Společný projekt SPACE - další výstava

Založil Mtron, 01.06.2011, 14:01:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

měla by se na výstavě Lipno 2014 objevit sbírka setu Space

ANO
33 (47.1%)
NE
12 (17.1%)
Je to hloupost
12 (17.1%)
nezajímá mě to
13 (18.6%)

Celkem hlasů: 70

Togaran

Je potřeba napsat popisek modelu, posílám návrh:

Jméno příjmení:  Společný projekt
Nick na kostkách: Mtron, Znouzectnost, Thrawn, Togaran
Jméno modelu: Space diorama - výjevy z Lego vesmíru
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Togaran

Citace od: znouzectnost kdy 28.05.2014, 14:27:45
Nechtělo by to řadit jména abecedně?

Jméno příjmení:  Společný projekt
Nick na kostkách: Znouzectnost, Togaran, Thrawn, Mtron
Jméno modelu: Space diorama - výjevy z Lego vesmíru

Lepší?  8)

znouzectnost

Půjdeš pěšky potvoro  >:D  ;D ;D
Myslel jsem seřadit standardně vzestupně A,B.... Z

Togaran

Jeste si muzem dat ke sve casti kazdy vlastni popisek. Prece jen to je dost velke na to aby si to zaslouzilo tabulku pro kazdeho :)

Mtron

Citace od: Togaran kdy 29.05.2014, 05:30:28
Jeste si muzem dat ke sve casti kazdy vlastni popisek. Prece jen to je dost velke na to aby si to zaslouzilo tabulku pro kazdeho :)

Já to zase tak velký mít nebudu.

Jméno příjmení:  E.T. mimozemšťan
Nick na kostkách: Mtron
Jméno modelu: Mtronská základna s přistávací plochou. Připravena zničit Blacktronské jednotky a jejich díru. 8)(BLACK HOLE)

;D ;D ;D ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Togaran

Ahoj,
je potřeba připrvit krátký text k společnému projektu do knihy z výstavy.
info zde:
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=45609.msg209062#msg209062

Citace od: peki kdy 09.09.2014, 10:43:50
Potřebovali bychom pomoc s nějakým doprovodným textem 2 - 3 odstavce. Zejména:
1) společné projekty
- space
- castle
- western
- mikropolis
- vlaky

2) k velkým MOC 1 m 2 a více
3) k ostatním MOC vypíchnout  1 odstaveček vypíchnout zajímavost
4) k zakázkovým stavbám (i loňským) 1-2 odstavce.

Posílejte texty  SZ na milanv. potřebovali bychom to dokonce příštího týdne. Texty použijeme podle místa které bude k dispozici, nemohu garantovat že se na všechno dostane. Byli bychom rádi pokud bychom moli vybírat. Cílem textů je to trochu oživit.

Díky

Nevím moc, jakým způsobem to uchopit, asi bych tam dal něco jako že společný projekt Space je už tradice, že to začalo Mtronovou základnou ve Svitavách a od tý doby se na každý výstavě přidávají další stavitelé a projekt se rozrůstá. Pak něco o zastoupení rodů a k tomu se mohou použít popisky rodů, co tvořil Znouzectnost. Co vy na to?
Pokud souhlasíte, napíšeš Mtrone prosím ten krátký úvod a připojíš Znouzectnost prosím popisky Classic, Mtron, Blacktron a Spyrius?

znouzectnost

Poslední verzi textů má milanv a někde jsou nahrané i na kostkách, textu je tam možná zbytečně moc, tak jestli to krátit...?

Moje základna vychází z ideabooku tak jestli napsat něco i o něm?

Mtron

No napíši úvod a vy se doplňte :-)

MTRON je svět v dalekém vesmíru, kam ještě lidská noha nevkročila. Je to národ mírumilovný, inteligentní a po technické stránce velice vyspělý. Jejich hlavní a nejdůležitější surovinou je krystal CRANNERIT. Vědci dokázali rozluštit jeho tajemství a i nadále zkoumají jeho další využití. Crannerit uvolňuje nesmírnou a nevyčerpatelnou energii. Tento vzácný krystal se vyskytuje a těží na planetách i asteroidech, pro přepravu vytěženého surového krystalu se používá speciální kontejner. Národ Mtronu využívá krystal pro pohon letadel, aut, štítů a zbraňových systémů. Barva Cranneritu je neónově zelená.

Začalo to výstavou ve Svitavách v roce 2007. Poprvé zde Mtroni předvedli svojí vesmírnou základnu. Postupem času a pořádáním nových výstav se k Mtronům přidával rod Spyriusů stejně utlačovaný a vykořisťovaný jako Mtroni zákeřnými, bojechtivými Blacktrony. Jak šel čas a putování vesmírem Mtroni a Spyriusové se snažily o zapojení dalších rodů. Podařilo se to na výstavách v areálu Lipno point. Mtroni zde vystavují již v pořadí osmou vesmírnou základnu. Další informace o jejich technologiích, novinkách, fotkách naleznete na webu www.mtron.cz

tak sem dopište navažte a pak se to upraví a doladí......

milanv

Díky, že na tom děláte. Když si vzpomenu na texty o Space pro Lipno (zdravím znouzectnost :) ), tak pro jistotu už předem varuju, že místa pro ten text je tak max. o půlku víc než co napsal M-tron. Tj. tak na 3 podobně velké odstavce.

Dík, Milan
Pán na Žlutém hradě

Togaran

Přidávám krátký odstavec za Spyrius:

Červenočerné barevné schéma patří vesmírnému rodu Spyrius. Tato řadu LEGO vydalo v roce 1994 a jednalo se o vesmírné lupiče a špiony. V mém pojetí jsou Spyrius objevitelé a cestovatelé, kteří se snaží postavit tu největší vesmírnou loď a vydat se daleko za známé hranice vesmíru. Už od roku 2008 pravidelně navštěvují základnu M:Tron a spolupracují s nimi na vývoji dalších vesmírných projektů.

Mtron

Pro knihu - prosím ještě Blacktrony s CS¨

MTRON je svět v dalekém vesmíru, kam ještě lidská noha nevkročila. Je to národ mírumilovný, inteligentní a po technické stránce velice vyspělý. Jejich hlavní a nejdůležitější surovinou je krystal CRANNERIT. Vědci dokázali rozluštit jeho tajemství a i nadále zkoumají jeho další využití. Crannerit uvolňuje nesmírnou a nevyčerpatelnou energii. Tento vzácný krystal se vyskytuje a těží na planetách i asteroidech, pro přepravu vytěženého surového krystalu se používá speciální kontejner. Národ Mtronu využívá krystal pro pohon letadel, aut, štítů a zbraňových systémů. Barva Cranneritu je neónově zelená.

Začalo to výstavou ve Svitavách v roce 2007. Poprvé zde Mtroni předvedli svojí vesmírnou základnu. Postupem času a pořádáním nových výstav se k Mtronům přidával rod Spyriusů stejně utlačovaný a vykořisťovaný jako Mtroni zákeřnými, bojechtivými Blacktrony. Jak šel čas a putování vesmírem Mtroni a Spyriusové se snažily o zapojení dalších rodů. Podařilo se to na výstavách v areálu Lipno point. Mtroni zde vystavují již v pořadí osmou vesmírnou základnu. Další informace o jejich technologiích, novinkách, fotkách naleznete na webu www.mtron.cz

Červenočerné barevné schéma patří vesmírnému rodu Spyrius. Tato řadu LEGO vydalo v roce 1994 a jednalo se o vesmírné lupiče a špiony. V mém pojetí jsou Spyrius objevitelé a cestovatelé, kteří se snaží postavit tu největší vesmírnou loď a vydat se daleko za známé hranice vesmíru. Už od roku 2008 pravidelně navštěvují základnu M:Tron a spolupracují s nimi na vývoji dalších vesmírných projektů.

rád bych viděl v knize rodové znaky všech 4 stran :-) Spyrius, Mtron Blacktron II a CS co vy na to ?

Togaran

S Mtronem jsme se dohodli, že by bylo vhodné přidat k textu třeba i loga, přikládám návrhy:

znouzectnost

Zde je vývoj space co jsme připravili na Lipno
Upraven počet CS figů a barvy

znouzectnost

A tady je pokračování.
Pokud by někdo chtěl originál v .doc tak si napište

Mtron

Citace od: znouzectnost kdy 19.09.2014, 12:05:51
Roku 2013 se připojil k vystavovaným rodům i classic space.
Začalo to jako hec od bývalého člena kostek Colonel32. Postav základnu z Ideabooku 250 (kniha nápadů vydaná v roce 1987), říkal.
Nápad jsem okamžitě zamítl.
Když jsem dokompletoval sbírku space bylo třeba se vydat někam dál a oprášil jsem ten nápad. Více než rok trvalo sehnat 25 let staré kostky  po celém světě a postavit pokud možno přesnou kopii podle jedné fotografie z knížky.
Po roce jsem postavil druhou stranu základny, přidal řízení provozu, jídelnu, posilovnu a jednotku první pomoci.
Přibyla i další startovací rampa se samostatným řízením.
Nakonec se mezi základnami objevila červí díra kterou mimozemšťané využili k útoku na nechráněnou základnu.

já osobně bych nikoho v textu z kostkařů nejmenoval. Nechal bych tam ,, Začalo to jako hec od bývalého člena kostek " .....

Mtron

Citace od: Togaran kdy 19.09.2014, 09:29:18
S Mtronem jsme se dohodli, že by bylo vhodné přidat k textu třeba i loga, přikládám návrhy:

tady se přikláním k druhé variantě .... co ostatní ?

znouzectnost

Klidně Colonela vystřihni  ;D

Ohledně loga bych asi taky volil druhé... hezky jak šly posobě.
Jen nevím jestli CS nepoužít jen planetu s krátery a bez podkladu jak je v PDF.
To je originální logo

Mtron

Citace od: znouzectnost kdy 19.09.2014, 12:22:12
Klidně Colonela vystřihni  ;D

Ohledně loga bych asi taky volil druhé... hezky jak šly posobě.
Jen nevím jestli CS nepoužít jen planetu s krátery a bez podkladu jak je v PDF.
To je originální logo

jo logo CS s krátery a bez podkladu. Souhlas....

Mtron

Pro knihu - prosím ještě Blacktrony

Začalo to jako hec od bývalého člena kostek. Postav základnu z Ideabooku 250 (kniha nápadů vydaná v roce 1987), říkal. Nápad jsem okamžitě zamítl.
Když jsem dokompletoval sbírku space bylo třeba se vydat někam dál a oprášil jsem ten nápad. Více než rok trvalo sehnat 25 let staré kostky  po celém světě a postavit pokud možno přesnou kopii podle jedné fotografie z knížky.
Po roce jsem postavil druhou stranu základny, přidal řízení provozu, jídelnu, posilovnu a jednotku první pomoci.
Nakonec se mezi základnami objevila červí díra kterou mimozemšťané využili k útoku na nechráněnou základnu.

Togaran

takto? :)

znouzectnost

Mtron

Citace od: Togaran kdy 19.09.2014, 13:50:51
takto? :)

fantazie, nádhera, rozhodně tohle je ono. Dobrá práce.

milanv

Ahoj.

Chápu vaše nadšení, ale je mou smutnou povinností ho trochu přibrzdit - ač nerad. Např. loga jsou ve vlastnictví TLG a těžko je jen tak můžu dát do knihy. Viz wikipedii (stránka s logem Classic Space):

This is a logo of an organization, item, or event, and is protected by copyright. It is believed that the use of low-resolution images on the English-language Wikipedia, hosted on servers in the United States by the non-profit Wikimedia Foundation, of logos for certain uses involving identification and critical commentary may qualify as fair use under United States copyright law. Any other uses of this image, on Wikipedia or elsewhere, may be copyright infringement. Certain commercial use of this image may also be trademark infringement.

Pokud máte jasný důkaz, že tam ta loga můžu v pohodě dát, dodejte ho spolu s obrázkem. Podle mého nejlepšího vědomí a svědomí nemůžu.

Milan
Pán na Žlutém hradě

milanv

Citace od: znouzectnost kdy 21.09.2014, 16:46:56
A neptal ses Jana Beyera jestli nám nedá TLC svolení?

Bohužel Jan není ta správná osoba, takže by to byla ještě spousta vyřizování a to nestíhám. A hlavně jsem to nepotřeboval - zkuste to vy, třeba to bude jednoduché jako že když budou menší než cosi, tak OK.

EDIT: Ještě mě napadla občůrávka: vyfotit minifigy vedle sebe :) Takže pokud dodáte kvalitní takovou fotku, jdu do toho :)
Pán na Žlutém hradě

milanv

Držím palce - já makám dál na knize.

A kdo dodělává text, koho mám uhánět o ten? :) Už mi trošku běží čas...
Pán na Žlutém hradě

znouzectnost

Chybí nám Thrawn, koukám že tu byl naposledy 17.6. tak by to chtělo kontaktovat ho nějakým jiným kanálem...
Snad se nám přes prázdniny nevypařil

peki

Citace od: znouzectnost kdy 21.09.2014, 20:32:41
Tak už jsem Janovi napsal, snad nám poví víc...

