Akce - den otevřenych dveři LEGO v neděli 12/4 Kladno (hledáme brigádníky)

Založil peki, 25.02.2015, 11:06:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

šipka

Musím se také  připojit k děkovačce neb to bylo boží  ;)  Synátor navýsost spokojen a to vůbec neremcal že ta sobota byla dlouhá, což u něj je pravidlem už tak ve čtvrtině dané doby. Dnes měl shodou okolností také referát a sklidil prý úspěch jak obsahem tak nadšením při přednesu ;D

hawran

Náš Pepíček v sobotu večer DLOUHO plakal, že už nemůže jet v neděli a v neděli ráno DLOUHO plakal že "už zase" jedu na Kladno a nevezmu ho sebou...
A přestože je to obecně lenoch, na to že by ho měly bolet nožičky si při procházce továrnou vůbec nevzpomněl :)
Bricks Forever!

danyboy

Moc děkuji Pekimu za zorganizování téhle super akce. Nebudu se tu opakovat. Zkrátím to třemi slovy.
Everything is awesome!!!  ;D ;D

peki

Citace od: danyboy kdy 13.04.2015, 14:50:44
Moc děkuji Pekimu za zorganizování téhle super akce. Nebudu se tu opakovat. Zkrátím to třemi slovy.
Everything is awesome!!!  ;D ;D

Už mi neděkujte  :-[ V podstatě to byl nápad a de fakto to zařídila Petra Křížová, které se toho nebála (na fotce ta v levo  černém triku).

Togaran

Připojuji se k poděkováním Petře a Pekimu za organizaci a taky všem kostkařům za skvělou atmosféru! Akci jsem si výborně užil, opravdu všechny její části, od prezentace a funfacts, přes prohlídku továrny, hrabání, stavění s dětma i rodičema, povídání s paní velvyslankyní a také se zaměstnanci ze všech koutů továrny až po závěrečné hrabání zbytků a odměny.

Byl to příjemný víkend, teambiulding a snad jsme i trochu pomohli  :)

Přikládám pár svých mobilních momentek (spíše vtipných, fotografická kvalita 0)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

jetaM

MeNadruhou

Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

davroman

Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Petronel

Byla to bezesporu naprosto parádní akce a i když jsem se toho trochu obával jak ty malé stavitele zmáknem, tak i s nimi to bylo naprosto skvělé. A člověk měl i fajn pocit, když jim mohl pomoci se stavěním, najít nějaký dílek, poradit a pak poděkovat, předat diplom a vidět ten rozzářený úsměv. :)
Užil jsem si i velmi rozsáhlou prohlídku továrny, kde jsme se dozvěděli absolutně všechno co jsme chtěli. Průvodce byl výborný a věnoval nám absolutní maximum času. ;)

Dále také tuto akci vidím, jako výborný krok kupředu pro kostky.org a možná i průlomovou pro budoucí možnou spolupráci a další akce. Je skvělé, že konečně jsme mohli spolupracovat přímo s TLG přímo na Kladně. Doufám, že to nebyla první a zároveň poslední taková událost.  ;)
Myslím si, že toho můžeme ještě hodně nabídnout. :)

A na závěr samozřejmě také děkuji všem, kteří tuto akci zorganizovali a zařídili. Petře, Pekimu.  :)

znouzectnost

blackrabbit

Také bych se chtěl připojit k poděkování za to, že jsem se mohl zúčastnit této akce. Vůbec jsem nečekal, že bych se mohl dostat jako vystavovatel mezi tu 40 vyvolených. Ač už jsem asi 3 roky nic nepostavil tak mě tahle akce nakopla znovu začít stavět. Jsem také rád, že jsem měl tu čest poznat spoustu lidí z fóra (když jsem odjížděl tak jsem pomalu nikoho osobně neznal).

Co se týče továrny.. Netušil jsem, že je ve skutečnosti tak velká. Z venku to tak nevypadá, ale uvnitř by se člověk lehce ztratil a hledal několik minut cestu ven. Velice na mě zapůsobila ta čistota kolem (člověk by tam nenašel snad jediný smítko prachu - viz pán čistící zrcadla z jeřábu). Lidé v Kladně jsou velice milí a ochotní, byla radost s něma spolupracovat. Ještě bych rád vyzvihl úžasnou (vtipnou) prezentaci paní Kamily.  :D Kapitola prohlídky je sama pro sebe, dal bych si ji klidně znovu a znovu. Ještě jednou díky Pekimu, týmu z Kladna, kostkařům a mihovi. Moc jsem si to užil a doufám, že budu mít ještě někdy tu příležitost se do Kladna někdy podívat.

Puclik

Suhlasím se vším co už tu ohledně této akce bylo nápsáno. Moc díky Pekimu , TLG teamu a kostkařům za super zážitek.

Petronel

Z fotek (samozřejmě mimo velkých společných - za ty díky Hačislave) je nejlepší ta třetí od Togarana. Jak když Znouzectnost bedlivě hlídá tu hromadu modularů a nikdo se k ní ani nepřiblíží, protože by dostal počumáku.  ;D

Tomik

Já se také připojím k poděkování pekimu a Petře za to, že nám všem umožnili zúčastnit se této báječné akce. Jako třešínku na dort přidám jednu vtipnou událost ze soboty:

Během školení se Kamila rozhodla podrobit nás testu ve stavění. Rozdala nám se slovy: "Nesmíte to rozbalit, dokud vám neřeknu" polybagy se žlutými a červenými kostkami na stavbu kachničky. Jak se dostávaly pytlíky k více a více kostkařům, v místnosti začal narůstat hluk od šustění igelitu. Než nás stačila Kamila zastavit, většina z nás už měla kachnu postavenou v zapečetěném polybagu. ;D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Chairudo

Ta se musela divit. Naprosto podcenila šikovnost a nedočkavost českého afola ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Hacislav

Citace od: Tomik kdy 14.04.2015, 00:32:56
většina z nás už měla kachnu postavenou v zapečetěném polybagu. ;D
A každý jsme ji měli postavenou jinak.  :o
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

hawran

Bricks Forever!

peter

Citace od: Petronel kdy 13.04.2015, 21:24:05
Dále také tuto akci vidím, jako výborný krok kupředu pro kostky.org a možná i průlomovou pro budoucí možnou spolupráci a další akce. Je skvělé, že konečně jsme mohli spolupracovat přímo s TLG přímo na Kladně. Doufám, že to nebyla první a zároveň poslední taková událost.  ;)

Jen poupravím, že naše fórum s TLG spolupracovali již několikrát v předešlých letech, takže toto nebyla první společná akce ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

mirek

Ještě nerozbalený můj LEGO kačer Donald.
Omlouvám se, že jsem také "šustil".

mirek

matka

Paní na Žlutém hradě

Petronel

Citace od: peter kdy 14.04.2015, 08:51:26
Citace od: Petronel kdy 13.04.2015, 21:24:05

Jen poupravím, že naše fórum s TLG spolupracovali již několikrát v předešlých letech, takže toto nebyla první společná akce ;)

Já vím, dokonce jsem vystavoval i na výstavě v obch.centru v Liberci, která byla tehdy také ve spolupráci přímo s Legem. Toto byla však první akce přímo na Kladně pokud vím a Camilla a další lidé od TLG mohli přímo vidět ten náš zápal pro danou věc, setkat se s námi a už ví, že s námi mohou počítat nejen ve stavění modelů na výstavu. Já to vidím jako dobrý vývojový krok pro kostky. ;) A doufám, že se na Kladno ještě někdy podíváme. :)

peki

Citace od: Petronel kdy 14.04.2015, 12:43:36
doufám, že se na Kladno ještě někdy podíváme. :)

No tak za 15 let to mají v plánu zopakovat (ke 30 výročí)  ;D

mirek

Citace od: peki kdy 14.04.2015, 15:17:04
No tak za 15 let to mají v plánu zopakovat (ke 30 výročí)  ;D

Lituji přátelé, tam už budu asi chybět.

mirek

Prosím o doplnění chybějících jmen.

linhi

Děkuji za tuto možnost a za skvělí tým,také děkuji Danovi za spolupráci a hlavně Pekimu a Petře že to takhle dohodli.

Igorus

Citace od: mirek kdy 14.04.2015, 17:53:58
Prosím o doplnění chybějících jmen.

Hurá, konečně si můžu spojit obličeje s nicky :) Dobrý nápad  ;)

hawran

Kluci, ta "holčina" co je na fotce úplně vpravo se nejmenuje Magda ale Dita :)
Bricks Forever!

waf