(Vlastné) Custom rytieri

Založil Friend, 23.01.2016, 17:52:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Friend

Ahojte,
prikladám prvé nástrely custom rytierov, ktoré som pripravil. Celý fotoalbum je na Flickr, dúfam, že sa bude niečo z toho páčiť.

https://www.flickr.com/photos/139078489@N03/albums/72157663158255209

Aki

Barevně se mi to líbí, ale nějak se nemůžu rozhodnout zda se mi ty uzoučké varkoče líbí, nebo ne.  :-\

zedman

Moc pěkné. Nejvíc se mi líbí ty rytíři na prvním obrázku. Ta červená mi k nim sedí nejvíc.

richchie

paci sa mi kombinacia modrej a cervenej spolu s ciernou, celkovy dojem je u mna vyborny, evokuje to na pohlad roznorodu armadu templarov, v ktorej su zastupene viacere rady.. za mna palec hore

Kuba

Není co vytknout
Moc povedené, určitě v tom pokračuj ;)

matka

Paní na Žlutém hradě

Pajda

Tak tihle pašáci jsou vážně krásní...!  :)

Friend

Ahojte,
prepáčte, že som nereagoval skôr, ale ani sa mi veľmi nedalo.
Každopádne veľmi pekne ďakujem za ohlasy. V najbližšej dobe ešte pripravím iné riešenia, ktoré by umožnili ešte väčšiu variabilitu. K tomu ešte ako jednu chuťovku pripravujem aj hlavu, ktorá bude mať okrem tvárovej časti všade krúžkové brnenie...

Farebne som zatiaľ iba okrajovo riešil kombináciu biela s červenou alebo čiernou (je to na prípravu výrazne komplikovanejšie a preto som to zatiaľ nechal na neskôr) aj keď sú to asi najzákladnejšie farebné kombinácie, ktoré sa dali očakávať...

Aki - šírku toho "prehozu" som riešil tak, aby bolo vidno aj krúžkové brnenie. V skorších verziách sa mi nepáčilo ak ho takmer nebolo vidno (ale je pravda, že dizajn som ešte výrazne menil). Každopádne ďakujem za postreh a zamyslím sa nad úpravou...

Mr. Cube

Je to super! Dal sis záležet. Dovedl bych si je představit v šachovém provedení (po přidání pár dalších figurek).

Jotun

Naprostá paráda, nemám co vytknout, moc se mi libí :o

Friend

Ďakujem veľmi pekne za vaše reakcie. Veľmi ma to potešilo :)
Ešte by ma zaujímalo...plánujem využiť tento dizajn aj pre inú farebnú kombináciu resp. nahradenie kríža iným znakom...prosím máte nejaké zaujímavé tipy? Či už verné histórii, filmovej tvorbe alebo len vlastnej preferencii.
Ďakujem za nápady.

Friend

Ahojte,
pridal som aj nejakých nových rytierov a upravené štíty. Detailné obrázky môžete nájsť priamo v mojom BL obchode, práve som ich tam pridal.
Dúfam, že sa budú páčiť. Fotené mobilom, takže kvalita fotiek je trochu slabšia.

Friend

Ešte jeden obrázok detailu som pridal, pre lepšiu predstavu.

Hacislav

Citace od: Friend kdy 02.02.2016, 01:13:08
prosím máte nejaké zaujímavé tipy? Či už verné histórii, filmovej tvorbe alebo len vlastnej preferencii.
Inspirace z našich zemí mne napadá, lev (samozřejmě Český lev) nebo třeba kalich?

Nebo stačí zabrousit BL katalogem do sekce štítů, tam je spousty štítů, které by vypadali dobře v kombinaci s rytířem, který ma odpovídající varkoč:

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest