(vlastní) Jezírko s vodopádem - Společný projekt Friends

Založil Pool, 25.02.2017, 19:39:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pool

Modul zatím nemám hotový, ale pro sousedy a šéfa, že se neflákám a stavím  >:D, zasílám aktuální stav.

Hotov je základní terén se skalkou a vodopádem, zvířátek si nevšímejte, to si jenom někdo doma hrál, ty pak zredukuji a nechám tam jen nějaké, aby to nebylo tak prázdné. Na vodu jsem použil klasickou metodu se snahou vytvarování hloubky, ale trans light blue dílky na to moc dobré nejsou a nezakryjí barvy podkladů tak dobře, jako tmavší barvy. Tak to pak budu muset zamaskovat stromy  ;D.

Izabella08

Poole, parádně řešený vodopád...jeho zabarvení nemá chybu:)

milanv

Člověk se vrátí po pár dnech do Čech a hned aby hledal bradu pod stolem... Nádhera, super!!! Tohle byl můj sen, takhle si jednou pohrát s vodou. (Proto jsem chtěl i ty Bright Light Blue kostky do malého LB.) A tobě se to povedlo opravdu senzačně! Gratuluju, moc!

Jsem zvědavý na zbytek modulu - pokud je v zadní řadě, tak bych se přimlouval za širší skálu, takhle není moc vidět za vodopádem.

P.S.: Kdyby to teklo dál jako potůček, tak by n břehu mohla sedět holka modrooká :-)
Pán na Žlutém hradě

Pool

Citace od: milanv kdy 26.02.2017, 14:40:52
P.S.: Kdyby to teklo dál jako potůček, tak by n břehu mohla sedět holka :-)

Holku ne, ale modrookou krásku už tam mám  ::)  ;D

LukaMull

to zbarvení vody a vytvoření iluze hloubky je parádní, prostě nemá chybu...

davroman

Velmi povedené, působí to velmi reálně. Palec nahoru.
Pozn.: Souhlasím s Milanem a pokud je modul vzadu, nechal bych více vyniknout skálu = malinko bych ji zvětšil/rozšířil.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Igorus

Palec nahoru za vodopád a vodní plochu. Skálu rozhodně rozšířit směrem k zoo.

Jinak obecně bych (psal jsem to do jeho tématu) bych navrhoval větší propojení s Jerzeegovou zoo (tok potoka, skála).

Foton

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Pool

Zapracoval jsem na připojení k vedlejšímu modulu a dotáhl modul snad do finální podoby.

Odkaz na galerii fotek:

HD

S potůčkem je to dokonalé, dýchá z toho opravdu roztomilá atmosféra. :) Zkusil bych ještě promyslet znázornění hloubky kolem plutvonožčího ostrůvku. Osobně mi nepřijde pravděpodobné, že se skalisko bude tyčit z nejhlubšího místa celého jezírka až na povrch. Ale to je jenom detail, který určitě 90% pozorovatelů unikne.

PS:@potok: Alespoň je vidět, že se voda (z vodopádu s opravdu velkým průtokem) nikam neztrácí. :)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Pool

Skalisko není napevno umístěno, takže není problém ho posunout do nižší hloubky ::).

Jonas

Vytvořil jsi skutečně krásnou přírodní scénérii. Skála, vodopád, kvetoucí sakura, ... úplně jako na japonských obrazech.
Jonas - Můj Brickshelf

Izabella08

Již jsem psala, že je to nádhera...přírodní i friendsovsky barevná.
Milounké zvířátko.... a pár spadlých lístků v potoce ukazuje, že voda v něm opravdu proudí:)

Bruno

werny

Petronel

Dokonalé! To je opravdu paráda! Ta voda včetně vodopádu se mi už od začátku líbila, teď to však vypadá ještě reálněji, když se neztrácí do hloubky jezírka, ale pokračuje dál.
A ten strom je naprosto fantastický, včetně těch opadavých lístků!

Hodně se mi to líbí. Tak, že bych si takový strom také někdy v budoucnu rád postavil.
Pokud by měl někdo navíc na odprodej nějaké takové pěkné dva odstíny větývek, rád bych odkoupil.  ;)

milanv

Tak teď jsi tomu dal korunu!

Už předtím, rozpracované, to vypadalo krásně. Ale teď je to fakt náááádhera! Jonas to trefil přesně: jak na japonském obraze.
Skvělé dílo, ozdoba společného projektu!
Pán na Žlutém hradě

Martins

Wow! Už tady bylo asi vše řečeno, je to vyjíměčný kousek! Máš tam, kromě parádní vody a úžasného stromu, vymakaný každý detail, je vidět, že sis s tím hodně pohrál... klobouk dolů!

A ještě: hezky nafoceno a prezentováno... to taky dělá svoje.  ;)

matka

Moc pěkně jsi propracoval vodu, celkově je to krásný kousek společného města.
Paní na Žlutém hradě

Pool

Díky, něco podobného mám v plánu postavit ve větším, to mě vlastně přivedlo zpátky k Legu :). Takže to byla pro mě velmi dobrá příležitost na vychytání much   ::).

Sanna

Pěkné,pěkné. Ta voda je suprová. Přiznám se,že mě vůbec nenapadlo dát ty palmové listy takhle nastojato a moc se mi to líbí. Dobrý tip ;) . Jo, fakt jak japonská zahrada. Moc pěkné