(vlastní) Pyšná princezna

Založil matka, 26.04.2014, 13:26:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matka

V mezičase, než vymyslím do čeho se teď pustit, jsem dodělala Pyšnou princeznu. Zaujaly mě na Berounské výstavě pohádky, takže jsem taky jednu zkusila.
Paní na Žlutém hradě

Martins

Někde si tu psala, že ti docházej kostky... A tohle je už zbytek, asi... Je to opět parádní dílo, plné skvělých detailů. Líbí se mi ta kašna i s lekniny a všeřikajicí postoj princezny! Co la loutna, to je jeden dílek?

Budou tvé vytvory k vidění na Lipně. Tohle je jasný kandidát a myslím, že i ten tábor...

Izmael10

Zase pekný MOC.
Máš nejaké MOCy aj postavené alebo všetky postupne búraš?  :)

Hana129

Tak to jsem ráda, že někdo převzal štafetu v pohádkách a vůbec taková skvělá stavitelka!

Pohádka a i další díla jsou supr!

matka

Děkuju vám,kdo by rád neslyšel něco pěkného... :)

Hana129: Chvála od tebe coby autorky úžasných pohádek dvojnásob potěší.

Izmael: Ač je mi to líto, bourat občas musim. Ale teď spíš nechávám na Lipno.

Xtitus: Loutna je originál z jednoho vánočního setu. Je ze dvou dílů - teď se omlouvám za barbarské výrazy, ale nechce se mi to hledat na bricklinku - round tile s chytátkem vzadu a tyčka.
Na Lipně by to být mělo, a tábor taky. A díly fakt dochází, ještě že se blíží narozky... ;D
Paní na Žlutém hradě

Mr. Cube

Tak to je pecka. Krásné detaily a nápady (erb Půlnočního království, lavičky, stříška ze dveří od auta...)  :). Akorát bych princezně dal blond vlasy.

Kuba

Supr dílo.

Našli mojí rádcove, našli?  ;D

VocucBat

Super dílo, jako vždy :D

Prý že ti dochází dílky, no nezdá se mi :D

milanv

Pěkné. Našel jsem si tam spoustu detailů. Poznal jsem dobře ty tropické helmy jako vázy? :)
"nedostatek kostek" vůbec nekomentuju a snažím se nepřemýšlet, co že to mám teda doma já, protože tohle bych dal leda tak virtuálně na počítači, kostek by mi chybělo nepočítaně...

Dvě drobnůstky bych tam změnil: vlasy princezny: měla typické romantické lokny, dokonce i po vykoupání (profík :) ), jak jsem ověřil na youtube, a pro poznání by to bylo dobré. Ze stejného důvodu bych ještě přidal kytce květ, možná jen jednoduchý kulatý.
Pán na Žlutém hradě

matka

Mě už dílky vážně došly, ale děti ještě mají  >:D.

S těmi vlasy máte dobré připomínky. Našla jsem krásný blond s loknama, jenže neměly otvor pro korunku. Tyhle jsou jediné co mám doma a dá se tam korunka dát. A objednávat kvůli jednomu dílu se mi nechtělo...
Ale teď budu něco brát na bl, tak snad najdu i dobré vlasy. Stejně tak round brick open stud, mám doma jeden jediný a musim ho dohledat.

Jo a vázy jsou helmy, přesně tak.

Děkuji všem za připomínky a komenty.
Paní na Žlutém hradě

JardaL

Obecně se zříkám jakýchkoliv oslavných komentářů a už se neudržím..

Jsi neobyčejně dobrá a nezvykle plodná..  ;D

POkud bych snad chtěl něco subjektivně k představenému dílku poznamenat, tak bych zřejmě rozbil tu velkou šedou (DarkBluish) plochu občasnými plotnami 1x1 se studem. Nebo alespoň LightBluish tilesem 1x1.

Zdar a sílu..
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

matka

To jsem ráda, že jsi porušil tradici zrovna u mé stavby, vážím si toho.
Se šedivou plouchou máš pravdu, bude to rozhodně lepší. Takže do Lipna to napravím, stejně jako ty vlasy.
Díky.
Paní na Žlutém hradě

milanv

Já přemýšlím nad tím, jestli ta plocha má vůbec být tmavě šedá. Představoval bych si spíš písčité cestičky a trávu kolem záhonů s květinami. Ale aby tam pak nebylo moc Tan. Nevím, nechám to na tobě, jen posílám nápad.
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

Ty jsi neuvěřitelná,  není to tak dávno co jsi začala dost razantním nástupem. A od té doby na nás neustále chrlíš další a další výtvory. Nejhorší/nejlepší na tom je, že si stále držíš velmi vysokou úroveň kvality, případně svou laťku zvedáš ještě více nahoru.

Doufám, že  ti todle tempo vydrží ještě dlouho.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest