(Vlastní) Tatra 148 JSDH

Založil MÍLA, 27.05.2016, 06:14:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MÍLA

Tatra 148 JSDH Kostkovice je připravena k akci.

janopr

Pěkné autíčko. Zajímalo by mě,  jak je udělaná ta škvírka mezi kabinou a zadkem?

MÍLA

Citace od: janopr kdy 27.05.2016, 09:32:50
Pěkné autíčko. Zajímalo by mě,  jak je udělaná ta škvírka mezi kabinou a zadkem?

Já tomu říkám Tatra-concept, až budu mít více nástaveb tak díky tomu je budu moct měnit bez toho že bych musel něco rozebrat, jen sundám jednu a nasadím druhou.

zdenek.f

Citace od: janopr kdy 27.05.2016, 09:32:50Pěkné autíčko. Zajímalo by mě,  jak je udělaná ta škvírka mezi kabinou a zadkem?
2 možnosti:
1) nádrž je posunutá o 1/2 studu
2) na cisterně je mezi kabinou a nádrží nasvislo plate krytá tile - mezera pak je 0,2 studu.

MÍLA

Citace od: zdenek.f kdy 27.05.2016, 09:38:12
2 možnosti:
1) nádrž je posunutá o 1/2 studu
2) mezi kabinou a nádrží je nasvislo plate krytá tile - mezera pak je 0,2 studu.

Ani jedno, moje tatra má centrální nosnou rouru, počkejte si na lipno, třeba jí uvidíte.  ;)

zdenek.f

Citace od: MÍLA kdy 27.05.2016, 09:36:41...
Já tomu říkám Tatra-concept, až budu mít více nástaveb tak díky tomu je budu moct měnit bez toho že bych musel něco rozebrat, jen sundám jednu a nasadím druhou.
Viď, že je ta tatrovácká centrální nosná roura pro Lego modeláře naprosto geniální řešení.

MÍLA

Citace od: zdenek.f kdy 27.05.2016, 09:42:13
Citace od: MÍLA kdy 27.05.2016, 09:36:41...
Viď, že je ta tatrovácká centrální nosná roura pro Lego modeláře naprosto geniální řešení.

Jo ještě tak kdyby jí znalo víc lidí, protože tak jak jsem jí vytvořil je použitelná i pro jiná vozidla nejen pro Tatru.

zdenek.f

Máš vzadu kyvné nápravy?

MÍLA

Marty713

Tuším správně, že mezera je o rozměrech viz příloha? Jakou technikou, to už je na sto možných způsobů, ale tvoje řešení mě zajímá ;)

MÍLA

Mezera je široká přesně 3 milimetry a uprostřed podvozku je centrální nosná roura která to drží pohromadě, obyčejné spojení dvou či více kostek by to neudrželo.