Voda v CMF

Založil Miketuk, 30.07.2015, 15:02:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miketuk

Ahoj, koupil jsem přes Aukro několik desítek CMF 8804. Vše originálně zabaleno. Co mě překvapilo, že asi dva pytlíčky byly plné vody. Setkal jste se s tím už někdo? Je to chyba výroby? Nebo jak se tam mohla dostat voda, když byly originálně zabalené?

Ondrej

Citace od: Miketuk kdy 30.07.2015, 15:02:00
Ahoj, koupil jsem přes Aukro několik desítek CMF 8804. Vše originálně zabaleno. Co mě překvapilo, že asi dva pytlíčky byly plné vody. Setkal jste se s tím už někdo? Je to chyba výroby? Nebo jak se tam mohla dostat voda, když byly originálně zabalené?

Po stížnostech, že jsou krabice plné vzduchu Lego zavedlo změnu  ;D

Luky1987

Rukama mi toho prošlo dost, ale vodu jsem ještě neměl.
Ale už jsem našel v sáčcích třeba kusy kartonu nebo malého červeného živého pavouka  >:D

Miketuk

Vůbec to nechápu. Ze 42 figurek bylo 8 mokrých uvnitř. Další jednu jsem rozbalil pro kontrolu, ta byla absolutně suchá. Teď nevím, jestli pro jistotu rozbalovat všechny. Koupil jsem je do BL.

Mokré figurky nejsou nijak poškozené, jen letáček je "v háji ".

DarkDrago

Je to asi blbost, ale prozkoumal jsi pořádně sáčky co obsahovaly vodu? Třeba tam najdeš dírku, kterou se voda dostala dovnitř...
Dračí páni s mocí ohně...

Miketuk

Prozkoumal. Nikde nic nebylo. Navíc voda je cítít po spáleném plastu. Zkusím zavolat na Lego infolinku.

Darth

Něco jim čmoudlo na lince a při hašení voda natekla do sáčků, které se kompletovaly na lince o patro níž. A tys měl tu smůlu, že ti přistála zrovna ta krabice se sáčkama z téhle várky.