LEGOLAND Německo - objednání s ubytováním

Založil milanv, 07.07.2016, 19:45:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Ahoj.

Plánujeme s rodinou výlet se stany po Německu a okolí a jedna z možných zastávek by mohla být i v kempu u německého Legolandu. Ale ty stránky mi přijdou značně nepřehledné: když jsem zadal 2 dospělé a 3 děti na ubytování v kempu, tak to na mě vyplivlo nabídku "balíčku" s názvem "ubytování plus dva denní lístky do parku" a nikde možnost přikoupit víc lístků, kromě zcela nové objednávky zase od začátku. Navíc nikde nevidím napsané podmínky, od kolika let berou dítě jako dospělé a jakou vstupenku mám tudíž koupit.

Zatím jsem vymyslel jen koupit ten balíček s ubytováním a pak nezávisle na tom přiobjednat tři vstupenky "supervčasné objednání".

Máte někdo nějaké zkušenosti? Dík.
Pán na Žlutém hradě

Villa Legina

Citace od: milanv kdy 07.07.2016, 19:45:39
...když jsem zadal 2 dospělé a 3 děti na ubytování v kempu, tak to na mě vyplivlo nabídku "balíčku" s názvem "ubytování plus dva denní lístky do parku" a nikde možnost přikoupit víc lístků, kromě zcela nové objednávky zase od začátku. Navíc nikde nevidím napsané podmínky, od kolika let berou dítě jako dospělé a jakou vstupenku mám tudíž koupit.

Zatím jsem vymyslel jen koupit ten balíček s ubytováním a pak nezávisle na tom přiobjednat tři vstupenky "supervčasné objednání".

Máte někdo nějaké zkušenosti? Dík.

Nemám skúsenosť, ale naklikal si aj vek detí? Lebo je tam len opcia (ubytovanie) do 13 rokov, takže zvyšok budú asi považovať za dospelé.

Edit: Je to fakt neprehľadné, tuto sú zase iné vekové hranice http://www.legoland.de/ticket/ticket-uebersicht/

Igorus

Mno, otázka je, jestli právě tím že zadáš počet osob, tak nejsou v balíčku zahrnuty vstupenky právě pro všechny.

Jinak když jsme před lety bydleli v kempu, tak jsem dopředu nakoupil jen vstupenky (jednodenní) a ubytování jsem řešil až přímo na místě.

EDIT: Tak jsem našel můj starý příspěvek:

Citace od: Igorus kdy 23.07.2010, 21:46:22
Legoland 2010 - Ubytování
Tentokráte jsme využili možnost ubytovat se ve Feriendorfu. Zde je možnost umístit karavan, obytné auto či stan a nebo se ubytovat v jedné z prostých (ale designově zajímavých) chatek či ještě prostších "hradních" stanů. My využili možnost místa pro karavan. Cena byla 24 EUR za místo na jednu noc. Neřeší se velikost auta, či karavanu a ani se neřeší počet osob. V rámci ubytování v kempu se může využít různých nabídek či slev (ubytování + vstupné za výhodnou cenu atd.).

Výhodou ubytování v kempu je i fakt, že při požádání v recepci je možné získat zdarma parkovací lístek (tedy další úspora). Nicméně z kempu se lze dostat k zadnímu vchodu do parku (pozor, tam není pokladna a je nutné mít lístek už koupení např. přes internet) příjemnou desetiminutovou procházkou lesem.

V kempu je pak k dispozici malý obchod s velmi omezeným sortimentem, samoobslužná restaurace, rybníček na koupání a hlavně pirátský minigolf (za poplatek).

milanv

Díky všem.

Ano, je to tak, že na různých částech těch stránek jsou různé věkové hranice a navíc když jsem objednal ubytko pro pět lidí, tak mi to dalo "výhodný balíček" se dvěma lístky do parku. Jediné, co mě napadlo jako že se blíží nějaké logice, je že chtějí omezit počet výhodných vstupenek na jedno "karavanové" místo. Jenže to vůbec nevychází. Lístek do parku stojí 32€, takže dva lístky plus 24€ za místo v kempu je rozhodně výrazně méně než těch 210€, co mi to nabízí jako "výhodný balíček"... Zmatky jak kolem Lugbulku - jestli to neorganizuje stejná firma... :)
Budu ještě pátrat. Zatím se mi nepovedlo nikde najít tu samotnou cenu za jedno místo v kempu, o které píše Igorus.
Pán na Žlutém hradě

Igorus

Našel jsem ještě toto:
http://www.promobil.de/stellplatz/Stellplatz-am-Legoland-Feriendorf-1519.html

Tedy jak je zvykem, různě velké parcely, různá cena. Nebo pak už jen zavolat či napsat...

milanv

Ještě jednou děkuju za pokus dekódovat tenhle zmatek. Nakonec jsme zvolili "severní trasu" naší dovolené, takže jsem to nemohl na místě ověřit. Stavili jsme se jen v LEGO Store v Hamburku a tam byl výběr čehokoliv hodně velká slabota. Teda pokud jsem nechtěl machrovat s VIP kartičkou a kupovat si nového Brouka v předstihu :)
Pán na Žlutém hradě

peter

Citace od: milanv kdy 25.07.2016, 14:14:21Nakonec jsme zvolili "severní trasu" naší dovolené, ... Stavili jsme se jen v LEGO Store v Hamburku ...

No jako, tak to smekam. Jet do německého Legolandu přes Hamburk, to už je slušný výlet :o
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

milanv

Právěže výlet to byl ještě delší a v rámci toho už jsme Legoland nedali. (Nakonec byl bliž ten v Billundu.) Popravdě: kdyby byla s firmou LEGO lepší domluva, tak asi v jednom z těch legolandů skončíme. Ale jak mají všechno zmatené a jde o poměrně veliké peníze (stačí jeden špatný klik a máš objednáno místo za 50 Eur za 210 Eur), tak mě to poměrně odradilo. Raději jsem našel zajímavá místa na zbytek dovolené pro celou rodinu a legolandy zůstaly v kategorii "když zbyde čas, zařídím". A nezbyl :( A z pohledu AFOLa to byla velká škoda. Místo Brick Factory v Legolandu jen chudý LEGO Store v Hamburku: díly ve Zdi hodně smutné, cca třetina Zdi je falešná (jen papírové záslepky prázdných šuplíků), sety v akci samé šílené (Ninjago, Bionicle...), díly v minifigové zdi obyčejné... Zkrátka, odcházel jsem pro sebe s prázdnou.
Pán na Žlutém hradě

Johny650

Citace od: milanv kdy 25.07.2016, 19:18:43

Co přesně myslíš zmateně? Chceme do německého legolandu a vše je bez problému na stránkách si koupit listky i parkovaci kartu a je to :) možná mi nějaká informace unikla. :)

milanv

Že bych byl zmatený já? No nevím, popíšu svou zkušenost: nedostal jsem se na cenu samotného ubytování, nedostal jsem se na cenu ubytování v kempu (mají nejen chatky ale i kemp), k nabídce cen se dalo dostat více způsoby a podmínky se pokaždé lišily (např. limit věku na kategorii dítě), nabízelo mi to jen jakési "cenové balíčky", které byly hodně drahé a byly tam i další nejasnosti, které už si nepamatuju (i něco s parkovacíma kartama). Natož detaily jako že pro tolik dětí potřebuju stan navíc atp.

Ve zkratce: dělali jsme s rodinou "puťák", takže jsem za ten týden domlouval pět kempů z výběru asi patnácti. A k tomu také atrakce (jako např. delfinárium, miniland...). A nikde to nebylo tak zoufale zmatené a zakamuflované a překombinované. Prostě jsem naklikal jednotlivé položky (auto, osoby, stany, počet nocí, typ ubytka (stan bez elektriky, ne karavan)) a bylo. Ani tam kde neuměli anglicky to nebyl problém a domluvil jsem se mnohem líp. A telefonovat jsem musel jen dotazy na obsazenost...
Pán na Žlutém hradě

Johny650

Jo tak :(( my tam jedeme na otočku na spaní jsem moc nekoukal. Tak to je na prd...

Filipa

Aktuální informace:
Parkování
Vstupenky
Vstupenky (i zlevněné nabídky)
Ubytování Ubytování (i mimo areál)