(Vlastní) Bio čtyřkolka

Založil DarkDrago, 27.03.2014, 22:12:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Nějak takhle to dopadá, když si řeknu, že postavím "závodní" auto a po zakryptování zjistím, že je to vlastně čtyřkolka.
Z mého pohledu bych řekl, že vypadá celkem dobře. Stavění jsem si celkem užil a získal při tom i pár zkušenostních bodů  ;D

P.S. Bio je varování pro ty, kterým se dělá špatně při pohledu na Bionicle  ;D

Dračí páni s mocí ohně...

milanv

Před pár hodinami jsem se vrátil z oficiálního LEGO shopu a musím říct, že tvoje čtyřkolka vypadá líp než leckteré áčkové modely. Fakt se mi hodně líbí.

A k tomu P.S.: opravdu jsou ty panely na kapotě z bionicle? Protože jestli ano, tak vyhráváš na celé čáře v mé soukromé soutěži o skutečné použití těch nepoužitelných křivých dílů. Co takovou soutěž zorganizovat tady na kostkách opravdu? Kdysi byla podobná soutěž pro vignetty a byla úspěšná.
A aspoň by to byla výzva pro všechny, co se jim tyhle šílené díly dostanou do ruky, např. s kiloware :)
Pán na Žlutém hradě

Bard

Jakožto úplný laik na LEGO Technic přidávám subjekltivní hodnocení, že se mi čtyřkolka moc líbí. Vypadá kompaktně a použití "bio" dílků mi přijde vtipné.

A co jízdní vlastnosti?

MeNadruhou

Pěkná, taková kompaktní a červená . to se mi líbí :)
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

DarkDrago

Citace od: milanv kdy 27.03.2014, 22:44:54
opravdu jsou ty panely na kapotě z bionicle?

Ano, opravdu jsou použity Bio díly ;D

zadní blatník
překryt motoru/převodů na zatáčení
stupádko
plameny?

plus nějaké Hero na předku

Citace od: Bard kdy 27.03.2014, 22:54:33
A co jízdní vlastnosti?

K tomuto bych napsal jen: Jede. Dopředu/dozadu a do stran.

Když to trošku rozvedu. Jsem rád, že se to rozjede na koberci ;D Nějaká závratná rychlost se tam nedá čekat. Zkoušel jsem několik převodů, (ale jak jsem poznal u jednoho převodu, otáčky ve vzduchu můžou být opravdu velké, ale na koberci jde sotva poznat pohyb vpřed jak je všechno přidušené vahou) a nevím jestli na tak malém prostoru se dá vykouzlit něco lepšího.

Stavím/zakrytovávám ještě jednu takovouhle obludnost, není to čtyřkolka, ale auto a tam jsem se dopustil hned dvou opravdových zběsilostí. První nechám jako překvápko a u druhé se prásknu, že jsem prostě chtěl vyzkoušet co udělá se zatáčením nejmenší a největší kolo ;D

Jinak dík za rychlé a hlavně kladné ohlasy  ;D
Dračí páni s mocí ohně...

Měch

Když jsi to popisoval tak jsem si to představoval horší.

Ve předu by mělo být na zatáčení 12z kolo a zpevněné zepředu aby nevypadlo...

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

tomaslambo

Na použití Bio dílů nevidím nic špatného. Občas objevím nějaký ten díl, který by se tvarově hodil a byl by použitelný i na nebio stavby.
Jinak se mi tvá čtyřkolka líbí

MÍLA

Citace od: tomaslambo kdy 28.03.2014, 05:37:29
CitaceA ještě technická...čtyřkolka je auto z pohonem na 4 kola nebo tzv. quad bike. Tohle je buď offroad nebo jen auto Mrk

čtyřkolka je slangové označení quad biku (hojně používané) a tak si nemyslím že by v tomto případě bylo toto pojmenování špatně použité

Čtyřkolka je malé motorové vozidlo obdobné motocyklu se čtyřmi koly (umístěnými na dvou nápravách a ve dvou stopách, jako u automobilu). Je určena pro jízdu v terénu, kde má díky menším rozměrům a hmotnosti lepší průchodnost než terénní automobil, a oproti terénnímu motocyklu je méně náročná na jezdce a umožňuje přepravu nevelkého nákladu, např. nářadí.

S tím slanogovým označením je to přesně naopak.
CitaceVe slangovém označení se pojem ,,čtyřkolka" používá i pro označení osobních automobilů s pohonem všech čtyř kol (4x4, 4WD).

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C5%99kolka

28.3.6.58

Benik

Citace od: milanv kdy 27.03.2014, 22:44:54
A k tomu P.S.: opravdu jsou ty panely na kapotě z bionicle? Protože jestli ano, tak vyhráváš na celé čáře v mé soukromé soutěži o skutečné použití těch nepoužitelných křivých dílů. Co takovou soutěž zorganizovat tady na kostkách opravdu? Kdysi byla podobná soutěž pro vignetty a byla úspěšná.
A aspoň by to byla výzva pro všechny, co se jim tyhle šílené díly dostanou do ruky, např. s kiloware :)
Se soutěží bych klidně souhlasil. ;D Doma bych taky našel pár bio. dílů.
Jinak čtyřkolka povedená, akorát mi tam chybí sedlo.  >:D