NOvá trička u příležitosti 10let Kostek.org - CHAT

Založil peter, 23.03.2015, 08:29:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

peter

Zde si mezi zebou domlouvejte.

Výsledky diskuzí pak přepošlete pomocí SZ právě aktuálnímu distribučnímu centru - nyní PRAHA (KLADNO).
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Hardegon

Byla by tu prosím nějaká spojka do Kladna na den otevřených dvěří v dubnu?

peter

Tak na to, že jsou trika hotová a že se blíží první akce, diskuze o jejich převezení na lepší místo silně vázne >:( ??? Evidentně o distribuci v Praze nikdo zájem nemá, takže trika pouštím dál a to nejspíše na akci Kladno, kde značná část zmizí.

Žádám Vás proto o informaci do dnešního večera, kdo si pro trika z akce Kladno během následujích dní zajede.

Díky
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peter

Takže jelikož jste se nebyli schopni domluvit ani na tom, kdo trika doveze z Prahy na Kladno, jsou již pryč. Nyní jsou zpět u Jardala, který ale na Kladno nejede ;D :P

fanda

Jestli je problem s vydejem tricek v Praze, tak se nabizim. Jsem PO-SO od 10 do 20 hod. ve sve firme v Holesovicich. A kousek mista tu jeste mam.  :)

Foton

Pokud se trička dostanou na Kladno, hledám někoho, kdo pojede z5 kolem/přes Olomouc a byl by ochotný mi triko přivézt.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Chairudo

Citace od: Foton kdy 27.03.2015, 09:12:33
Pokud se trička dostanou na Kladno, hledám někoho, kdo pojede z5 kolem/přes Olomouc a byl by ochotný mi triko přivézt.

už hledat nemusíš, domluvíme se přes sz :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

davroman

Citace od: peter kdy 27.03.2015, 07:52:34
Takže jelikož jste se nebyli schopni domluvit ani na tom, kdo trika doveze z Prahy na Kladno, jsou již pryč. Nyní jsou zpět u Jardala, který ale na Kladno nejede ;D :P

No, popravdě, zase tak úsměvné mi to nepřipadá! Já měl vyzvednutí domluvené přes martinlx, který dle instrukcí do 10.4. byl v klidu a plánoval se příští týden pro ně zastavit. Dokonce to je NAPSANÉ v seznamu v původním vlákně, že mi je martinlx se svými vyzvedne. Bohužel, někdo opět změnil podmínky (po kolikáté už), aniž by se dopředu zeptal, když už ne všech, tak alespoň těch, kteří to mají už nějak domluvené. Pánové promiňte, ale takhle zpackanou distribuci jsem ještě nezažil.

Ptám se tedy znovu, kde si trička můžu ve čtvrtek 9.4. mezi 12-14hod vyzvednout?
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

milanv

Prostě chaos.

Já už beru za bernou minci jen Jardovo osobní slovo, co mi dal, a to že na Kladně trika budou. Další veletoče a vzájemně si odporující či přepisované příspěvky už nejsem schopný ani ochotný dekódovat.
Pán na Žlutém hradě

JardaL

Nebaví mne pořád dokola řešit stále to samé..

Kdo se ozval Peterovi, má trička u něj nebo si je už vyzvedl. Kdo se mu nijak neozval, jako by neexistoval.
A jelikož ohlas na vyzvednutí v Praze po xx dnech byl jaký byl, tak se zbylá trička vrátila ke mě.

POdstatná část kostkařů si je přeje vyzvednout na Kladně. To je samozřejmě v pořádku. A od začátku jsme tvrdili, že se budou distribuovat postupně na všech Kostkařských akcích, dokud se všechno nerozdá.

Pro distribuci na Kladně se přihlásil AKI.  Moc děkuji, AKI.  A zpětně ještě znovu děkuji Peterovi za jeho nevděčnou Pražskou úlohu..

Není třeba nyní Akiho zahlcovat SZ. Bude mít u sebe všechna v tu dobu nevyzvednutá trika a košile.  Co se nerozdá na Kladně, se bude dál rozdávat na Kidfestu, na LIpně a tak pořád dál.

Ti, co se mezitím přihlásili k zaslání, obdrží trička příští týden poštou.

POkud je tu někdo, kdo může a chce s předstihem vyzvednou trička i na akci ve Frýdku-Místku, ať se mi ohlásí skrzeva SZ.

Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

JardaL

Ahoj,
upozorňuji pro jistotu opětovně všechny Kostkaře, že o víkendu na Kladně je zajištěna distribuce našich triček.  Zásilky u sebe bude mít AKI. Proto se obracejte na něj a on si to na místě nějak zorganizuje.. Děkuji...
Dle dohody je o víkendu zajištěno i vyzvednutí triček pro distribuci ve Frýdku Místku. Distribuce se ujal Jukuruku Kuba.

Zdar a sílu. A ať se Vám trička líbí a dlouho dobře slouží..
jardaL

Foton

Chci se zeptat, jestli je aktuálně možnost vyzvednout trika v Praze. Pokud ano, tak kde a kdy (a do kolikátého).
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

JardaL

Citace od: Foton kdy 24.04.2015, 11:08:13
Chci se zeptat, jestli je aktuálně možnost vyzvednout trika v Praze. Pokud ano, tak kde a kdy (a do kolikátého).
Ahoj, obávám se, že jsi se zapoměl přihlásit o pár týdnů dříve.
Nicméně, všechna dosud nerozdaná trička jsou u Pekiho, který je bude rozdávat na Lipně.
Doporučuji, kontaktovat ho přes SZ a případně dohodnout přímo s ním co a jak by bylo možné.

Zdraví JardaL