Společný projekt: Mistři světového filmu

Založil milanv, 05.09.2015, 19:37:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

matka

Kerbos: žralok super. Jen ti páni, co se jich to týká, se tváří zcela nezúčastněně. Mně baštit žralok nohy, tak řvu jak na lesy. Takže víc děsu, víc krve.
Paní na Žlutém hradě

matka

Formy-Tinus: Dobře, žes na scéně zapracoval, teď je to super.
Paní na Žlutém hradě

matka

Citace od: Izabella08 kdy 30.04.2016, 17:32:38
Bratři jsou na kordy.
Babča vaří blafy.
Sestra s potěšením zabíjí bratra.
Sluha donáší drink...(ale je mimo záběr)
Drahá mamá upravuje  netradičně květiny.
A věc?......najdete ji? ;)

Trochu mi tenhle příspěvek utekl...Moc se mi to líbí. Pěkné detaily, scéna je plná děje, a přitom ne přeplácaná. Taky je zajímavě rozvržená.
Co se týče růží, jak to vypadá, zkoušelas to? Na kytkách by spodky páček byly lepší, ale u těch spadaných kousků nevím, to možná nepůjde poznat.
Na pana manžela by sedělo proužkované sako...
Paní na Žlutém hradě

Formy_Tinus

Děkuji, bude mě to motivovat k dalším pokusům :)

Citace od: matka kdy 13.05.2016, 09:36:44
Formy-Tinus: Dobře, žes na scéně zapracoval, teď je to super.

milanv

Připomínám uzavírku schválení do nedělní půlnoci

Od všech, kdož by ještě chtěli se účastnit projektu, potřebuji do neděle fotku současného stavu a váš popis, co tam ještě případně chybí.
V opačném případě, což doufám nenastane, SZ že to nestíháte.

Zároveň upozorňuju, že já budu na internetu dnes večer a pak až v neděli pozdě odpoledne nebo večer.

Díky,
   váš rejža
Pán na Žlutém hradě

milanv

Chtěl bych poděkovat všem, kdož teď poslali sem do vlákna své scénky, příp. mě soukromě alespoň rozpracované verze. Vše jsem zanesl do prvního příspěvku. Takže můžete vidět, jak se nám rozrostla mapa(!) i aktuální seznam filmového štábu.
Pán na Žlutém hradě

Puclik

Díky za konstruktivní kritiku k Návštěvníkům. Další postavy či trans dílky přidávat nebudu, přeci ani ve filmové předloze nejsou. Alternativu s šedými vlasy jsem vytvořil, docela se mi líbí, ale přijde mi že ještě víc vynikne ten hnědý knír který holt není to pravé ořechové. Bohužel výběr v hlavičkách aby měli brýle a knír není moc veliký. Druhá fotka je spíš jen takový pokus o to co ve filmu následovalo. Napište prosím jestli chcete mít dědu Drchlíka s šedými vlasy :-)                   

milanv

Ano, ten knír teď trochu vyniká, ale vlasy zapadají takhle do scénky mnohem líp, takže si taky myslím, že je to lepší varianta.
Pán na Žlutém hradě

Izabella08

Citace od: matka kdy 13.05.2016, 09:42:45
Citace od: Izabella08 kdy 30.04.2016, 17:32:38
Bratři jsou na kordy.
Babča vaří blafy.
Sestra s potěšením zabíjí bratra.
Sluha donáší drink...(ale je mimo záběr)
Drahá mamá upravuje  netradičně květiny.
A věc?......najdete ji? ;)

Trochu mi tenhle příspěvek utekl...Moc se mi to líbí. Pěkné detaily, scéna je plná děje, a přitom ne přeplácaná. Taky je zajímavě rozvržená.
Co se týče růží, jak to vypadá, zkoušelas to? Na kytkách by spodky páček byly lepší, ale u těch spadaných kousků nevím, to možná nepůjde poznat.
Na pana manžela by sedělo proužkované sako...
:) Růže budou, na sako se podívám...děkuji za poznámky!

