Společný projekt: Mistři světového filmu

Založil milanv, 05.09.2015, 19:37:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Izabella08

No vida,jak jste šikovní...Otík by chudák málem dostal černé vlasy...toto je nejlepší řešení:)

hawran

A to nevíš že Turek ještě dostane novej vaťák :)
Bricks Forever!

Izabella08

Citace od: hawran kdy 28.04.2016, 20:10:45
A to nevíš že Turek ještě dostane novej vaťák :)
Tak na ten se těším taky...právě ty detaily...to je vončo :)

Izabella08

Bratři jsou na kordy.
Babča vaří blafy.
Sestra s potěšením zabíjí bratra.
Sluha donáší drink...(ale je mimo záběr)
Drahá mamá upravuje  netradičně květiny.
A věc?......najdete ji? ;)

MÍLA

Citace od: Izabella08 kdy 30.04.2016, 17:32:38
Bratři jsou na kordy.
Babča vaří blafy.
Sestra s potěšením zabíjí bratra.
Sluha donáší drink...(ale je mimo záběr)
Drahá mamá upravuje  netradičně květiny.
A věc?......najdete ji? ;)

Škoda že existuje tak málo typů květin, opravdové růže by tam byli ještě lepší.

A věc je na garnýži.

HD

A nesplývají kalhoty připoutaného s materiálem křesla?
A jestli ne, tak věc se žlutými doplňky, alespoň na fotce, určitě - osobně bych zvážil použití jiné barvy.  ;)

Ale jako celek to nemá chybu!
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

MÍLA

Citace od: HorcikDesigns kdy 30.04.2016, 18:27:15
A nesplývají kalhoty připoutaného s materiálem křesla?
A jestli ne, tak věc se žlutými doplňky, alespoň na fotce, určitě - osobně bych zvážil použití jiné barvy.  ;)

Ale jako celek to nemá chybu!

HorcikDesigns, věc nemá žádné doplňky a vidět je dobře, já jí na obou fotkách hned poznal.

Izabella08

...ano, správně, věc je na garnýži. Možná místo růží by se daly použít takové ty držáčky páček-používané v autech na řazení či stěrače  :) Kalhoty není problém vyměnit, bude to i opravdu lepší.
Každopádně děkuji!

werny

milanv

No, tak normálka no, jak jsem čekal...

Jinými slovy: čekal jsem od tebe parádu, jako vždy, a dostali jsme parádu!  >:D Plné života (v tomto případě ehm...), nadupané detaily...

Nehodily by se ti růže?
Pán na Žlutém hradě

HD

Citace od: MÍLA kdy 30.04.2016, 18:30:15
HorcikDesigns, věc nemá žádné doplňky a vidět je dobře, já jí na obou fotkách hned poznal.

Já ji také poznal a našel (a to jsem předlohu viděl jen jednou, útržkovitě), ale jako neinformovanému divákovi, a hned vzápětí ve druhé osobě vášnivému uživateli urvaných ručiček na detaily, mi žlutá ručka na přiložených fotkách splývá jak barevně, tak funkčně se zlatými doplňky a žlutou v jiných částech scénky.
Určitě bych ji ale na scéně nechal, přestože se v ní rýpu více než by dozajista bylo zdrávo, velice se mi tam, kde je,  líbí.

milanv

Ono je to taky dost dáno (přeblýskanou) fotkou. V reálu to bude lepší.
Pán na Žlutém hradě

Izabella08

Milane,
růže určitě beru...pane režisére, děkuji Vám za typ :) a také za slova chvály!!!

milanv

Máme plnou základní mapu

Díky všem filmařům! Ovšem toto není konec, ale naopak: právě proto potřebuji od každého z vás vědět jaký je stav vašich scének a co ještě stihnete. Protože podle toho se projekt rozšíří. Místo můžeme mít až do dvojnásobku současné mapy. Takže toto opravdu není konec :)
Tak se pochlubte! S kým můžeme napevno počítat?
Pán na Žlutém hradě

Marty713

Mártyho produkce uvádí...

Haló pane mamut, jsme tady dobře v pravěku?

hawran

Bricks Forever!

