veletrh Model Hobby 2014 Praha

Založil peki, 24.07.2014, 15:02:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

peki

Jako pořadatel se snažíme podporovat modelovou železnici. Tu vaši z kostek jsem nedávno viděl na akci v Pečkách a byl jsem z ní, doslova, nadšen. Proto je nasnadě, že Vám chci touto cestou nabídnout plochu na veletrhu Model Hobby 2014, aby byli nadšeni i návštěvníci akce pražské.

Letošní 23. ročník se koná ve dnech  na výstavišti PVA EXPO PRAHA.

Zjišťuji podrobnosti od pořadatelů.

Byl by zájem na straně kostkařů ? Bude po LP. 

info pro případné vystavovatele zde

MiHo

Jdu do toho.
Budu tam potřebovat aby pořadatel zajistil desku nebo stoly 6,40 x 2,40 m. Edit: konečný rozměr 7,2 x 2,4 m.
Kolejiště bude stejné jako v Pečkách.

Uvítám pomocníky na stavbu 30.9. a 1.10. a též pomocníka na provoz 2. - 5.10. i na bourání 5.10. večer.

peki

Mohu pomoc se stavěním. Najdou se ještě nějací dobrovolníci na zajištění provozu?. Jde o to aby u stolu někdo byl, případně nasadil vykolejeny vlak. Veletrh bude delší než jenom víkendová akce. Pokud by se prostřídalo více lidí Praha a okolí určitě to pomůže.

peki

Je to letní vokurkovou sezónou  ??? nebo se tu opravdu nenajde někdo z Prahy a okolí kdo by pomohl? Miho má vše potřebné, je tedy potřeba pomoci se stavění a následně rozebíráním. Dále by pomohlo mít někoho u stolu na vystřídání (ideální by byl nějaký rozpis).

Jamesek

Vzhledem k tomu, že je v sobotu Trucktrial, tak bych asi mohl celou neděli pomoci. V týdnu ale nemohu.

Ondrej

Taktéž jako Jamesek, neděli bych mohl.

mirek

Rád vypomohu kdykoliv, operativně v daném termínu. Pomohu při stavění i bourání i s dozorem.

Hacislav

Rád pomůžu, ať už se stavěním/bouráním nebo s provozem.

Jen nejsem teď schopen závazně slíbit konkretní termíny.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

yanice

Já bych  mohla, mimo 30. září. Neměla jsem letos ještě dovolenou a do konce října dostanu stejně max pár dní.

::)update k 14. 8. Dovolenou dostanu, bohužel, nejdříve až na počátku listopadu. Tak se tímto tedy odhlašuji.

peki

Potvrzena účast kostek. Kolejiště má na starosti miho, zatím se ladí podrobnosti. Miho řekne co bude potřebovat:
- primárně půjde o pomoc s postavením před akcí a rozebrání po akci.
- dále s případným prostřídáním při provozu kolejiště vzhledem k otevíracím dnům i ve všední den.

Pracuji ještě na vitrině, kde by se molo vystavit par MOC vlaků stejně jako v Trutnově.

Igorus

Zatím předběžně - pomůžu se stavbou a bouráním.

peki

Citace od: peki kdy 20.08.2014, 13:44:44

Pracuji ještě na vitrině, kde by se molo vystavit par MOC vlaků stejně jako v Trutnově.

Potvrzeny 2 vitriny, každá má  3 police. Bude prostor pro vystavení i nevlakových modelů. Mám představu (vzhledem k zaměření veletrhu) spíše něco z model teamu a technic. Tedy nějaké modely aut, stavebních strojů.

wolfram

Na ten provoz nebo na bourání bych mohl. Alespoň na den, na dva. Akorát nemám rozpis služeb v práci. Ale nějaké volno tam budu mít určitě.

fanda

Rád bych pomohl v NE 5.10. s provozem, bouráním i odvozem v rámci Prahy či okolí (mám velké auto).  :)
Jinak bohužel musím být v mém krámku od PO do SO od 10 do 20. :(

peki

Tak jsem nyní zjistil že vzhledem k prodloužení LP je veletrh ještě pře bouracím víkendem. Obracím se tedy na majitele MOC která na LP nejsou:

vlaky
modely aut
technic modely

2 vitriny bychom měli zaplnit i tak  ;)

odměnou bude vstupenka na veletrh a nějaký Lego setík.

Dále platí že hledáme dobrovolníky na pomoc se zajištěním stavění/bourání kolejiště a případnou pomoc s provozem. Bude třeba někdo na prostřídání aby bylo možné si odskočit na jídlo/toaletu. Pro pomocníky bude taky nějaká Lego odměna.

Engine

Kdyby nebylo co vystavovat, tak můžu půjčit svůj Ural, se kterým jezdím truck trial. Ale jenom na čtvrtek, pátek a neděli, protože v sobotu jedem závod.
Nejaktuálnější foto je ze 4. závodu:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=6133893

MiHo

Zadní třetinu kolejiště (zadní nádraží) staví waf. Potřebuji zajistit v úterý 30.9. odpoledne přepravu jeho části z Jižního Města do Letňan.

MiHo

Umístění: stánek 611 hala 4

Tady budu postupně psát rozvrh služeb. Hlaste se na konkrétní termíny.

