(Moje) Hasičská zbrojnice

Založil MÍLA, 23.04.2014, 19:44:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MÍLA

Malá zbrojnice se zvoničkou pro western diorama.

Omluvte prosím sníženou kvalitu fotek a přítomnost hasičské posádky, mám to tady teprve hodinu a chybí tomu ještě střecha

23041844

MÍLA

Pokud by náhodou někdo měl problém v tom tu zbrojnici poznat, tak v LDD to vypadá takhle.
čeká na zbytek materiálu z dalšího krámu.

23042016

MÍLA

Tak ještě kousek na střechu a bude hotovo.
máme tam i koníčka, kočičku a hadice.

30041846

MÍLA

Ještě pár detailů, kus na střechu a můžeme slavit.

09401505

Kuba

Ještě by to chtělo nějaký nápis na nálepce nad vrata. Zvon s táhlem a trochu si pohrát se stáji (přístřeškem) pro koně, tedy pokud má jít přístřešek pro koně taky do dioramatu a bude to ok.  ;)

Kuba

Jo a bude i nějaký hasičský vůz? nebo vozík? s ruční pumpou(čerpadlem) a žebříkem?

MÍLA

Zvon s táhlem je hned na začátku tématu, tam kde si dělám srandu nebo nevidím co je na tom shluku kostek k publikování.
Citace od: peki kdy 23.04.2014, 19:54:21
Nevim jestli si děláš srandu nebo to nevidíš? Co je na tom shluku kostek k publikování ??

Nápis nad vratama bude, udělám nějakým hezký, hasičský vůz je zatím jen ten moderní, na historický bych musel ještě posbírat díly a některé části, hlavně tedy kola a oj ještě rychle doobjednat, protože primárně jsem stavěl tu zbrojnici, ta je hlavní částí mého zapojení do dioramatu.

přístřešek pro koně je jen fotografická dekorace z dílků co mám trošku navíc, jsou v jiném odstínu, reddish brown, místo old brown, střecha věže je červená protože v dark brown nejsou kostky, aspoň bude lépe poznat.

16201505

MÍLA

Na zvoničce už visí zvon, takže když bude hořet můžeme zvonit.
stříkačka je ve výstavbě, zatím z toho co se dá sehnat v City, takže kritiku stranou, díky