#22. Bratislavský KOSTKY.org pub

Založil danny01, 23.05.2014, 12:39:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vyhovujem i to viac:

29.5. štvrtok (nemôže 5o)
1 (16.7%)
3.6. utorok
2 (33.3%)
6.6. piatok
2 (33.3%)
vyhovujú mi všetky termíny
2 (33.3%)

Celkem hlasů: 6

danny01

Snáď by bolo na čase dať stretko...
Danny

juraj

Tyzden a nie nasledujucu stredu 28.5 :) a ani pondelok 26.5.

S.t.a.l.k.e.r.

Pre mňa cez týždeň, ideálne utorok a štvrtok.

STARHAWK

Ja som v Ba momentalne len Streda a Stvrtok, od buduceho mesiaca asi Utorok, Streda a Stvrtok.
Momentalne ale nemam cas, musim sa venovat dokonceniu Hoth scenerie co zvetsujem o 32 studs na kazdu stranu a staviam Robbedove AT-AT.

hrubko

Na slovensku som iba v piatok a cez vikend.

5o

Budúci týždeň od 26.05. nemôžem vôbec, víkend by sa teoreticky dal. Nasledujúci týždeň od 02.06. je v pohode. Operatívne upresním.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Vidím, že prišlo k aktualizácii ankety. Hlasoval som za utorok, vyhovuje mi ale aj piatok.

danny01

Danny

juraj

Tak ja by som to dal skor zajtra. V piatok este neviem co bude.

Stvrtok zasa vyhovuje Ondrovi.

kamil

Ja sa nezucastnim, do polky juna nemam volny termin  :(

STARHAWK

Citace od: juraj kdy 02.06.2014, 11:41:41
Tak ja by som to dal skor zajtra. V piatok este neviem co bude.

Stvrtok zasa vyhovuje Ondrovi.

Neviem ci spominas mna ale tento tyzde urcite nemam na nic ine cas okrem dokoncovania Hothu, ked tak az buduci tyzden sa mi konecne uvolni a to asi budem chodit do prace uz Utorok az Stvrtok

5o

Zajtra by som mohol asi tak o 18-tej. Náhradný termín je štvrtok či piatok? Budúci týždeň nemôžem.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Dohodli sme sa na štvrtok.

Btw, užívatelia smartfónov majú šancu komunikovať pomocou aplikácie Whatsapp, Danny vytvoril skupinu.

danny01

Danny

STARHAWK

Ak by ste sli napr do Centralu tak by som sa mozno nachilu stavil ak skoncim v praci presne o 17tej. Dam nieco na veceru, chvilku pokecam a ponahlal by som zas dom.

5o

Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Vzhladom na ocakavane blbnutie s RC modelmi 17.00 pri petangue ihrisku vedľa Magio plaze. V prípade nepriazniveho pocasia rezervujem miesta v Kolkovni v Eurovea. Napisem do vlákna.

STARHAWK

Nestiham prist, ficim dom stavat.