Je to fake nebo ne?

Založil VocucBat, 08.07.2015, 20:26:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

VocucBat

Našel jsem v souvislosti s tour de France, toto na stránkách týmu Sky:
http://www.teamsky.com/teamsky/home/article/56092#zHJjVrtGPCzb6qEe.97

peter

Citace od: vocucbat kdy 08.07.2015, 20:26:49Našel jsem v souvislosti s tour de France, toto na stránkách týmu Sky:

Osobně si myslím, že to fake je. Každopádně kdyby náhodou nebyl, tak figa "Lea" bych si rozhodně opatřil. Osobně bych ale raději řadu stáje TINKOFF-SAXO ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

milanv

Ta pseudofotka je tak příšerně přefotošopená, že nelze rozhodnout - i kdyby původně bylo focené skutečné lego, tak se jim podařilo těmi úpravami dosáhnout vzhledu jako z počítačového rendereru. Ale osobně tipuju, že než by se někdo (kdo není AFOL) sháněl s černými bicykly, tak je to jednodušší naklikat v počítači a je to tedy jen virtuální model. Zvlášť když to tak i graficky vypadá.
Pán na Žlutém hradě

otaznik

Fake to není ve smyslu, že je to postavené z LEGA, ale oficiální (byť promotional) set to není.
Podle toho, jak je to popsané na stránkách Sky, bych tipoval, že jsou to na zakázku potištění figové a k tomu MOC auto a autobus.

VocucBat

Že to je fotošop jsem si všiml, ale  patrně to existuje když dnes na fb psali že to někdo vyhrál. To že si to někde nechali potisknout jsem tipoval taky.