SHELL Promotional Set: Pit Stop 2554

Založil GNOSIS, 28.11.2005, 14:35:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Blake

Já bych prosil dva kousky jesli ještě budou. Díky

GNOSIS

Tak končím s objednávkama!
Cembrymu to pošlu zítra a pokud se všichni co nejdřív domluvíme tak ostatním také zítra.
Vypadá to tak že do Prahy balík pošlu Raistlin M a ten to ostatním předá. Víc v soukromé poště.

Raistlin M

Tak mi přišly ty sety. Distribuce bude až po svátcích, pokude se zrovna nechystáte do Lysé nad Labem. (Jedině sam.no to má za rohem)
Rozdělení: Raistlin M, werac, Jarmila, sam.no, chadzi všichni po 1 ks a Raverhorn 2 ks.
Cena po rozdělení je 162 korun 15 halířů. ;D

Edit: Abych se vyhnul nejapné poště, cenu zvyšuji na 163 korun ;D

werrac

Protoze tahle poznamka je asi i na me, co 162,50Kc ? :-)

otaznik

Citace od: werrac kdy 27.12.2005, 14:35:33
Že bys na tom byl až takhle špatně?!?  >:D

Raistlin M

Tak Ty ho máš k vánocům za 162...ostatní..sociálně silnější :P ;D .... za 163. :P ;D ;D ;D

Colonel32

J_BOB

ak by ich kupoval vo velkom, moze usetrit 10Kc, 100Kc, aj 1 000 000Kc  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Colonel32

musel by vzit milion setu, aby usetril milion korun

a vetsina tech nejvetsich maseru zde na foru ma tak okolo 300 setu...

J_BOB

ale milion sa da usetrit tiez  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 27.12.2005, 19:09:47
stala ta koruna za to?
Tak koukám, že ta poznámka byla na mně. Smysl pro humor Ti nic neříká? :P
Je mi vcelku ukradené, kolik mi kdo dá. Rozpočteno to bylo přesně a čekal jsem vtipné reakce, kterých jsem se i dočkal. Jediné na co jsem asi zapomněl je, že zareaguješ i Ty. :P ;D ;D ;D ;D ;)

Colonel32

naopak, ta poznamka byla na Werrace, ze sice usetril korunu, ale odtedka mu skrblika uz nikdo neodpare

J_BOB

Citace od: Colonel32 kdy 27.12.2005, 21:17:59
naopak, ta poznamka byla na Werrace, ze sice usetril korunu, ale odtedka mu skrblika uz nikdo neodpare
vy ste asi prehliadli toho smajlika vsak? imho to bolo od zaciatku myslene ako vtip. alebo....podme sa hadat o 50 halierniky  >:D

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 27.12.2005, 21:17:59
Tak to potom jo. Měl jsem jen obavu, že mně tu snad někdo nepochopil ;)

werrac

Samozrejme, ze je to vse mysleno s humorem, ja jsem totiz po te Raistlinove hlasce o 162,15Kc napsal soukromou zpravu s dotazem, jestli by mu misto 15Haleru nevadilo hotove 20Haleru, neb dvacetniku jeste mam par doma :-)

Ono se to stejne bude realizovat s dalsim Legoware, takze to zaokrouhlime s dalsim padesatnikem nahoru :-).

Jinak co se tyce poznamky o skrblicich, ano priznavam se, jsem desny skrblik, jak je nekde nejaka pekna sleva, tak tam bezim a koukam, jestli tam neni i neco pro me :-), nebot skolstvi me naucilo setrit :-)

Dickie

Citace od: werrac kdy 28.12.2005, 07:11:18
Jinak co se tyce poznamky o skrblicich, ano priznavam se, jsem desny skrblik, jak je nekde nejaka pekna sleva, tak tam bezim a koukam, jestli tam neni i neco pro me :-), nebot skolstvi me naucilo setrit :-)

Nejsi Ty takhle náhodou Amík?
Běžný Američan při nákupu nezkoumá, kolik zaplatí, ale kolik ušetří  ;D
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

werrac

Kez bych byl, pro vlackare zeme zaslibena, na S@H jim nabizej veci, o kterych si tu muzem nechat jenom zdat, napriklad do nedavna meli v nabidce i reedici Metrolineru 10001, Club car 10002 a dalsi lahudky ........
O cenove politice vuci nim asi nema cenu mluvit a o cene nekterych dilku v jejich obchodech bricklinku uz vubec ne ........

GNOSIS

Chtěl bych radu zda 2544  SHELL Promotional Set: Technic Microbike má cenu koupit za 35,- podotýkám že má 28 dílů.

Jsem zapoměl dopsat že se nejedná o jeden kus, ale o cca 8ks které mají v obchodě, takže uvažuju že  koupím 4 sety a mám hned 8 koleček, kerých není nikdy dost.

Micho

Citace od: GNOSIS kdy 05.01.2006, 14:42:05
Chtěl bych radu zda 2544  SHELL Promotional Set: Technic Microbike má cenu koupit za 35,- podotýkám že má 28 dílů.

Už len úvaha ťa stojí čas a ten sú peniaze. Keď sa ti z toho niečo hodí alebo ako celok sa ti zapasuje do zbierky tak ber.  ;)

muzzo

Jeden ten plášť na kolo prodává Legáček za 15,-  ;D

Tomášek

U nas v Brne maji v jednom obchode mini shell promo sety kus za 50,-. Ja uz tam koupil 1249-nevim proc ale odjakzive se mne ten set libil ;D . PAk tam taky maji cervenou odtahovku shell (nevim cislo) za 140,- . Noa pakmaji ve zlevnenkach ten 2554 ceny jsou ruzne-v jedne zlevnence za 215,- v druhe za 180,- a ve treti za 160,-  ;D ;D ;D
Procházím DARK AGE.

Mates

tomasek: jaké tam mají ještě malé sety, nevíš?

Tomášek

Maji tam jenom ty od shellu a jiny uz ani mit nebudou  >:D (ale maji jich tam hodne-asi 8 kusu od kazdyho druhu  ;) )
Procházím DARK AGE.

Panther

Neneapsal by jsi i čísla těch shell setů. Díky.

mato

pit stop, aj ine lega (nejaky technic nakladac, vedierko...) maju este u shellu v katalogu, ale len v specialnej internetovej ponuke na strankach shell smart. vraj su dostupne v sr (49 ks) aj v cr (42)

patrix

minulý týžden vo štvrtok mi za body jeden prišiel, čakal som na neho asi 3 mesiace, pokial ho daju do internetovej ponuky...