Creator

Založil papluh, 27.10.2017, 22:40:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

ThomasMorta

Citace od: Tomik kdy 21.11.2017, 19:11:39
Tak to vypadá, že se z Creatoru opět zcela vytrácí zvířátkové sety. :'( Jediným dosud známým zástupcem pro rok 2018 je ten polybag se psem, který je dokonce 3 v 1!

Vzhledem k tomu, že ve druhé půlce roku vychází pouze větší sety, tak obnovení zvířecího tématu v Creatoru nedávám moc velkou naději (toho draka nepovažuji za normální zvíře, stejně jako letošního dinosaura). Celkově mi to letos přijde jako slabota s výjimkou té žluté surfařské dodávky.

No, většinou vycházely tak dva zvířátkové sety ročně. Letos jeden z nich byl ten modrý robot a druhý dinosauři. Já se rozhodně těším na ta mýtická zvířátka - ale pokud Ti jde o klasická "reálná" zvířátka, tak ta asi zrovna nejsou v kurzu:-) Ale pejsek 2016 je pro mě legenda:-) Ještě mám jednoho nerozbaleného.-)
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

papluh

K modularu, toto sa objavilo na oficiálnom kanáli LEGO Worlds hry
https://youtu.be/LusovDpK7mQ?t=17m44s (ak sa nenastaví video na čas, tak 17:44)
Podobnosť z vozidlom na obrázku modularu čisto náhodná  >:D

papluh

Na reddite je obrázok z US kalendára. Bude sa to volať Downtown Diner.

Jezevec

Citace od: papluh kdy 29.11.2017, 02:59:24
Na reddite je obrázok z US kalendára. Bude sa to volať Downtown Diner.

Vypadá to zároveň zajímavě a divně futuristicky. Jako oproti snad všem dosavadním modulárům mně to přijde jako krok úplně jiným směrem. Ale rozhodně dost zajímavý a netradiční design, to se překonali.
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

janopr

Je zajímavé, že spodní část domu (bufet) vypadá moderněji než levá část 1. a 2. patra (vlastně 2nd a 3dr floor).  ;)
Zatím z něj mám takový divný pocit... Líbil by se mi víc, kdyby vyšel jen jako přízemní budova - Diner - a stál kolem 2 000 Kč  ;D ;D
Auto vypadá líp, než to v Palace cinema. Ale třeba mě detailní fotky a designerské video přesvědčí a budu po něm toužit/ho mít.

ThomasMorta

Citace od: papluh kdy 24.11.2017, 23:23:58
K modularu, toto sa objavilo na oficiálnom kanáli LEGO Worlds hry
(...)
Podobnosť z vozidlom na obrázku modularu čisto náhodná  >:D

LEGO Worlds funguje mimo jiné i jako velká výkladní skříň stavebnic, takže ta podobnost je čistě záměrná: v Monsters DLC jsou třeba převedená vozidla z Monster Fighters, často bývají ke stažení sezónní modely stavebnic a také se dají importovat některá přepravovadla ze skutečných stavebnic.

A mimochodem - LEGO Worlds bych doporučil jako inspiraci všem zdejším autorům MOCů. Na hře pracují LEGO Designeři a na různých kytkách či stavbách jsou opravdu skvělé nápady, jak něco postavit. Mně osobě se třeba líbí i technika, kterou postavili popraskanou zeď u zříceniny věže kde sídlila Ruina ze sezónních modelů k Nexo Knights.

A mimochodem - do hry si můžete importovat nějakou stavbu přes LDD :-) Potřebujete ale vědět, které součástky to umí rozeznat, nicméně podpora LDD je rozhodně zajímavý prvek.
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

Jezevec

Tady zatím nejlepší kvalita obrázků Downtown Diner, co jsem viděl.  :) Kolem času videa "1:00" hezky zblízka. Dokonce už je vidět interiér!!

https://www.youtube.com/watch?v=IrjpLZZRRJY

papluh

10260 Downtown Diner
2,480 dielov
US $169.99 - CA $219.99 - DE 149.99€ - UK £129.99 - DK 1399.00 DKK
Od 1. januára 2018

Prízemie - Diner, 1. Poschodie - Fitness, 2. poschodie - nahrávacie štúdio
6 Minifigov: kuchár, čašníčka, boxer, fitnesska, spevák a manažérka

https://brickset.com/article/32287/10260-downtown-diner-revealed
https://www.brothers-brick.com/2017/11/29/lego-reveals-newest-modular-building-10260-downtown-diner-news/
https://www.thebrickfan.com/lego-creator-downtown-diner-10260-officially-revealed/

HY3N4

Prízemie je super, ale kludne to mohli podla mňa urobiť osobitne, ako klasický american diner. Ostatok je skôr do počtu a nesedí mi tam.

klubo

moc se to mezi moduláry nehodí...docela moje očekávání zchladlo...

milanv

Všimli jste si nových stonků? Nemyslím ty listy, ze kterých jsou kytky na balkóně, ale ty zdánlivě normální trojstonky na kytky - na chodníku v květináčích. Vypadají jako by byly děravé. A taky jednotlivé stonky stejně dlouhé, není to tak?

