Wyverna Alternativní model 42052

Založil tomaslambo, 28.01.2017, 14:39:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomaslambo

Včera jsem si naordinoval další lekci reverzního inženýrství a rozhodl jsem se, že si postavím nádherného draka Mistra Grohla. Zatím se mi bez větších obtíží podařil okopírovat exteriér, ale s vnitřnostmi už taková sranda nebude, jelikož zatím neexistuje žádná fotka vnitřní struktury. Pokusím se tedy trochu improvizovat a něco zbastlím sám, ale o nějaké další fotky grohla  samozřejmě poprosím

tomaslambo

Tak a je hotovo. V pondělí mi grohl zaslal potřebnou dokumentaci a ještě ten večer bylo dobojováno. Na obrázcích jenž jsem obdržel byla mírně upravená dolní čelist, je trochu širší oproti původně prezentované. Pro případné další zájemce o postavení, bude v nejbližších pár dnech vytvořen 3D model v LDcadu.

tomaslambo

Tak tady je ten slibovaný 3D model. Ještě by to chtělo vytvořit návod, ale to nevím kdy a jestli vůbec se k tomu dostanu. Takže pokut by se tohoto úkolu chtěl někdo zhostit, vůbec bych se nezlobil. Model je postavený v LDcadu 1.5 a je požita nejnovější LDraw databáze dílů.   

tomaslambo

Jen aby jste si nemyslely, že stahujete zajíce v pytli, tak přidávám pár náhledů

tomaslambo

Tak nakonec jsem si dal tu práci a návod jsem udělal. Uznávám že je spatlaný tak trochu na rychlo a né vše je z něj dostatečně dobře patrné, ale při troše dobré vůle by to podle něj měl být schopný postavit v zásadě každý.

Odkaz na PDF:

PS na panelech je nějaká chyby ve vykreslování, která se mi nepodařila odstranit. Z nějakého neznámého důvodu mi nefunguje Lpub  3D, tak jsem to dělal v LICREATORU

grohl

Projel jsem to narychlo vypadá to moc dobře. Až bude čas, zkusím to překontrolovat a eventuelně doporučit zlepšení (samozřejmě jen, pokud by to návodu prospělo).

Moc si vážím tvojí práce.

tomaslambo

To by si byl moc hodný, Přivítám jakékoliv připomínky. Už teď vím o pár věcech, které chci v návodu změnit, ale všiml jsem si jich až když jsem návod zveřejnil.

Děkuji za poklonu. Od člověka, ke kterému taky na fóru snad všichni vzhlíží a závidí mu jeho práci, se to čte moc dobře.  ;)