Bley

Založil KLF, 26.12.2005, 01:19:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

KLF

Moze mi niekto vysvetlit aka je to ta farba "Bley" a "Dark Bley" ? Lebo ja viem len o "Stone" a "Dark Stone". A Peeron podobne.
Terminated.

TomG

Citace od: KLF kdy 26.12.2005, 01:19:06
Moze mi niekto vysvetlit aka je to ta farba "Bley" a "Dark Bley" ? Lebo ja viem len o "Stone" a "Dark Stone". A Peeron podobne.

Podle oznaceni bych rekl, ze to bude nova seda a nova tmave seda, ovsem hanlive :)
Proste blee :)
Only the best can survive.

KLF

Citace od: TomG kdy 26.12.2005, 01:25:11

Podle oznaceni bych rekl, ze to bude nova seda a nova tmave seda, ovsem hanlive :)

Hmm... myslel som si. Ani mne sa ta zmena sedej nepaci, ale mali by sme ju akceptovat ako dalsi odtien a nie "bley".
Terminated.

TomG

Citace od: KLF kdy 26.12.2005, 01:30:07
Citace od: TomG kdy 26.12.2005, 01:25:11

Hmm... myslel som si. Ani mne sa ta zmena sedej nepaci, ale mali by sme ju akceptovat ako dalsi odtien a nie "bley".

Kdyby byla pouzitelna tak ano.  Takhle nekdy hadas ktera barva je ktera, pze ne vzdy je to na prvni pohled jasne a kdyz to mas dobre nasvicene, tak je rozdil docela videt.
Meli to nechat jak to bylo.

KLF

Citace od: TomG kdy 26.12.2005, 01:52:42

Kdyby byla pouzitelna tak ano.  Takhle nekdy hadas ktera barva je ktera, pze ne vzdy je to na prvni pohled jasnea a kdyz to mas dobre nasvicene ,tak je rozdil docela videt.

No to ano. Tie povodne sede mi pripadali, take realnejsie... Toto su take viac umele odtiene.
Terminated.

TomG

Citace od: KLF kdy 26.12.2005, 01:57:17
Citace od: TomG kdy 26.12.2005, 01:52:42

Kdyby byla pouzitelna tak ano.  Takhle nekdy hadas ktera barva je ktera, pze ne vzdy je to na prvni pohled jasnea a kdyz to mas dobre nasvicene ,tak je rozdil docela videt.

No to ano. Tie povodne sede mi pripadali, take realnejsie... Toto su take viac umele odtiene.

Misto aby poresili ty ruzne zmatene odstiny fialove a jine podobne uchylarny, tak takhle zprasi sedou.

Cavelon

Bley je skratka z bluish-grey.