Izabella08

Citace od: Puclik kdy 13.05.2016, 20:43:51
Díky za konstruktivní kritiku k Návštěvníkům. Další postavy či trans dílky přidávat nebudu, přeci ani ve filmové předloze nejsou. Alternativu s šedými vlasy jsem vytvořil, docela se mi líbí, ale přijde mi že ještě víc vynikne ten hnědý knír který holt není to pravé ořechové. Bohužel výběr v hlavičkách aby měli brýle a knír není moc veliký. Druhá fotka je spíš jen takový pokus o to co ve filmu následovalo. Napište prosím jestli chcete mít dědu Drchlíka s šedými vlasy :-)                   

VLASY + ten KLÍNEK ze dřeva...božíííííí :)

werny

Návštevníci jsou skvělí...oceňuji výběr zrovna této scénky.

Petronel

Také přispívám svým kouskem. Je to zas trochu něco jiného, než zde mají ostatní. Snad to někdo pozná.  :D Je to jeden z mých oblíbených amerických filmů, který se dočkal dokonce tří pokračování. Toto je z toho posledního. Pokud víte co to je, pište SZ.

Další fotky zde a zde.

kerbos

Ahoj,

posílám modifikovanou verzi svojí scénky.

Změnil jsem výraz minifiga, kterého žere žralok, a přidal jsem krev na podlahu lodi, kam nyní pronikla i voda.

Vnitřek lodi nekončí bílou ale černou barvou a horní okraje jsou zakončeny pomocí tiles.

Předělal jsem vlny tak, aby šly směrem od žraloka. Zároveň jsem zkusil rozbít jejich jednotvárnost použitím dvou různých odstínů modré ...

Děkuji za případné další připomínky.

HD

Možná bych ukousnutá prkna naskládal trošku více chaoticky, takto působí příliš uhlazeně ;)
A do vody bych se nebál přidat mořskou pěnu (cokoli v trans clear)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

peki

Nástřel. Po stranách budou zdi, vyjímku ne zeď tedy nebudu potřebovat. Zbývá ještě umístit nějaké figy (všichni se na scénku nevejdou).  Najít vhodnější figy, něco je na cestě.

Izabella08

Dost jednoduché, ale naprosto trefné...všichni hlavní hrdinové na svém místě ve své roli :)

HD

Výborné. Nechybí malé kladivo? (velké vidím, ale malé se asi někam schovalo)  >:D

Hacislav

Já jsem si zvolil film, který v nedávné době běžel v kinech.
Další záběr zde.
A sem doporučuji neklikat, dokud si nejste jistí o jaký jde film, protože figurka hlavního hrdiny by vám mohla pokazit zábavu z hádání.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

HD

Jen si nejsem jist, jaká je správná orientace. Vypadá to totiž skvěle jak tradičně, tak i netradičně.

Hacislav

Citace od: HorcikDesigns kdy 15.05.2016, 21:35:09
Jen si nejsem jist, jaká je správná orientace. Vypadá to totiž skvěle jak tradičně, tak i netradičně.

Hlavní hridina je netradiční a o své orientaci nepochybuje.  >:D
Vigneta má být "postavena-umístěna" tak jak je to na hlavní fotce, tak jak to odpovídá záběru kamery.  >:D >:D >:D

HD

Tak to je dobře, osobně se také kloním k tomuto řešení (odkazujícímu k povaze předlohy).

milanv

Díky všem za příspěvky:

kerbos: vylepšil jsi to a všechna vylepšení se povedla, super!

peki: poznat je to výborně, všechno důležité je vyvedené perfektně. Jen ze stavebního hlediska se trochu bojím té holé země (jednolitě barevné) a holých bočních stěn. Nemáš ještě nějaký nápad, co by se tam vešlo na oživení? Malý keřík do předního rohu nebo tak? Samozřejmě jen pokud by se to tam vešlo a neomezilo hlavní děj.
Jelikož je to tak výborně poznat, tak ti v mapě už napíšu skutečný název filmu :)

Petronel: taky u tebe jsem se bál holé podlahy s holými stěnami. Ale musím říct, že to dopadlo dobře. Pravá strana je zakrytá autem a na levé si člověk všímá hlavní scény. Super, zapíšu do mapy.

Hacislav: U tebe jsem se taky dost bál, ale dopadlo to líp než jsem čekal. A racek pomáhá pochopit  ten správný úhel pohledu. Zapíšu do mapy.