Robkteryten

peki

Supr, ještě bych dal figovi do ruky trilobita (vim že umíš perfektní potisky) z čeho je to minifig torzo "bíli" oblek? potřeboval by jsem ho také do své scénky.

milanv

Marty, paráda!! Tomu říkám pořádně se vypořádat s venkovní scenérií! Díky za super příspěvek do projektu.
Pán na Žlutém hradě

peter

Citace od: peki kdy 05.05.2016, 14:04:39Supr, ještě bych dal figovi do ruky trilobita ...

Sice to není trilobit, ale je to originál díl a myslím, že by to mohlo stačit ;)

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marty713

Díky, díky! Děkuji všem! :)

Peki, je to z Adventurers, konkrétně Dr. Charles Lightning.

milanv

Citace od: peki kdy 05.05.2016, 14:04:39
Supr, ještě bych dal figovi do ruky trilobita (vim že umíš perfektní potisky) z čeho je to minifig torzo "bíli" oblek? potřeboval by jsem ho také do své scénky.
peki, koukni na výběr. Ať máš třeba podobné, ale ne úplně stejné.
Edit: čistě motýlci jsou zde.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Citace od: peter kdy 05.05.2016, 14:09:25
Citace od: peki kdy 05.05.2016, 14:04:39Supr, ještě bych dal figovi do ruky trilobita ...
Sice to není trilobit, ale je to originál díl a myslím, že by to mohlo stačit ;)
Naprostý souhlas s peterem.
Pán na Žlutém hradě

Tomik

To Marty: Opravdu povedený model. V Cestě do pravěku mám sice raději scény s dinosaury, ale takhle si to aspoň nikdo nesplete s Jurským parkem... ;)
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

HD

Strašně se mi líbí, jak smrček leze z pozadí. Skvělá scéna.

Marty713

Citace od: peter kdy 05.05.2016, 14:09:25

Skvělý nápad! :D
Ale nevidím to dobře. Jen když někde narazím na 13. sérii CMF a budu mít čas prohmatávat. Navíc bych ho nedával do ruky (mává), ale do lodi.
Stejně díky za tip :)

Mimochodem, před stavbou jsem se hrozně těšil na práci s umělou perspektivou, ale velice rychle jsem zjistil, že by se to tam pak nevešlo. Musel jsem si proto pohrát s okolím, aby to mělo tu správnou hloubku a zároveň nic nepřesahovalo dané rozměry. Přiznávám, mamut přesahuje limit 10 bricků o výšku studu.

milanv

Citace od: Marty713 kdy 05.05.2016, 14:29:31
Skvělý nápad! :D
Ale nevidím to dobře. Jen když někde narazím na 13. sérii CMF a budu mít čas prohmatávat. Navíc bych ho nedával do ruky (mává), ale do lodi.
Stejně díky za tip :)

Mimochodem, před stavbou jsem se hrozně těšil na práci s umělou perspektivou, ale velice rychle jsem zjistil, že by se to tam pak nevešlo. Musel jsem si proto pohrát s okolím, aby to mělo tu správnou hloubku a zároveň nic nepřesahovalo dané rozměry.
S tou krajinou jsi to právě vyřešil dobře. Vlevo mamutem a vpravo šikmým břehem. Navíc se ti povedlo přesně to, po čem tady volám už přes měsíc, tedy využít vegetaci k částečnému zakrytí boků, aby nevznikal dojem zdí. Ty jsi to ještě navíc zkombinoval ve stylu Maroldova panoramatu. Proto jsem z toho tak nadšený. Opravdu dobrá práce!

A co se zkameněliny týče: dá se pořídit při troše pátrání. Třeba tento francouzský obchod má tak levné poštovné po Evropě a limit 1E, že by se to dalo, kdybys chtěl. Příp. co najdeš ještě jinde.
Pán na Žlutém hradě

Hroch

Slunce, seno a pár facek je nyní v tomto stavu:

Izabella08

Hrochu,je to opravdu vtipný...zrovna to dávali v TV. To musí poznat každý návštěvník o jaký film jde :)
Jen bych tam dala 1-3 slepičky, bohužel kohout ještě z LEGA není.
Lampa dobrá :)

Izabella08

Ještě k Martyho stavbě...BOMBA!!!
Také oceňuji stromy lezoucí přímo ze stěn.
Jasně poznatelná scénka.

Z české produkce tady máme téměř samé starší filmy :)