Vitríny

Založil Johny650, 27.10.2016, 23:25:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Ahoj,

Našel jsem tu vitrinu Detolf z Ikeii viz obrázek a zajímámě zdali má někdo i jiné, které se dají koupit. Chtěl bych je na moduláry a zdali jsou nějaké i na fígy?

Děkuji za rady

Johny650

Nikdo? Ani vitrinu na figy?

RTG

Za mna najvhodnejsie je dat vitrinu vyrobit namieru - bude to stat sice viac, ale bude to presne podla potrieb a hlavne neporovnatelne kvalitnejsie. Ikeu povazujem za synonymum odpadu (akurat vcerajsa skusenost, rozsypali sa komplet dvierka z dovodu, ze sa prepadlo dno na ani nie 3rocnej velkej skrini), na spotrebne veci mozno fajn, na nabytok su aj suflikanti z Polska lepsi.
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304

lukasenko

Řešeno zrovna tady: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=50279.msg239275#msg239275
Citace od: Johny650 kdy 27.10.2016, 23:25:41
Ahoj,

Našel jsem tu vitrinu Detolf z Ikeii viz obrázek a zajímámě zdali má někdo i jiné, které se dají koupit. Chtěl bych je na moduláry a zdali jsou nějaké i na fígy?

Děkuji za rady

Johny650

To vím. S autorem jsme si psali ještě dřív než jsem založil toto téma.

Darth

Já o víkendu koupil tuto (Bora 3 na Asko nábytku). Měli zadačo poštovné přes PPL (každý týden se to mění). Navíc mi maximálně vyhovovaly rozměry.

Zatím docela spokojenost, jen nosnost polic udávají pouze do 4,5 kg. Dvířka na bocích docela doléhají, jen mezi nimi je mezera cca 0,5cm, kterou se dovnitř bude prášit.

I když nebude používaná na Lego (zbytky mojí sbírky sestávají ze dvou modelů - Ghostbusters a DeLoreanu), myslím, že na Lego (modulary) se hodí. Jen nevím s tou vahou.

Osobně budu používat (dolní část) na sošky 1:4 MOTU, na police dám něco lehkého, jako GOT nelimitované sošky, apod. Zadní stěna je se zrcadlem, tak vyniknou sošky ze všech stran.