Pásy

Založil Vašek, 11.05.2014, 11:11:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vašek

Hezký den, všem milovníkům LEGA a Technicu zválšť. Celé dětství jsem vyrůstal na Legu, jak už to bývá nyní se k němu vracím. Zatím jen paběrkuji s vlastní tvorbou, později snad něco ukážu, budeli co :). Ale k otázce, které sety by jste doporučili abych se dostal k pásům. Ideálně vynikající poměr cena kvalita. A asi nové sety, starší se mi moc shánět nechtějí.

Děkuji

Kostek už pár mám:)monstrozního asi ne, normálně. Na monstr stavby jste tady Vy jiní odborníci. Ale díky moc za všechny rady, uvidím ten drapák je samozřejmě jedna z variant

Tak teď mám dilema, nebo oba co:)ten buldozer se mi teda nelíbí ale na díly by nemusel být špatný, otázka je za kolik asi bude. Jinak asi opravdu vyhraje 42006. Jo a asi se bude jednat o stavbu nějaké druhoválečné techniky. Tank, dělostřelectvo, nebo tak něco okolo.

DarkDrago

Pokud chceš pásy na nějaké větší stroje, tak by tě ty pásy ze setů přišly sakra draho. Levnější by to bylo pořídit si je přímo z BL, místo jednoho setu bys tak mohl mít stovku pásů  ;)
Dračí páni s mocí ohně...

Měch

No právě že ze setů jsou pásy levné. Na BL se dají sehnat okolo 5,- kč za kus. A když jich šlověk potřebuje třeba 100 až 200, tak se to prodraží.
Momentálně je k mání set 42006, kde jich je 68 a set samotný je okolo 1000,- když máš štěstí. Jinak doporučuju procházet bazary a třeba na něco natrefíš za dobrou cenu. (např. 5 let staré CITY buldozery nebo jeřáby)
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Plutoone

To je pravda jen tak na půl. Kolik stojí jeden díl pásu na BL? 4kč?  Koupí setu získáš nejen pásy, ale i spoustu kostek, bez kterých se stejně neobejdeš.  Jako jsou hnací kola, převody, popřípadě motory. Pokud je s pásy ježděno pouze v domácím prostředí nijak se nepoškozují. Takže na tvém místě bych sledoval aukro, nebo podobné bazary.

Plutoone

Citace od: Plutoone kdy 11.05.2014, 12:28:32
To je pravda jen tak na půl. Kolik stojí jeden díl pásu na BL? 4kč?  Koupí setu získáš nejen pásy, ale i spoustu kostek, bez kterých se stejně neobejdeš.  Jako jsou hnací kola, převody, popřípadě motory. Pokud je s pásy ježděno pouze v domácím prostředí nijak se nepoškozují. Takže na tvém místě bych sledoval aukro, nebo podobné bazary.
Napsali jsme ve stejnou chvíli to samé ;D

DarkDrago

Samozřejmě když potřebuje pásy, tak potřebuje i další kostky ;D
Já to pochopil tak, že chce postavit něco monstrózního
Dračí páni s mocí ohně...

tomaslambo

42006 je jasná volba, nebo si počkej na nový buldozer 42028. Budeš mít všechny díly potřebné pro stavbu pásového pojezdu a ještě zbude. Jelikož jsi víceméně začátečník, tak bych BL nechal až na pozdější dobu, kdy už budeš mít představu co přesně chceš stavět a díly ze standardních stavebnic ti nebudou stačit.   

Nychrom

vzal bych rovnou dva 42006  :) to by snad mělo zajistit dostatek pásů.. pokud nebudeš stavět monstra typu Ratte 1000 a Lankreuzer P-1500  ;D
Lego je jedna věc, ale důležitější je nápad.

milanv

Pán na Žlutém hradě