set 21301

Založil mozkit, 31.12.2014, 13:16:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mozkit

Co říkáte na tyhle ptáčata ? Podle obrázku se mi to docela zamlouvá :)

MÍLA

Já říkám přidej obrázek a nějaké info když už kvůli tomu děláš nový téma, tvůj příspěvek je jinak k ničemu, kvůli jedné otázce na nějakej Ideas set se nezakládá nový téma, kdyby to dělal každej tak je tu za chvíli v těch tématech bordel.

mozkit

Citace od: MÍLA kdy 31.12.2014, 13:25:47
Já říkám přidej obrázek a nějaké info když už kvůli tomu děláš nový téma, tvůj příspěvek je jinak k ničemu, kvůli jedné otázce na nějakej Ideas set se nezakládá nový téma, kdyby to dělal každej tak je tu za chvíli v těch tématech bordel.

Dobře, promiň, už budu jen diskuze číst.

Futurion

Citace od: MÍLA kdy 31.12.2014, 13:25:47
kvůli jedné otázce na nějakej Ideas set se nezakládá nový téma, kdyby to dělal každej tak je tu za chvíli v těch tématech bordel.

Bordel může být akorát ve vlákně, kde se řeší X různých věcí. Naopak zakládat vlákno pro nové téma diskuze bývá (kdekoli jinde) jaksi v pořádku. Taky za smířlivější tón vůči nováčkovi na fóru by ti huba neupadla. Pak sem má někdo psát, když dostane akorát držkovou.

MÍLA

Citace od: Futurion kdy 31.12.2014, 13:31:19
Bordel může být akorát ve vlákně, kde se řeší X různých věcí. Naopak zakládat vlákno pro nové téma diskuze bývá (kdekoli jinde) jaksi v pořádku. Taky za smířlivější tón vůči nováčkovi na fóru by ti huba neupadla. Pak sem má někdo psát, když dostane akorát držkovou.

když je v tématu jen krátká větička bez ničeho a o co se vlastně jedná si musí každej vyhledat tak to může rovnou napsal někam do tématu ke Cuusoo nebo Ideas, myslím že někde už na tyhle sety téma bylo.

Nováček na fóru ? je tu už 4 roky takže žádnej nováček a to že má tak málo příspěvků je jeho věc.

otaznik

MÍLA