Police Collector

Založil KLF, 17.12.2005, 14:12:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Otravuju, urazaju, alebo inym sposobom Ti vadia prispevky Police Collectora, resp. jeho osoba ako taka ?

Otravuju ma.
Urazaju ma.
Otravuju ma a aj urazaju.
Nevadia mi.
Police Collector mi prekaza ako osoba ako taka.

KLF

Na inom mieste tu na fore sa rozbehla diskusia na temu nasho (trochu svojskeho) clena Police Collectora. Vznikol rozpor, ci sa do neho zbytocne obuvame, alebo zasluzene. Vyjadrime teda svoj nazor na Police Collectora vseobecne a verejne.
Terminated.

myth

Aby som to povedal aj verejne - hlasoval som za prvú možnosť. Príspevky PC ma - až na pár svetlých výnimiek - otravujú. Vôbec nevyzerajú ako príspevky 25-ročného (podľa jeho slov) človeka.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Micho

Citace od: myth kdy 17.12.2005, 14:17:45
Aby som to povedal aj verejne - hlasoval som za prvú možnosť. Príspevky PC ma - až na pár svetlých výnimiek - otravujú. Vôbec nevyzerajú ako príspevky 25-ročného (podľa jeho slov) človeka.

Ľudia sa prejavujú fakt rôzne. Nie každému to potom sedí.  ;)

rdk

Citace od: myth kdy 17.12.2005, 14:17:45

Podepisuji.

Llevelyn

No a ještě by tam mohlo být..PC mi jako člověk občas leze na nervy, a jeho některé příspěvky taky.. ale takovéhle zevšeobecňování mi vážně vadí...
To co se tu děje je samozvaný soudní tribunál..blé !!
KAŽDÝ má přece právo sem přispívat a dle svého tu plkat i třeba úplný kraviny...pak záleží na ostatních jestli to budou číst a reagovat. Případně admini mohou naprostý bláboly smáznout rovnou.
Toto není obhajoba PC..vážně bych ho občas kopla...ale CO JE MOC JE MOC... >:(
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Raistlin M

Opravdu tam chybí poněkud neutrálnější volba. Mně taky občas leze na nervy, ale občas je to prostě přízpěvek jako každý jiný.

Colonel32

Citace od: Llevelyn kdy 17.12.2005, 14:21:27
KAŽDÝ má přece právo sem přispívat a dle svého tu plkat i třeba úplný kraviny...

Tak s tim hrube nesouhlasim...

To, jaka tu kdo ma prava rozhoduje JEN a POUZE administrator. A pokud ten rekne, ze se tu kraviny plkat nebudou, tak by se to melo dodrzovat, a ne na to nadavat.

rdk

KAŽDÝ má přece právo sem přispívat a dle svého tu plkat i třeba úplný kraviny...pak záleží na ostatních jestli to budou číst a reagovat. Případně admini mohou naprostý bláboly smáznout rovnou.

Na plkání kravin je chat. TOTO NENÍ CHAT a chceme, aby mělo fórum určitou úroveň.

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 17.12.2005, 14:26:02
KAŽDÝ má přece právo sem přispívat a dle svého tu plkat i třeba úplný kraviny...

Tak s tim hrube nesouhlasim...

To, jaka tu kdo ma prava rozhoduje JEN a POUZE administrator. A pokud ten rekne, ze se tu kraviny plkat nebudou, tak by se to melo dodrzovat, a ne na to nadavat.

Tak skus citovat delším kus Llevelyniného vyjádření a o těch adminech se to dozvíš. Pak by ale Tvůj příspěvek byl poněkud zbytečný ;)

myth

To co se tu děje je samozvaný soudní tribunál..blé !!

Nesúhlasím. Tribunál by to bol keby sa z ankety vyvodzovali aj dôsledky. Lenže to sa nebude diať. Táto téma je tu jednoducho na to, aby každý mohol vyjadriť svoj názor na PC - kontroverzného člena fóra.

A mimochodom, anketu založil KLF - jeden z "obhajcov" PC v diskusii o wikipédii ;) .