úterý 30.9.
12:00 - 22:00 hod stavba kolejiště: miho, Hacislav, Mirek, roko86
přeprava wafovy části kolejště odpolene: martinlx
stavba zadní části kolejiště 18:00 - 22:00 waf, martinlx

středa 1.10.
08:00 – 22:00 hod stavba a oživení kolejiště: miho, Hacislav,
večer: waf, martinlx, Engine
exponáty do vitrín: Peki, Mirek

čtvrtek 2.10.
08:00 - 10:00  generální zkouška provozu: miho, od 9:00 Hobby
10:00 - 18:00 provoz kolejiště: miho, do 16:30 Hobby od 16:30 Puclik
18:00 - 19:00 údržba kolejiště miho

pátek 3.10.
09:00 – 10:00  údržba kolejiště miho, hawran
10:00 – 18:00 provoz kolejiště: miho, Mirek, od 13:00 Engine

sobota 4.10.
08:00 – 09:00  údržba kolejiště miho
09:00 – 18:00 provoz kolejiště: miho, Puclik

neděle 5.10.
08:00 – 09:00  údržba kolejiště miho
09:00 – 16:00 provoz kolejiště: miho, fandadolega
16:00 - max do 24:00 bourání kolejiště, miho, fandadolega, waf, Hacislav, Mirek, roko86
odvoz části wafovi části kolejiště: fandadolega
po 16:00 vyklízení vitrín: Peki, Mirek

Exponáty do vitrín
vlaky:
mirek - Papoušek", "971 slovenský patrák", "soupravu REGIOJET", a další
roko86 - cisternový vlak  5 vagonu 10016  barva šedá  (přivezl do Letňan)
pryb
hobby
hawran
slick7

technic:
Engine - URAL (mimo sobotu)
miho - 41999 4 x 4 Crawler Exclusive Edition  (přiveze do Letňan - středa)
MeNadruhou
Maly Mech

ostatní:
roko86 - 10220 Volkswagen Camper (přivezl do Letňan)

EDIT: doplněno dle skutečného stavu

roko86

Nabízím  do vitrin Volkswagen Camper  10220 a cisternový vlak  5 vagonu 10016  barva šedá

Hacislav

Já bych mohl 30.9., 1.10. 3.10. celý den.
Možná  i 4.10. Ale to zatím neslíbím na pevno.

Tak můžu nabídnout k zapůjčení Forest Froga (upraveny set 9397)  a B model z tohoto setu (ten už je v čistě tovární podobě).
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

martinlx

Citace od: miho kdy 16.09.2014, 19:45:14
Tak stále mi chybí pomocník na provoz kolejiště na čtvrtek 2.10. a na sobotu 4.10.
A na úterý 30.9. odpoledne řidič s autem  na přepravu modelu nádraží z Jižního Města do Letňan.

Hlaste se.

30.9. bych mohl být tak 17:15 u wafa, rád pak pomůžu se stavbou. Dejte vědět jestli to není pozdě, pokud ne, tak si dohodnu v práci aby do toho něco nevlezlo a potvrdím.

Puclik

Ahoj rád bych pomohl.
Od úterý do pátku bych mohl pomoci cca od 16:30 hod.
V sobotu a neděli mohu na celý den.

Kdyby byl zájem mohu zapůjčit nějaké City modely (zejména auta) a minifigy. Kdyby bylo místo ve vytríně tak mohu nabídnout 7631 Dump truck, 4202 Mining truck a jeřáb z 60026 Town square.

martinlx

Po dohodě s wafem potvrzuji převoz a stavbu 30.9.

MeNadruhou

Citace od: peki kdy 09.09.2014, 15:17:56
...
modely aut
technic modely
...
odměnou bude vstupenka na veletrh a nějaký Lego setík.

Peki bude brát několik mojich moc ů z tábora.
Vzhledem k termínu nebudu moct využít odměny - vstupenky na veletrh,
takže žádám pekiho, ať ji někomu věnuje nebo s ní naloží jinak - jak uzná za vhodné.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

peki

Tak stále mi chybí pomocník na provoz kolejiště na čtvrtek 2.10. a na sobotu 4.10.
A na úterý 30.9. odpoledne řidič s autem  na přepravu modelu nádraží z Jižního Města do Letňan.

Hlaste se.
Pokud nebude nikdo jiný tak to odvezu. Přivezu modely vlaků a aut do vitrin.

MiHo

Citace od: peki kdy 23.09.2014, 19:29:39

Hlaste se.
Pokud nebude nikdo jiný tak to odvezu. Přivezu modely vlaků a aut do vitrin.

Odvoz 30.9. už  je vyřešen. Viz:

Citace od: martinlx kdy 20.09.2014, 09:15:10
Po dohodě s wafem potvrzuji převoz a stavbu 30.9.

Stále chybí pomocník na provoz kolejiště na čtvrtek 2.10.

peki

Citace od: peki kdy 23.09.2014, 19:29:39
Přivezu modely vlaků a aut do vitrin.

Technic
Maly Mech a Ne nadruhou (přesunu z Tábora v neděli uvidím co je všechno k dispozici)

Vlaky
mám už od SLICK7
sem domluven a potvrzeno mirek,hobby,hawran,pryb.

vezme někdo plastové koleje?

martinlx

Citace od: peki kdy 25.09.2014, 10:19:20

Můžu vzít 50 rovných, a pak si je někdy vyzvednu u wafa. Stačí?

MiHo

Citace od: peki kdy 25.09.2014, 10:19:20

Budu mít s sebou 100 plastových rovných do rezervy, tak to bude stačit.

mirek

Miho, v úterý 30.9. přivezu několik MOC lokotek, jak jsem slíbil do vitriny a jako premiéru, novinku ŠKODA 109E.
Počítej se mnou na pomoc se stavbou na celý den.