NOvá trička u příležitosti 10let Kostek.org

Založil JardaL, 15.11.2014, 23:31:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

davroman

Citace od: peki kdy 20.03.2015, 09:48:20
Citace od: Davroman kdy 20.03.2015, 08:35:16
Ve své objednávce jsem uváděl: "vyzvednutí: peki, Praha".  Kde si tedy trička můžu vyzvednout? 
(Pozn.: v Praze budu 9.4., čas pro vyzvednutí mám mezi 12-14h.)

Peki v Praze nic nepředává  ;)

Než bylo toto vlákno promazáno, byla v úvodním textu jako jedna z možností odběru uvedena volba "peki, Praha". Proto jsem to uvedl do své objednávky. Jinak bych si to bez domluvy předem nedovolil.

Samozřejmě si trička můžu vyzvednout v Praze kdekoliv a u kohokoliv, ale mezi 18-21h. opravdu ne-e.
Popřípadě bych si je mohl převzít na akci v Kladně 11.-12.4., tedy pokud je tam někdo vezme. 
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

peki

Citace od: Davroman kdy 20.03.2015, 10:02:42

Než bylo toto vlákno promazáno, byla v úvodním textu jako jedna z možností odběru uvedena volba "peki, Praha". Proto jsem to uvedl do své objednávky. Jinak bych si to bez domluvy předem nedovolil.

Právě proto to bylo smazáno. Další možností je akce na Kladně (dávám jako typ, nebudu to z časových a prostorových důvodů schopen zorganizovat)

milanv

Já si ho rozhodně chci vyzvednout na Kladně a od začátku to bylo uváděné jako možnost, tak s tím počítám. Kdo to tam bere? Peter? Nebo předá Pekimu?
Pán na Žlutém hradě

JardaL

Já to zase zamykám, než se z toho stane vox populi..

Jak napsal Peter - Trika má u sebe..!  Kdo si je chce a může u něj vyzvednout, tak nechť tak učiní a hlavně mu bez otálení dá vědět.

CO se vyzvednutí týče, já osobně na Kladno nejedu, ale je tu dalších minimálně 40 lidí, kteří tam budou. Navrhuju, ať někdo dá odkaz na Kladenské vlákno s dotazem, kdo by byl ochoten vyzvednout a přivézt trička na Kladno a tam je taky rozdistribuovat. Pokud se takový hrdina najde, tak se mu všichni dotčení nahlásí a pak už jde jen o to trička přehandlovat od Petera na hrdinu nebo hrdinku.
Howgh.   

PS, reklamace a kritiku adresujte na mne.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

JardaL

Ahojte,
všichni, co chtěli obdržet trička poštou, je dostanou v následujícím týdnu. Posílám hned v pondělí...
JardaL

JardaL

Ahojte,
Je-li mé vyjádření na vlákně (viz výše) příliš příkré, hluboce se omlouvám.
Abychom se vyvarovali nejasností, a zbytečných dohadů, tak ještě jednou..

Od začátku platí, že kdo chtěl tričko zaslat, dostal nebo dostane ho poštou. Kdo poslat nechtěl, napsal, že si ho vyzvedne na nějaké akci. Takže ostatním se bude textil distribuovat na akcích, které navštíví... ..
Dneska jsou všechna trika u Petera a ten vyzve ty, kteří si je chtějí vyzvednout u něj v Praze, ať tak neprodleně učiní.
Já pak v týdnu vyzvu ty, kteří chtějí trička na Kladno, ať se přihlásí mě... Pak najdeme někdo, kdo je bude na téhle akci distribuovat. A tak dál, a tak dál... až bude všechno pryč.

Vlákno nechávám odemčené.. Ale pokud je něco nejasné, pak je lepší posílat dotazy na mne skrzeva SZ.

tomas.

Mám dotaz na pražské - chystá se někdo k peterovi pro trika? A příp. jede pak do Kladna 11. 4. 2015?
Já nevím, jak mi to vyjde, tak sonduju...  ;)

davroman

Nenašel by se zde někdo, kdo by byl ochoten má trička u petera vyzvednout a následně mi je předat 9.4. mezi 12-14h. kdekoliv v Praze? Pokud by se někdo našel, prosím info přes SZ. Předem díky.

EDIT: již mám domluveno, děkuji.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

peter

Kdo si chce vyzvednout trika na Kladně, případně po někom, kdo v Kladně bude, tak si mezi sebou najděte nějakou spojku. Spojce, ideálně z Prahy, bych trika předal některý den před Kladenskou akcí. Zbývající trika po Kladenské akci budu následně vracet, případně předávat někomu, kdo je vezme na Lipno. U sebe si mohu případně ponechat trika pro toho, kdo bude na akci KidsFest (Kladna ani Lipna se neúčastním).

Níže uvádím seznam všech, kteří momentálně mají trika u mne. Do seznamu budu postupně zadávat poznámku ohledně vyzvednutí, podle SZ, které obdržím.

Prosím nedomlouvejte se zde, ale v tomto vlákně, aby tady nebyl bordel.

•    aerochief   
  •    blackrabbit -> KLADNO   
  •    cendix   
  •    Daniel   
  •    danyboy   
  •    Davroman  -> martinlx   
  •    Edward 193 -> PRAHA   
  •    fandadolega -> KIDSFEST   
  •    Farky_cz   
  •    Foton   
  •    Hardegon   
  •    honzicek22 -> KLADNO   
  •    Igorus -> KLADNO   
  •    Johny650 -> Jardal   
  •    Jukuruku-Kuba -> KLADNO   
  •    Lego Town -> Jardal   
  •    Luky 1987 -> LIPNO   
  •    martinlx   
  •    Martins (xtitus) -> PRAHA   
  •    Mates -> KLADNO   
  •    matka -> KLADNO   
  •    Míla -> KLADNO   
  •    milanv -> KLADNO   
  •    mirek -> KLADNO   
  •    mischidotcz -> LIPNO   
  •    Mr. Cube -> pošta   
  •    Peki -> KLADNO   
  •    pryb   
  •    Thrawn   
  •    Togaran   
  •    tomas.   
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

JardaL

Ahoj.

Kdo se ozval Peterovi, má trička u něj nebo si je už vyzvedl. Kdo se mu nijak neozval, jako by neexistoval.
A jelikož ohlas na vyzvednutí v Praze po xx dnech byl jaký byl, tak se zbylá trička vrátila ke mě.

POdstatná část kostkařů si je přeje vyzvednout na Kladně. To je samozřejmě v pořádku. A od začátku jsme tvrdili, že se budou distribuovat postupně na všech Kostkařských akcích, dokud se všechno nerozdá.

Pro distribuci na Kladně se přihlásil AKI.  Moc děkuji, AKI.  A zpětně ještě znovu děkuji Peterovi za jeho nevděčnou Pražskou úlohu..

Není třeba nyní Akiho zahlcovat SZ. Bude mít u sebe všechna v tu dobu nevyzvednutá trika a košile.  Co se nerozdá na Kladně, se bude dál rozdávat na Kidfestu, na LIpně a tak pořád dál.

Ti, co se mezitím přihlásili k zaslání, obdrží trička příští týden poštou.

POkud je tu někdo, kdo může a chce s předstihem vyzvednou trička i na akci ve Frýdku-Místku, ať se mi ohlásí skrzeva SZ.

JardaL

Ahoj,
upozorňuji pro jistotu opětovně všechny Kostkaře, že o víkendu na Kladně je zajištěna distribuce našich triček.  Zásilky u sebe bude mít AKI. Proto se obracejte na něj a on si to na místě nějak zorganizuje.. Děkuji...
Dle dohody je o víkendu zajištěno i vyzvednutí triček pro distribuci ve Frýdku Místku. Distribuce se ujal Jukuruku Kuba. Děkuji.

Zdar a sílu. A ať se Vám trička líbí a dlouho dobře slouží..
jardaL

Daniel

Díky všem, kdo se podíleli na objednávce, distribuci atd. ;)

Aki

Většina triček již své majitele našla. Několik málo zbylých balíčků převzal Peki a bude možné si je vyzvednout na dalších akcích Kostek.

PS trika jsou skvělá, hlavně kvalitou materiálu jsem byl moc potěšen. Jardo díky, postaral se o to skvěle, drobné chyby jsou lidské a nevyhne se jim nikdo.  ;)

milanv

Taky děkuji za tričko. Je perfektní: kvalitní jak triko, tak výšivka. A distribuce proběhla naprosto v pohodě (díky Aki).

-----
Jen kdybych tušil, jak hutná atmosféra bude v hotelové hospodě, tak bych si ho nechal v autě. Takhle muselo hned do pračky, jak načichlo :(
Pán na Žlutém hradě

peki

Citace od: Aki kdy 13.04.2015, 10:24:41
Několik málo zbylých balíčků převzal Peki a bude možné si je vyzvednout na dalších akcích Kostek.

Trika pro mílu předáno hobby (písek)

večer doplním seznam.

Trika supr, materiál perfektní. Díky Jardo

Hardegon

Trika výborná. Děkuji organizátorům  ;)

Farky_cz

Ahoj, díky za moje triko. Padne jak ulité a dobrý materiál.
Zpět u Lega po třicítce.

matka

Paní na Žlutém hradě

Mr. Cube

Už jsem psal SZ, ale tak ještě oficiálně se také připojuji k poděkování organizátorům.  :)

blackrabbit

Tričko je výborný, díky za organizaci.  :)

MeNadruhou

Tak, děkuju za trička. Nakonec všechno dobře dopadlo, 3ko se našlo a spasilo Mtrona. Dik
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

MÍLA

Trika jsou bezva, už se těším jak si je donesu domu a obleču.

Foton

Tak jsem , díky Chairudovi, dneska konečně oblékl triko a musím se přidat ke chvále. Vypadá bytelně, příjemné na nošení a kvalitní výšivka.
Mockrát díky JardoL!
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Lego town

Dakujem JardaL- ovy za triko!! Pekna farba pekna vysivka vsetko 100% kvalita!! ;)

Luky1987

Také díky za trika, konkrétně polokošile, mají dobrý střih a po dvou vypráních krásně drží barvu  :)

fanda

Mockrát díky JardoL!

Nevím, zda je to dobře nebo špatně, ale díky tobě jsem vzal na sebe tričko asi po 40 letech ;-)