Mates

Jak by řekl klasik: "Válka je horší" >:(

Někdy jsou jeho příspěvky úplně mimo a ty mohou admini smazat ;), ale na druhou stranu se nad nimi alespoň pobavím :D, a když mám špatnou náladu, nebo to v práci trochu drhne, tak po přečtení jeho zpráv si řeknu: "Není to se mnou zase tak špatné", zasměju se a pohoda ;)
Např. tento mě fakt pobavil... >:D ;D

Llevelyn

CitaceNesúhlasím. Tribunál by to bol keby sa z ankety vyvodzovali aj dôsledky.

Tak proč tedy, když se bavíme o něčích příspěvcích do fora, je v hlasování ta poslední možnost...jak můžu soudit někoho, koho vůbec neznám, z jeho projevu??? To mi tošičku zavání manipulací s veřejným míněním.. >:D

KLF

Citace od: Llevelyn kdy 17.12.2005, 14:42:29
CitaceNesúhlasím. Tribunál by to bol keby sa z ankety vyvodzovali aj dôsledky.

Tak proč tedy, když se bavíme o něčích příspěvcích do fora, je v hlasování ta poslední možnost...jak můžu soudit někoho, koho vůbec neznám, z jeho projevu??? To mi tošičku zavání manipulací s veřejným míněním.. >:D

Pretoze niekomu PC moze vadit ako osoba. Zle zorganizoval "hospodu" (aspon tak som to tu cital), tak to uz mohlo dakoho riadne nastvat. Nie ? A tomu uz PC moze ako osoba vadit, pripadne si moze o nom mysliet svoje (nepekne).
Ziadne manipulovanie mi tu nepripisuj.
Terminated.

Llevelyn

***smazáno**** ;D ;D
A můžu si cokoliv /nepěkného / myslet o jakémkoliv přispěvateli fora, potažmo obyvateli zeměkoule ;)

No ono na Pc sedí spíš, že "Snaživý *** horší jak třídní nepřítel"..viz hospoda a wikipedia etc. >:D >:D

J_BOB

mne PC nevadi a na daktorych jeho prispevkoch sa da riadne navalat  ;D viz jeho recenzia s Tripochondotmi. http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=1750.0
ROFL ROFL ROFL. inak admini mali pravdu nenasiel to ani google.  ;D
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=tripochondot&btnG=Vyh%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

KLF

Citace od: Llevelyn kdy 17.12.2005, 14:51:48
A můžu si cokoliv /nepěkného / myslet o jakémkoliv přispěvateli fora, potažmo obyvateli zeměkoule ;)

No ono na Pc sedí spíš, že "Snaživý *** horší jak třídní nepřítel"..viz hospoda a wikipedia etc. >:D >:D

Reagoval som len na Tvoju narazku ohladom ankety a poslednej moznosti a mojho manipulovania verejnou mienkou.
Terminated.

corelxt

trochu mi v ty ankete chybi moznost volby "prispevky PC se bavim a zlepsuji si naladu".

jinak se opet nasli dva prispevky, ktery mi zvedly mandle.. ale dal to nebudu rozvadet.. "protoze s tim nikdo nema problem"

amen

Colonel32

PS: hlasoval jsem pro prvni moznost...

Police collector

Hele to jsem fakt takový exot  :-[ :-[ :-[  :-X :-\ :'( ? Minoň ? Navštívila mě z toho jedna nehezká slečinka jmenuje  De Press.....  Kdyžtak jestli jako tady zavazím tak já tu taky nemusím být, že jo Tak prej jako otravuju aj urážím minimálně dva lidi. Rád bych jako věděl koho, já přece nikdy nikoho neurážel - aspoň ne úmyslně.  Jako dost mě to mrzí tohle. Já to fakt myslel všechno dobře. Já se omlouvám za to co jsem vám udělal - ačkoliv si ničeho špatného nejsem vědom.
Terminated.

corelxt

pc: vem to z ty lepsi stranky.. 15-ti lidem nijak nevadis, 6-ti lezes na nervy (ale bral bych to spis tak, ze nemaj poradnej smysl pro humor a nedokazou se povznyst na nektery hovadiny, co tu obcas smahnes (nejsi sam, kazdej nekdy pusti do sveta slusnou blbost ;D ))..
tam ti dva pripadi sou uz horsi...

a kazdej je svym zpusobem tak trochu exotickej ne.. ;)

Police collector

No jo ale stejně nevím jako čím jsem proboha mohl někoho urazit ! Víte, kdyby aspoň nebylo před vánocema, sakra- to je teda dárek. Hele vy dva nebuďte zbabělí a hezky to jako tady napiště na fóru. Čím jsem vás jmenovitě urazil ! Já to chci vědět !   Tak hup hup s pravdou hezky ven ! No tak !
Terminated.

myth

Citace od: Police collector kdy 17.12.2005, 21:43:50
Kdyžtak jestli jako tady zavazím tak já tu taky nemusím být

papa

J_BOB

no ja sa na tvojich prispevkoch, alebo prispevkoch ktore nadvezuju na tvoje vacsinou vyborne bavim ;) vesele vianoce !  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Raistlin M

Vzhledem k tomu, že jsem v anketě nenašel možnost, která by vystihovala můj vztah k PCho příspěvkům, nejblíže mi byla odpověď: nevadí mi.
Není to nijak přesné, jelikož při určitém stylu projevu je mi divně i za autora. I tak je to volba nejbližší.
Občas se , jak jsem již uvedl, z jeho přízpěvků trochu ... ehm ...tluču do čela. Na druhou stranu vím, co mám čekat ;D
PC je jistý druh exota, ale co jsem četl, mně nikdy neuráželo a ani neobtěžovalo. Jen bych některé věci třeba psal jinak než on. Je to však jeho boj.
BTW: Jen by mně zajímalo, kdo z lidí, volících poslední možnost zná PCho tak dobře, že může něco takového odkliknout.

Dansson

Hej polismene! Nesmutni! Nikdy se nebudeš líbit všem to je jasné!
Díky za každého AFOLa v čr a tedy i bengokollektora  ;)

muzzo

Lego odchází a PC přichází? Jedna věc je naprostá pravda, PC nikdy n nikoho nebyl zlí!

Cavelon

Citace od: muzzo kdy 18.12.2005, 00:39:00
Lego odchází a PC přichází? Jedna věc je naprostá pravda, PC nikdy n nikoho nebyl zlí!

Naozaj? Ani na deti, ktoré bil po rukách, keď sa chceli dotknúť je minigigov? ???

Police collector

Citace od: Cavelon kdy 18.12.2005, 09:43:57
Citace od: muzzo kdy 18.12.2005, 00:39:00

Naozaj? Ani na deti, ktoré bil po rukách, keď sa chceli dotknúť je minigigov? ???

Cožééééé ? Já žádný děti nebil, akorát jsem je třepnul tzn. ťuknul do ruky a řekl nešahat ! Vždyť víte že mám s dětma špatný zkušenosti a fakt jsem na šahání na mý minifigy alergický ! Hlavně že jsem jim běžel pro časopisy (které jsem ale zapoměl na topení doma  :-[) A vůbec proč už tahle diskuze není dávno smazaná ? Za chvíli se tu dozvíme že Police collector masakroval děti a vařil je v kotli s koprovou omáčkou....
Terminated.

Cavelon

Citace od: Police collector kdy 18.12.2005, 10:48:45
Vždyť víte že mám s dětma špatný zkušenosti a fakt jsem na šahání na mý minifigy alergický !

Tak potom mi je nepochopiteľné, načo si im tie minifigy so zahumusenou podložkou bol priniesť? Aby si im predviedol ako sa k deťom chováš?
Chlape, už sa spamätaj! Nie v deťoch je chyba!!! ::)

KLF

PC, zas ale nebral by som to tak tragicky. ;) Pozri si vysledky ankety a tie hovoria v PROSPECH Teba ! Uvedom si, ze VACSINA ludi co hlasovali su na Tvojej strane.
Terminated.