(Vlastní) forestmen hideout

Založil richchie, 01.05.2014, 16:51:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

richchie

už ako malý som mal zo všetkých castle frakcii najradšej forestmanov. rozhodol som sa preto že spojím moje 2 original lego sety, pridam nejaký ten terén, vlastný outpost na strome, trošku pomením figy a tu je výsledok. Viem že to nie je MOC v pravom  slova zmysle, skôr mi išlo o vybudovanie kompaktného väčšieho castle setu z 90tych rokov. posúďte sami...
P.S: fotenie nikdy nebola moja silná stránka tak sa ospravedlnujem za kvalitu...

Futurion

Na Forestmeny se vždy hezky dívá. V tomto případě škoda toho prachu všude  ;)

richchie

Citace od: Futurion kdy 02.05.2014, 06:15:02
Na Forestmeny se vždy hezky dívá. V tomto případě škoda toho prachu všude  ;)

ten prach aj men vadi, bohuzial som si vsimol ze niektore stare dieliky co som pouzil su zaprasene az ked bolo dielo hotove, no nevadi, asi pojde MOC pod sprchu ..  ;)

Kuba

Forestmeni patřili taky za mlada k mým oblíbeným, tedy co se týče listováni v katalogu :) Reálně dodnes žádneho nemám  :( 
Třeba někdy v budoucnu napraím.

Co se týče samotného díla/nedíla, mohlo to být lepší, kdyby jsi trochu zainvestoval do zeleně a hnědé barvy a zasadil sety více do lesní krajiny. Takhle to bohužel působí, pouze jako sety vyskládané na zeleném podkladu.

richchie

jj viem ze by sa to dalo urobit lepsie, bohuzial nemam kocky na to a momentalne ani financie. raz ale by som chcel to prebudovat a vytvorit viac dojem lesnej krajiny, viac zelene, viac terenu atd.. snad sa to raz podari, do tej doby to budem mat ulozene v policke v roldori v tejto podobe .-)