LEGO IDEAS - Sarielův křeček

Založil Tomik, 20.03.2016, 14:18:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Tomik

Kdo je Sariel tu asi nemusím nikomu vysvětlovat, takže přejdu rovnou k věci. Na youtube se objevilo video s jedním z jeho posledních modelů, který dokonce přihlásil do LEGO IDEAS. Takže, víte, co vám chybí na vašem stole? ;D

Zatím jsem pro žádný model na LEGO IDEAS nehlasoval, ale tenhle bude určitě ten první, kterému dám hlas. Občas si říkám, kam na ty hlášky chodí? Když přišla řada na takovýho HamsThora, Bathama nebo Iron Hamstera, tak jsem měl co dělat, abych smíchy nespadl ze židle. ;D

EDIT: Projekt teprve čeká na schválení, takže zatím pro něj ještě nejde hlasovat.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

otaznik

Sariel má výborná videa, ale ne každý jeho model mě zaujme. A to je i tento případ.

peter

::)

Jen ono jestli to celé není myšleno jen jako nadsázka, aby se opozornilo, že není potřeba dávat každou pitominu na IDEAS, díky čemuž ty opravdové TOP výtvory pak zanikají ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Foton

Křeček a Sariel nejdou oddělit. Ale model je to roztomilý. Rozhodně má můj hlas!
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

otaznik

Citace od: peter kdy 21.03.2016, 08:32:20
::)

Jen ono jestli to celé není myšleno jen jako nadsázka, aby se opozornilo, že není potřeba dávat každou pitominu na IDEAS, díky čemuž ty opravdové TOP výtvory pak zanikají ...
Je to možné, nemůžu posoudit, IDEAS projekt blíže nesleduji.

Kuba

Video bylo zajímavé, ale křeček jako takový mě neoslnil.  ;)

Tomik

Křečka už můžete podpořit na LEGO Ideas - zde je odkaz:

https://ideas.lego.com/projects/135524

můj flickr

Hacislav

Citace od: Foton kdy 21.03.2016, 11:07:13
Křeček a Sariel nejdou oddělit. Ale model je to roztomilý. Rozhodně má můj hlas!

No křeček má na ten model dosti odlišný názor. Upozorňoval zejména na to, že má ve skutečnosti mnohem atletičtější postavu.  >:D
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Tomik

Sariel zveřejnil návod na svého křečka, takže kdo má zájem, tak si ho může stáhnout na jeho webu.
můj flickr

Anatyt

Citace od: Tomik kdy 23.03.2016, 13:58:22

Prečo by sme ho mali podporovať? Vyzerá otrasne.

DarkDrago

Citace od: Anatyt kdy 30.07.2016, 00:46:14
Citace od: Tomik kdy 23.03.2016, 13:58:22

Nevím jak u vás,  ale u nás slovo MŮŽETE znamená svobodnou volbu...
Dračí páni s mocí ohně...

Tomik

Citace od: DarkDrago kdy 30.07.2016, 09:46:28
Citace od: Anatyt kdy 30.07.2016, 00:46:14

Nevím jak u vás,  ale u nás slovo MŮŽETE znamená svobodnou volbu...

To Anatyt: Lépe než DarkDrago bych to neřekl! :P
můj flickr

Anatyt

Ja len nerozumiem, prečo práve táto hovadina si zaslúži samostatný thread. Ale budiž.

Pool

Křeček sám o sobě nic moc, ale musíte právě shlédnout to video, abyste dostali chuť mu dát hlas  ;D Osobně jsem to po shlédnutí fotek taky odsoudil, že to je ptákovina, ale po tom videu, mám dilema zda nehlasovat a jestli najdu někde své heslo i Ideas účtu, tak asi i budu. Osobně za mě vede to využití jako tajné skrýše  ;D

Anatyt

Ako video je vtipné, o to nejde. Len to dielo samo o sebe nestojí za to.

Pool

Citace od: Anatyt kdy 30.07.2016, 18:08:43
Ako video je vtipné, o to nejde. Len to dielo samo o sebe nestojí za to.

No tak to je jasné, že ne všem se bude líbit. No a osobně jsem na Ideas viděl mnohem větší ptákoviny, které dosáhly 10k hlasů  ;D