(Vlastní) Vikingové napadají vesničany

Založil zajda0, 27.08.2016, 18:41:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

zajda0

Zdravím
Nedávno jsem dostavěl menší dioráma, odehrává se to u břehů Anglie, mírumilovní vesničané jsou napadeni vikingy.  :)

více fotek zde:http://zajda0.rajce.idnes.cz/Vikingove_napadaji_vesnicany/

Lord_Tomis

Výborně zase někdo kdo přišel na sever.  >:D Jinak dílo se mi moc líbí.  :)

Lord_Tomis

_Beny

Moc hezky zpracováno. Drancování vystiženo. Super vesnické stavení, akce plno....  8).

šipka

Pěkné pěkné , jen mi nesedí ty párkovnitřnosti na zádech  ???

Marty713

To je pěkný. Dobře postavené a barevně povedené.

Jen to asi opravdu zachycuje tu setinu sekundy, kdy "z jednoho vesničana už stříkají vnitřnosti, ale druhý ještě v klidu nese otýpku a třetí pokuřuje dýmku". To mi přijde nedomyšlené. Zkus udělat dvě situace:

- poklidný život vesničanů (ohrádka se slepicemi nebo prasaty, kus dobytka, dřevěný vůz, kupka sena apod.)
- drancování vesnice (někteří vesničané by se mohli pokusit bránit vidlemi nebo i mečem, mohl by hořet domek nebo vůz se senem)

Je toho spousta, čím bys to mohl oživit a dát tomu větší smysl. ;)

zajda0

Všem děkuju za komentáře

Citace od: šipka kdy 29.08.2016, 09:14:45
Pěkné pěkné , jen mi nesedí ty párkovnitřnosti na zádech  ???
ty párkovnitřnosti mají znázorňovat krvácení ale moc se to nepovedlo  :)

Citace od: Marty713 kdy 29.08.2016, 10:55:03
To je pěkný. Dobře postavené a barevně povedené.

Jen to asi opravdu zachycuje tu setinu sekundy, kdy "z jednoho vesničana už stříkají vnitřnosti, ale druhý ještě v klidu nese otýpku a třetí pokuřuje dýmku". To mi přijde nedomyšlené. Zkus udělat dvě situace:

- poklidný život vesničanů (ohrádka se slepicemi nebo prasaty, kus dobytka, dřevěný vůz, kupka sena apod.)
- drancování vesnice (někteří vesničané by se mohli pokusit bránit vidlemi nebo i mečem, mohl by hořet domek nebo vůz se senem)

Je toho spousta, čím bys to mohl oživit a dát tomu větší smysl. ;)

Máš pravdu je to takové nedomyšlené, moje představa byla v tom že to dioráma je rozdělené na půl na jedné straně je poklidný život a na druhé nebezpečí které může nastat. Nic se nepodaří hned na poprvé třeba příště to postavím lépe :)

arnold

Moc pěkný! Podle mě se ti to moc povedlo...jen musím souhlasit s Martym...že ten chlapík s vyvrženýma vnitřnostma (kterej musel zaručeně kňučet bolestí) v kontrastu s pohodičkou těch dvou vesničanu nejde moc dohromady  ;) Podle mě by měli minimálně hodně rychle utíkat  :)

zajda0

Citace od: arnold kdy 04.09.2016, 10:34:43
Moc pěkný! Podle mě se ti to moc povedlo...jen musím souhlasit s Martym...že ten chlapík s vyvrženýma vnitřnostma (kterej musel zaručeně kňučet bolestí) v kontrastu s pohodičkou těch dvou vesničanu nejde moc dohromady  ;) Podle mě by měli minimálně hodně rychle utíkat  :)
Díky
Původně ten vesničan utíkal ale zakopl >:D