MilanV: chápu, že jsi to nechtěl poslat do vlákna, když ti chybí posledních pár dílků. Stačí že jsi to poslal rejžovi. Do mapy tě zapíšu zatím jako "k uhádnutí" a pošli co nejdřív do vlákna kompletní verzi.

matka, Ravenhorn: platí pro vás totéž co pro MilanaV

Sanna: "v tomhle kole" jsi se neozvala, tak doufám, že platí naše dohoda z minula

LLLuky: domluvíme se po SZ
Pán na Žlutém hradě

Foton

Citace od: Hacislav kdy 15.05.2016, 21:30:38
Já jsem si zvolil film, který v nedávné době běžel v kinech.

Ok, to jsem bez figurky hrdiny nedal, bo jsem ten film neviděl. Ale ztvárnění kaluží krve je parádní.
Nechybí ti tam "S" ? Na fotce z filmu to je. Chápu že se tam možná nevešlo, jen si chci potvrdit, že nejsem slepý či nedůvtipný.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Hacislav

Citace od: Foton kdy 16.05.2016, 09:11:26
bo jsem ten film neviděl.
Chyba, ten film určitě stijí za to vidět. V červnu bude vycházet na DVD, už mám předobjednanou placku.  :)

Citace od: Foton kdy 16.05.2016, 09:11:26
Nechybí ti tam "S" ? Na fotce z filmu to je. Chápu že se tam možná nevešlo, jen si chci potvrdit, že nejsem slepý či nedůvtipný.
Nechybí, je v titulkách.  ;)
A vigneta je výřez z reality filmu. Takže "S" tam uzrčitě je, jen je někde za zdí.  >:D

milanv

Mapa je uzavřena

Díky vám všem - projekt vypadá zatím velmi dobře, už se těším, až spolu uvidíme výsledek na Lipně.
Teď přecházíme do další fáze: zařizování na výstavu. Což znamená:

• dopracování chybějících scének: Hardegon, matka, Sanna, LLLuky, MilanV, Ravenhorn, peki
  • způsob dopravy: každý napište, jak své scénky dopravíte na Lipno - postupně doplním do prvního příspěvku. Nezapomeňte při posílání po někom jiném dodat aktuální fotografii pro případ poškození při přepravě nebo volně ložených dílů
  • prezentace: jednotné fotografie vytvořím na Lipně v ukázkovém "filmovém okýnku". Ale kdo mi dodá odkaz na svou fotogalerii s vlastními fotkami scénky, tomu ho do prezentace přidám
  • seznam scén na výstavu: podobně jako u Sousedů bude seznam názvů děl (zde filmů) s jmény autorů. Proto mi prosím pošlete vaše skutečné jméno a příjmení
  • podstavec - vyrobím já včetně úprav pro výjimky. Děkuju všem, kdož se už nabídli na pomoc při stavění na výstavě!

Pán na Žlutém hradě

Atom

Tak i já sem přikládám foto své finální podoby, schválené našim režisérem.
Více fotek zde
http://presstubecz.rajce.idnes.cz/Lego_Mr._Bean/

Izabella08

Hacislave, kdo by to byl do Tebe řekl...pěkný mazec, ale SUPER.
Film jsem viděla, vystihl jsi to skvěle a netradičně!

Ravenhorn

Kdo z vás by byl ochotem mi vzít moji část na Lipno s tím, že možnost předání budu mít někde buď Praha nebo to mohu zavést kamkoliv kolem  Mělník, Roudnice n.L., Kralupy n. Vlt., Neratovice, Brandýs n.L., druhá možnost pak 1.6. na tom srazu v Butovicích.

Díky moc za pomoc.

Radek
Castle, Pirates a Star Wars.

davroman

Pat a Mat přijedou na Lipno osobně v pátek 3.6. mezi 12-13hod.   ;)

PS: Pokud by někdo chtěl, můžeme v pátek 20.5. v Praze při přípravě Kostkolandu převzít k přepravě moduly na Lipno. V případě zájmu pošlete SZ.

Zdraví Pat a Mat   ;)
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Igorus

Citace od: Ravenhorn kdy 16.05.2016, 19:09:59
Kdo z vás by byl ochotem mi vzít moji část na Lipno s tím, že možnost předání budu mít někde buď Praha nebo to mohu zavést kamkoliv kolem  Mělník, Roudnice n.L., Kralupy n. Vlt., Neratovice, Brandýs n.L., druhá možnost pak 1.6. na tom srazu v Butovicích.

Díky moc za pomoc.

Radek

Plánuji jet na otevření v Praze 1.6. autem a pak jedu rovnou na Lipno.

Kdo bude chtít využít, napište SZ.