(Vlastní) Crawler

Založil stricekfido, 26.11.2014, 15:20:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

stricekfido

TAk nastal čas představit vám svůj druhý moc.

Podvozek je postaven podle uživatele Nico 71 který použil u svého Jeepu na eurobrick. Převodovku jsem si upravil, použil jsem tu ze svého předchozího offroadu, takže klasická dvourychlostní. Zatáčení bude HOG(stále nedořešené ale už mám vizi)

Karoserie je vysoká, možná by se hodily jiné kola ale bohužel víc asi nemám, stejně tak jako barevná nesladěnost je dána malým množstvím dílků.
Motor je V8 a umístěn nad zadní nápravou.

HD

Jo, pěkné... (velikost kol mi ani nevadí ;) )
Výtku bych měl jen jednu, a to zcela subjektivní, otvírání dveří vídané na vozidlech staršího data mi na offroader nesedí (ale jestliže vepředu nebylo místo, pak bez debat :D)
Co bych naopak vyzdvihl, je způsob tvorby ochranného rámu ;)

Jinak, k řízení - jestliže máš (soudě dle fotek) hřídel "napevno v karoserii" (není to přesně řečeno, ale na lepší jsem nepřišel), tak potom není moc co řešit, ne? ;) Ale držím palce, ať se daří ;)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

stricekfido

Jo řízení musím jen protáhnout karosérií což fakt problém nebude, zejtra to snad dodělám.

A dveře? Je to fakt subjektivní ale já radši tenhle styl no.Klec je fajn ale jsem limitovanej spojkama, počítám že někdy ke konci týdne dorazí balík z Bl kde jich bude dostatek tak ji ještě zvetšim a doladim. Zadní část úplně nesedí a prohýbá se