Jo a co má ten kuchař v ruce? To je nějaký široký nůž či co?
obrázky
Pán na Žlutém hradě

otaznik

Citace od: milanv kdy 29.11.2017, 17:33:11
Jo a co má ten kuchař v ruce? To je nějaký široký nůž či co
obrázky
Obracečka na palačinky.  ;)
Ne, také nevím, co je to za díl.

BlazejHolen

Skvělý set, domek pěkně padne do posledního neobsazeného slotu v mém mini městečku :) Díky bohu za nahrávací studio, krásně doplňuje obchod s hudebninami v AS a prima boxovací ring. Skvělá design, opět TLG překvapila. Na jedné straně škoda že zmizeli obyčejné usměvavé obličeje, na druhou stranu je mi to vlastně fuk, stejně mám ve svém městě mix "smajlíků" a pokročilejších verzí obličejů s různými výrazy. Za mě skvělý výraz "Elvise" a upocené vzpěračky.

Přál bych si muzeum/knihovnu/školu...ale tohle mě rozhodně neurazilo a jsem nadšený! Bude to hezký "afterježíšek" :)

P.S. auto je milé překvapení a zdá se že pojme 3 minifigy... cooool

šipka

Citace od: milanv kdy 29.11.2017, 17:33:11

Jo a co má ten kuchař v ruce? To je nějaký široký nůž či co?
obrázky

tuším, že to je sekáček

Rakeťák

Pro mě velmi milé překvapení. Set na mě "dýchá" pohodovou atmosférou let dávno minulých. Hodně dobré!  8)

VojtaBeton

Není nový díl i uchycení toho boxovacího pytle?  ???

xjankox

Tak všetky hrôzy z môjho pohľadu sa potvrdili.... set,  tváre.....ak to ostane takto našliapnuté, túto sériu opustím. Ak by som sa mal rozhodnúť, vzal by som radšej Mack z Technicu. Toto kúpim len zo zotrvačnosti...alebo je ešte možné, že tým jubilejným posledným setom ukončili nejakú éru a začínajú éru inú, potom by to mohlo byť ešte hádam zaujímavé, že vznikne nejaká typovo iná ulička.
Ďakujem

BlazejHolen

Citace od: VojtaBeton kdy 29.11.2017, 19:28:25
Není nový díl i uchycení toho boxovacího pytle?  ???

Ne - pokud myslíš ten dark bley "kloub" .. ve stejné barvě vyšel v AS...

ramsey1

Set nádhera, cena hrůza, zase něměcká cena v přepočtu vychází na 3999,- a my máme jako bonus 500 navíc...

Jezevec

Citace od: ramsey1 kdy 29.11.2017, 20:14:25
Set nádhera, cena hrůza, zase něměcká cena v přepočtu vychází na 3999,- a my máme jako bonus 500 navíc...

Snad všecky moduláry stály u nás 4000-4500 Kč, ne? Teda kromě toho kina jsem snad v českých obchodech nikdy za lepší ceny bez slevy neviděl.

Villa Legina

Nedá sa povedať, že by bol ten set dokonalý. Avšak predovšetkým oceňujem, že sa posunuli do éry konca 50ych rokov. Mohlo byť aj lepšie - nepáči sa mi napríklad riešenie skla na cadillacu (alebo je to chevy?) i iné veci mohli byť urobené inak, chýba mi v tváričkách standard grin, etc.... Ale celkovo sa mi to páči. Ak mám porovnať s ostatnými doteraz vydanými modulármi, tak tento je u mňa na piatom mieste.

milanv

Citace od: šipka kdy 29.11.2017, 18:55:27
tuším, že to je sekáček
Přišlo mi, že to má delší čepel. Ale asi máš pravdu, dík.
Pán na Žlutém hradě

ramsey1

Citace od: Jezevec kdy 29.11.2017, 20:26:22
Snad všecky moduláry stály u nás 4000-4500 Kč, ne? Teda kromě toho kina jsem snad v českých obchodech nikdy za lepší ceny bez slevy neviděl.

A právě proto jsem použil slůvko "zase" :)

Drobuliatko

Paraaaada! ;D Asi jeden z najkrajsich!

Neřád :-)

me se tada libi moc takove super retro :-)

BlazejHolen

Citace od: Neřád :-) kdy 30.11.2017, 08:43:46
me se tada libi moc takove super retro :-)

Přesně! Ta atmosféra z toho přímo dýchá (podobně jako u Detektivní kanceláře). Růžový cadillac a nové verze obličejů figů to jen podtrhují...

Mr. Cube

Perfektní stylovka s atmosférou! Ale souhlasím, že s tím autem si mohli vyhrát více.

Kuba

Ten minifig z fitka, jako by z oka vypadl Benu Stillerovi z filmu vybijena. Tam hral majitele fitka :)

JIinak za mne palec nahoru. Mi se to moc libi.

VojtaBeton

Citace od: Kuba kdy 01.12.2017, 11:33:26
Ten minifig z fitka, jako by z oka vypadl Benu Stillerovi z filmu vybijena. Tam hral majitele fitka :)

Omlouvám se za OT. ale máš pravdu. A nikdy nezapomenu, jak na coolu běžela upoutávka, kde se opakovalo několikrát za sebou... "my to rozjedem"

skmaand

A všimli ste si, že chodník nie je hladký? Je tam niekoľko studov pre uchytenie minifigov.