Co jste nasli v kiloware?

Založil TomG, 08.12.2005, 11:47:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomG

Aneb co bylo v krabici mimo to co tam melo byt.
Pro presnejsi definici bych to pojmenoval "kiloware nalezenec" tedy kompletni nebo skoro kompletni (chybi par dilku) set, nalezeny v kiloware mimo vypsany seznam setu co mela krabice obsahovat.

Only the best can survive.

peter

Citace od: TomG kdy 08.12.2005, 11:47:40
Co jste nasli v kiloware?

Bohužel nic, protože se ještě ke mě žádná taková zásilka nezatoulala :'( Ale to co jsi tam našel ty, je moc pěkné - pouze tíše závidím ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Micho

Ten domiešavač je celkom fajn. To je z nejakého setíku?

TomG

Citace od: Micho kdy 08.12.2005, 11:54:55
Ten domiešavač je celkom fajn. To je z nejakého setíku?

http://www.peeron.com/inv/sets/6682-1

Jinak pridavam dalsi nalezence. Pro upresneni popelarske auto tam byt melo, ale jen jedno ne dve.  Tohle je to druhe samozrejme.

peter

Hmm, ale já tu vidím jen jedno popelářské auto. Za to však tu vidím dvakrát opravářské auto :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

TomG

Citace od: peter kdy 08.12.2005, 12:00:26
Hmm, ale já tu vidím jen jedno popelářské auto. Za to však tu vidím dvakrát opravářské auto :-\

Vidis spravne. :) To druhe popelarske auto je prodane a tohle uz ma zamluvene Vasyk. Stejne tak ty dve opravarske auta, ktera v krabici nemela byt.
To je tak, kdyz se inventar krabice pro ebay dela podle nalezenych navodu.

TomG

Plus jeste jeden nalezenec a to sem si rikal k cemu je ten kun.

MildaPajda

v kiloware sem nasel par bilejch koni, nejaky cerny, pak nejaky hradokostky, dva draky, nejaky minifigy s prislusenstvim ... takze to vsechno putovalo jednomu zde temer neznamemu zajemci...;) >:D

a jinak posledni dobou sem tam nasel dost poskozenych dilku...
z posledniho KW to byly dve hrste rozlamanych nebo polamanych pinu, osicek a ozubenejch kolecek...:(

jo jinak... ja nejradis technic, space popr. town, takze nejaky indiani, kombojove, hradnaci a podoba pakaz mi nic nerika...;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Dickie

Kdyby na někoho z vás z kw vypadly nějaké dílky duplo, klidně se ozvěte, my se obětujeme ;)
sice počítám, že se to nestává příliš často, ale kdyby přece jen... já vím, že to je zbytečnej bordel, ale přece to nevyhodíte...  ;) ;D
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

TomG

Citace od: Dickie kdy 29.12.2005, 16:42:29
Kdyby na někoho z vás z kw vypadly nějaké dílky duplo, klidně se ozvěte, my se obětujeme ;)
sice počítám, že se to nestává příliš často, ale kdyby přece jen... já vím, že to je zbytečnej bordel, ale přece to nevyhodíte...  ;) ;D

Duplo nemam, ale zbyl mi tu jeste nejaky Fabuland.

Mates

Fabuland mám taky, zítra to vyfotím a dám na prodej... :D

Dickie

Citace od: TomG kdy 29.12.2005, 16:57:04
Duplo nemam, ale byl jeste nejaky Fabuland.

to bude časem taky aktuální, teď momentálně jsme u dupla.
aktuální stav je ten, že my něco sestavíme a chlapeček to s velkým zaujetím rozebírá na jednotlivé kostky  ;D

Cavelon

Citace od: Dickie kdy 29.12.2005, 17:22:50
aktuální stav je ten, že my něco sestavíme a chlapeček to s velkým zaujetím rozebírá na jednotlivé kostky  ;D

Tak to je u Vás presne opačná situácia ako u nás. Náš "chlapeček" stavia a stavia a ja rozoberám a triedim, aby mohol zase stavať.  8);D

Dickie

Citace od: Cavelon kdy 29.12.2005, 18:44:23
Tak to je u Vás presne opačná situácia ako u nás. Náš "chlapeček" stavia a stavia a ja rozoberám a triedim, aby mohol zase stavať.  8);D

k tomu taky časem dospějeme...
počítám, že ten Tvů je o něco starší než roční, ne?  ;D

Cavelon

Citace od: Dickie kdy 29.12.2005, 19:16:44
počítám, že ten Tvů je o něco starší než roční, ne?  ;D

Tak to áno, ale niekedy sa správa ako ročný podľa vzoru svojej mladšej sestričky. ;D