Ne že bych chtěl dělat nějakou cenzůru, ale Jan chce komunikovat za kostky jen s jednou vosobou a tou jsem já. Když mu budete psát počítejte s tím že mi to přepošle (což se stalo) a bude chtít vědět o co jde. V rámci urychlení píšte rovnou mě. Dík

znouzectnost

Roku 2013 nastaly temné časy...

M:Tronská říše, kdysi symbol velikosti a stability, narostla do takových rozměrů, že se její sousedé začali obávat, kde až se rozpínavost M:Tronské říše zastaví. Když už její velikost dosáhla nesnesitelné úrovně, sešli se přední činitelé Galaxie na tajném místě, aby našli na tento problém řešení.
Rozhodli se, že M:Troni musí být zastaveni dříve, než bude pozdě. Tento náročný úkol svěřili jediné síle ve vesmíru, která ještě byla s to tuto hrozbu zastavit. Blacktronům. Ti nelenili a začali připravovat plány pro splnění úkolu. Nalezli místo, které se zdálo ideální k provedení akce, již nazvali podle báje z dávné minulosti lidstva operace Trojský kůň. Vybrali starý opuštěný důl a použili těžící a vrtací zařízení, kterým vytvořili tunel až k samotné m:tronské hlavní pevnosti. Jakmile byly přípravy dokončeny, začaly tunelem proudit vojska a připravovat se na největší úder na rudého hegemona.

Roku 2014 se pozice mění

Vzhledem k tomu, že M:Troni vyklízejí pozice a tato Galaxie je konečně volná, rozhodli jsme se trochu změnit architekturu našich staveb. Stavíme první budovu, která nebude ukrytá, ale bude naopak veřejným symbolem naší přítomnosti a moci.

Přesto, že je velká část našich sil zaměstnána přípravou závěrečného útoku na poslední M:Tronskou základnu v této galaxii, máme u stavby tolik vojska a stíhací podpory, že Vám budeme moci ukázat stavbu v jejím průběhu, nikoliv až jako celek. Bez obav z jakéhokoliv nepřítele.

Mtron

milanv tady to máš ...

Začalo to jako hec od bývalého člena kostek. Postav základnu z Ideabooku 250 (kniha nápadů vydaná v roce 1987), říkal. Nápad jsem okamžitě zamítl.

Roku 2013 nastaly temné časy...

M:Tronská říše, kdysi symbol velikosti a stability, narostla do takových rozměrů, že se její sousedé začali obávat, kde až se rozpínavost M:Tronské říše zastaví. Když už její velikost dosáhla nesnesitelné úrovně, sešli se přední činitelé Galaxie na tajném místě, aby našli na tento problém řešení.
Rozhodli se, že M:Troni musí být zastaveni dříve, než bude pozdě. Tento náročný úkol svěřili jediné síle ve vesmíru, která ještě byla s to tuto hrozbu zastavit. Blacktronům. Ti nelenili a začali připravovat plány pro splnění úkolu. Nalezli místo, které se zdálo ideální k provedení akce, již nazvali podle báje z dávné minulosti lidstva operace Trojský kůň. Vybrali starý opuštěný důl a použili těžící a vrtací zařízení, kterým vytvořili tunel až k samotné m:tronské hlavní pevnosti. Jakmile byly přípravy dokončeny, začaly tunelem proudit vojska a připravovat se na největší úder na rudého hegemona.

Roku 2014 se pozice mění

Vzhledem k tomu, že M:Troni vyklízejí pozice a tato Galaxie je konečně volná, rozhodli jsme se trochu změnit architekturu našich staveb. Stavíme první budovu, která nebude ukrytá, ale bude naopak veřejným symbolem naší přítomnosti a moci.

Přesto, že je velká část našich sil zaměstnána přípravou závěrečného útoku na poslední M:Tronskou základnu v této galaxii, máme u stavby tolik vojska a stíhací podpory, že Vám budeme moci ukázat stavbu v jejím průběhu, nikoliv až jako celek. Bez obav z jakéhokoliv nepřítele.

milanv

Citace od: Mtron kdy 22.09.2014, 21:25:47
milanv tady to máš ...

To se mi fakt nevejde. Pro tvou informaci, kdybych to tam dal takto zbylo by místo na jednu malou fotku v rohu :D

Navíc uprostřed textu najednou přeskakujete do první osoby, ještě k tomu někoho úplně jiného než na začátku příspěvku. A po přečtení toho všeho nevím, jestli jsou teda M-Troni mírumilovní nebo rozpínaví :D Tak to prosím sjednoťte a zkraťte.
Pán na Žlutém hradě