(Vlastní) U prarodičů na prázdninách - projekt Vesnice

Založil Petronel, 23.05.2016, 21:47:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Petronel

Prázdniny na které se nezapomíná. Prázdniny u babičky a dědy na vesnici.
U prarodičů je stále co dělat a ani není potřeba televize nebo počítač. Prarodiče mají pejska, kočku a létají jim i ptáčci do krmítka.

A když babička napekla pro všechny velký koláč, nestihl ani vychladnout a už byl pryč!
Povyk zaskočil i zdejšího psího hlídače, který upustil svou kostičku.
Zato dědeček, ten po těžké práci na zahrádce v klidu odpočívá a vychutnává si vychlazený chmelový zázrak.

Celá galerie po kliknutí na obrázek.  ;)

matka

Vymazlená chaloupka Petronelku. Mám ráda MOCy s příběhem.
A moc se mi líbí plot, ale to víš. Skleník dobrý  nápad. Jen z evidentně hodné babičky jsi udělal nějak moc zlou  >:D.
Co ty šedé zdi, z jedné strany takové různorodé a z druhé hladké, to je záměr nebo došly kostky?
Paní na Žlutém hradě

milanv

Pěkná chaloupka, navíc ta nepravidelná cestička. A skleník - konečně jsi užil ty průhledné bricky, co? :)
Ale ze všeho nejvíc se mi líbí ta předzahrádka obehnaná tak krásně nepravidelnou zídkou.
Pán na Žlutém hradě

šipka

jé, úplně jsem si vybavil prázdninová dobrodružství.  MOC povedené  ;)

Igorus

Petroneli paráda :) Má to atmosféru, kvalitní zpracování, příběhy.

davroman

Moc pěkná práce, pěkná je především ta předzahrádka se slunečnicí je skvělá. Také kombinace klasické hladké zdi s roubenou částí, super.

Jen ta střecha nám připadá taková moc čistá a jednolitá, což u venkovských stavení nebývá zvykem (mech na střeše apod.). Nezkoušel jsi nakombinovat tu Reddish Brown s dalšími odstíny hnědé, Olive Green, šedé?
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Petronel

Moc děkuji všem za reakce a postřehy!

Citace od: milanv kdy 23.05.2016, 22:53:29
A skleník - konečně jsi užil ty průhledné bricky, co? :)
Ty jsem si užil už i na "Poslední chvíle magie", tam jich bylo také dost. ;D
Zde to bylo ale také zajímavé. Navíc jestli jste si všimli, uvnitř skleníku rostou žluté papriky, rajčátka a vepředu je salát.  :D

Citace od: matka kdy 23.05.2016, 22:35:35
Co ty šedé zdi, z jedné strany takové různorodé a z druhé hladké, to je záměr nebo došly kostky?
Přiznávám se dobrovolně a bez mučení :-X - díly nedošly, ale počítal jsem s tím, že stavba bude vidět jen z přední strany a trochu z boků a tak jsem to vzadu moc nerozvíjel a neztrácel tím čas. Nechtěl jsem to ani fotit zezadu, ale nakonec mi to nedalo.  >:D

Citace od: Davroman kdy 24.05.2016, 12:10:36
Jen ta střecha nám připadá taková moc čistá a jednolitá, což u venkovských stavení nebývá zvykem (mech na střeše apod.). Nezkoušel jsi nakombinovat tu Reddish Brown s dalšími odstíny hnědé, Olive Green, šedé?
Zkoušel jsem to rozbít proloženými hnědými se study, ale nebylo to ono. Té strakaté variantě jsem se bránil, protože ty Lego barvy jsou hodně kontrastní a na tiles vedle sebe je to dost vidět. Jako např. na Hardegonově hospůdce.
Ale jestli najdu ještě čas, tak to vyzkouším...

Pool

To ovoce nebo tedy spíš ta zelenia mě zaujala, ale nepoznávám z čeho to je. Jaké jsou to dílky? Jinak pěkná práce, hezky povedená chaloupka.

Co se té střechy týče, tak na to vhodné kombinovat dílky z barev Earth Orange, Reddish Brown, Dark Brown a tak max. dílek s motivem desky http://brickset.com/parts/6022445, ostatní barvy už jsou dost rušivé a spíš dojem ze střechy zhorší.