(vlastní) Micropolis Hotel Orange

Založil Martins, 23.05.2016, 08:41:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Martins

Ahoj,
v sobotu jsem na instalaci Kostkolandu přinesl svých 500g kostek, a když jsme to dali do vitríny, Peki řekl: "tak postav ještě jeden...". Uff, trochu mi tím zabil víkend a přivodil pěkný stres, navíc jsem zjistil jak málo mám doma základních kostek v základních barvách.  :)

S výsledkem jsem ale celkem spokojen, posuďte sami...

milanv

To je skvělé, tenhle originální projekt ještě žije?
Pán na Žlutém hradě

Martins

matka

Výborné Martine. Mám radost, že si své "město" rozšířil. Micro je bezva a je škoda, že takových staveb se tu moc neukazuje. Tobě to jde skvěle, tak doufám, že to není poslední stavba.
Paní na Žlutém hradě

peki

Citace od: Martins kdy 23.05.2016, 08:41:23
Ahoj,
v sobotu jsem na instalaci Kostkolandu přinesl svých 500g kostek, a když jsme to dali do vitríny, Peki řekl: "tak postav ještě jeden...". Uff, trochu mi tím zabil víkend a přivodil pěkný stres, navíc jsem zjistil jak málo mám doma základních kostek v základních barvách.  :)

S výsledkem jsem ale celkem spokojen, posuďte sami...

supr.
Viitriny se budou zasklívat ve ctvrtek. DO té doby je možné to tam hodit. Mněli by tam být ty řemeslníci. osi od 9 - 17:00
Dík

HD

Neskutečně se mi líbí okna v modré a červené budově.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Martins

Díky za reakce, moc mě těší, doufám, že se někdy někdo přidá a uděláme celé město!

Model tam padnul jako pr... na hrnec.

Izabella08

Martinsi, vypadá to skvěle...mikro měřítko má výhodu i v jeho uskladnění, ale přijít na to, jak to vše postavit, to je kus borectví :)