(Cizí) Ornitoptéra

Založil Jindroush, 09.12.2005, 01:07:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Fikce? Skutečnost? Foťák rychlejší než volný pád? Netuším...

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=156889
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

TomG

By me zajimalo jakou to ma hmotnost, protoze ptaci sice letaji mavanim kridel, ale jsou dost lehci, pripadne maji dostatecne velka kridla a intenzivne s nima mavaji a to ne je jednoduse nahoru a dolu. Takze je otazka jestli tohle lita.
Only the best can survive.

Micho

Tie krídla, blany, nie sú pri "lietaní" napnuté. Nevidno na nich, že by boli pod tlakom vzduchu, či ako sa mám vyjadriť. Určite to len zavesil a tak nafotil.

Inak zaujímavý výtvor. Celkom pekná fikcia.

TomG

Podle toho letani do kruhu to vypada na zaveseni na silonu a pak dodatecne retusovani.
Mit to z balzy a doresene, tak by to litat mohlo .. mam takovy dojem, ze ornitopteru uz sem litat videl.
Only the best can survive.

Cavelon

Citace od: Micho kdy 09.12.2005, 10:48:48
Určite to len zavesil a tak nafotil.

Alebo to len tak vyšmaril ;D a na foťáku nastavil režim snímania viacerých obrázkov v krátkom slede rýchlo za sebou. Stačilo nasnímať zopár sekvencií a povyberať z nich tie najlepšie zábery. :P

otaznik

Tohle určitě nelítá, leda by to pustil z balkonu na zem.

fuli

Citace od: TomG kdy 09.12.2005, 10:52:30
Mit to z balzy a doresene, tak by to litat mohlo .. mam takovy dojem, ze ornitopteru uz sem litat videl.
Ornitoptery litaj,ale musi byt velmi lehke a mit vykony motor. Myslim, ze konstrukce z lega je az moc tezka,LEGO motor by to asi neutahnul a 9V baterka se mi zda pro modelarsky motor malo.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.