bude mat Olivia tie oci take dozivotne?

Brickuška

Hlavně většinou ze dne na den neměníme barvu pleti :) a že by se zrovna ta intelektuálka stala fanynkou solárka - nevím, nevím.

Nicméně jsem to tady u nás řešila s některými lidmi a většinou jim ta rasová diverzifikace přišla padlá na hlavu... ale co na to děti, uvidíme.

papluh

LEGO dalo videá k novému štýlu Friends na 2018
https://www.youtube.com/watch?v=cm4WEu06BVs&list=PLRNbTEZ7dhL2jZVIxxB9EDMpm8bBnR3uA

Zdá sa že je jasné prečo skončili SuperHeroes Girls, Friendsky ich nahradia  >:D  Podľa mňa aj Friends policajná stanica časom bude  >:D

škoda len, že zatiaľ v setoch na 2018 nieje tá dementná čivava  >:D

http://www.youtube.com/watch?v=cm4WEu06BVs

Drobuliatko

Jeeej, to je skveleeee!  ;D

Brickuška

Tak jsem to zkoukla všechno a přijde mi to spíš jako intro k nějaké mutaci Sims; ale tak vzhledem k tomu, jaké všechny hry Lego vydává, bych se ani nedivila, kdyby časem k něčemu podobnému došli.

Nicméně jsem opravdu nečekala, že zrovna v báječném městečku Heartlake se narazí na zloděje... už se nebudu asi divit ničemu a budu vyhlížet tu policejní stanici (a čivavu)  8)

Jezevec

Jako je to blbost, ale na druhou stranu proč ne. Za mého dětství žádné holčičí super-hrdinky nebyly, co si tak pamatuju. Holky se mohly ztotožnit maximálně tak s Kačkou z Kačerů, Misty z Pokemonů nebo nějakou panenkou Barbie. Tady mají rovnou celou skvadru hrdinek ve stylu rychlé roty.  :D :D

A ta čivava na bagru - nejvíc zvířecí hrdina od dob komisaře Rexe :D
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

otaznik

Super video, ještě, že nejsem holka. To bych všechny nové sety, které jen trochu s tím videem budou souviset, musel mít.  >:D

ThomasMorta

Citace od: Legavdome.cz kdy 03.01.2018, 01:26:36
Tak jsem to zkoukla všechno a přijde mi to spíš jako intro k nějaké mutaci Sims; ale tak vzhledem k tomu, jaké všechny hry Lego vydává, bych se ani nedivila, kdyby časem k něčemu podobnému došli.

Nicméně jsem opravdu nečekala, že zrovna v báječném městečku Heartlake se narazí na zloděje... už se nebudu asi divit ničemu a budu vyhlížet tu policejní stanici (a čivavu)  8)

Sims bohužel nemá LEGO mod:-( Ale dá se tak přistupovat k LEGO Worlds.

Každopádně se těším a) na Frieds buldozer, b) na jízdní policii - ani nevím, jestli ji City má:-)
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

papluh

čo sa objavilo u frantíkov
Malé sety
- La chambre d'Andréa - Andreina izba
- La chambre d'Emma - Emmina izba
- La boutique d'accessoires d'Andrea - Andrein obchod s doplnkami
- Le camion de service - servisné vozidlo
- Le Snack - snack ? ("dám si jeden le rezeň, jedno le pivo, ..."  8) )
- set bez mena, teda F/50041353  >:D

Stredné
- La boîte de l'amitié - box/krabica priateľstva (??)
- La grande course - veľký závod (aký?)
- La boutique d'articles créatifs - obchod pre kreatívnu tvorbu (umenie, atď ? )

Veľké
- Le complexe touristique d'Heartlake City - turistický komplex HC

Mimochodom HC má monorail ... bude sranda ak ho Friends dostanú niekedy (a City nie  >:D ) z novej húsenkovej dráhy by sa asi dal spraviť
https://www.youtube.com/watch?v=nI5W2GaLpJ8

papluh

Témou pre druhý polrok sa zdajú byť automobilové závody, teda skôr motokárové

Veľký závod - sú preteky, 3 motokáry, tribúna s vežou, cieľový oblúk z 2 zátažiek novej húsenkovej dráhy a nejaký štartovací mechanizmus na odfrknutie autíčka
Snack - je občerstvenie, mini budovy typom ako bežné akurát zaparkované autíčko pred nimi
Servisné vozdilo pre káry s jednou károu
Obchod pre kretívnu tvorbu je ... kretívna tunerská dieľna kde sa dajú menit jednotlivé karosérie motokár :D

aspoň vieme čo príde do CITY o rok dva  >:D

Box priateľstva - zdá sa že ide o doplnky jednotlivých Friendsiek vo (skoro) ľudskej-detskej veľkosti : mobily, trofej, robot, foťák, mikrofón

Turistický komplex je zostava 3 jednoduchších budov, zozadu spojená "monorailom" s jedným vozíkom húsenkovej dráhy...

Drobuliatko

Na novinky Friends 2019 je este asi priskoro, vsak? :D